Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא יודע כמה הילדים רחוקים. זה לא תלוי בו.

אז במי? בחלבן/אינסטלטור/שליח פיצה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

~

אני חושב שהציטוט המתאים יותר הוא "רק על עצמי לספר ידעתי", או אולי "הפוסל במומו פוסל".

להניח שכולם אותו דבר זו גישה מאד עצלנית לדיון בפורום. אני בטוח שאתם מסוגלים ליותר מזה.

פורסם

אולי תנסו לחפש משהו באמצע.. נשמע לי מאוד לא נחמד נסיעה של כ40 דקות כל בוקר לעבודה. זה יכול לתסכל במיוחד אם אתה עובר ממצב של דקה-ובעבודה שאתה נמצא בו עכשיו.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

חייתי כמה שנים במצב של נהיגה של שעה לעבודה (וברכב ללא מזגן ועם רדיו תדיראן 5 תחנות), בהחלט היה שווה את המעבר למגורים עם בת הזוג (ומזה 26 שנים אשתי). גם כיום הנהיגה לעבודה אורכת 20-40 דקות בכיוון, הרכב שלי בסיסי (סויפט ברמת הגימור הבסיסית) ולא מהווה שום בעיה. סה"כ מדובר ב-commuting די קצר, באירופה וארה"ב זמנים כפולים ומשולשים מקובלים לגמרי, וגם להם לא חסרים פקקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה קרה? החבילה עברה במכס?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טוב, אז נכון לעכשיו אפשר לומר,,

שמזל שלא עברתי דירה כשפתחתי את השרשור.

:p

ווו מה הלאה, ספר על המזל , זה לא חוקי להפציץ במשפט, ולעזוב אותנו למחשבות..

:lol: הכרתה את רן דנקנר, מה קרה שם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ללא ספק אחד השרשורים הטובים :lol:

אפשר לומר שהחבילה פורקה במכס ויצאה למכירה פומבית.

נו, נחזור לחיי הרווקות ובחורות מזדמנות, חוצמזה יותר זמן לפורום ולחדר כושר :p

Opel Adam S 2017

פורסם
חייתי כמה שנים במצב של נהיגה של שעה לעבודה (וברכב ללא מזגן ועם רדיו תדיראן 5 תחנות), בהחלט היה שווה את המעבר למגורים עם בת הזוג (ומזה 26 שנים אשתי). גם כיום הנהיגה לעבודה אורכת 20-40 דקות בכיוון, הרכב שלי בסיסי (סויפט ברמת הגימור הבסיסית) ולא מהווה שום בעיה. סה"כ מדובר ב-commuting די קצר, באירופה וארה"ב זמנים כפולים ומשולשים מקובלים לגמרי, וגם להם לא חסרים פקקים.

לי אישית השעה הייתה פחות מפריעה לי, לקום חצי שעה - 40 דקות לכאן או לשם אם זה שווה את זה, אבל הדלק על 60 ק"מ כל יום זה די יציק בכיס, ובאירופה או ארה"ב אני מניח שמתמודדים עם זה יותר טוב.

פורסם

חסכת 600~ שקל בחודש על הדלק, בלאי לאוטו ועצבים מהפקקים :lol:

ובנימה אופטימית, יש הרבה דגיגות בים, במיוחד באיזור שלך.

פורסם
לי אישית השעה הייתה פחות מפריעה לי, לקום חצי שעה - 40 דקות לכאן או לשם אם זה שווה את זה, אבל הדלק על 60 ק"מ כל יום זה די יציק בכיס, ובאירופה או ארה"ב אני מניח שמתמודדים עם זה יותר טוב.

תשמע, להחזיק בת זוג עולה לא מעט כסף. הרנו 14 עם מנוע 1200 היתה צרכנית די סבירה (אבל טבלאות ה-Framework II נעלמו יחד עם הדיסקטים "5.25), והזוגיות שקיבלתי תמורה שקיבלתי שווה את זה.

• תוכן חדש...