Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממזר שמן, הבחור אכן דיבר על דברים שיש בראשל"צ, מי ישמע מה יש שם? כדאי שתשאל אותו כי הוא העלה את שני הנ"ל בתור שיקול, ממש לא אותי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלות באו בעיקר בגלל מיקום העבודה והנוחיות לקום בבוקר, כל השאר זה סתם נחמד כי אני גר ממש צמוד אם צריך מתחם G וכדומה, מה שיש גם צמוד בהוד"ש עכשיו שאני חושב על זה.

כנראה ש 6 שנים בראשל"צ גורמים לך להתרגל, איכשהו אני אוהב את העיר.

לגבי החלפת מקום עבודה, לצערי למצוא מקום שישלם לי אותו דבר או יותר יהיה קצת יותר קשה

Opel Adam S 2017

פורסם

חפש עבודה בגיבוב שמעתי לוקו מעסיק.

אגב, אל תתחיל איתה תחרות נאדים, הדבר הכי מבאס שיקרה לך שתגלה שאתה פחות טוב. זה ייתן לך הרגשה מסריחה לכל החיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תחסוך לנו את הקריאה 2 שאלות .

לוקחת כדורים נגד דיכאון שאתה לא יודע .

מתכננת נסיעה בקרוב לחול לתקופה ממושכת.

ובנימה רצינית תעבור תחווה עיר חדשה .

ניצחת את האינטרנט

תעבור איתה, תצא ברבע ל7 מהבית, לפני הפקקים, תגיע טיפה יותר מוקדם אבל תחסוך לעצמך 20 דקות של עצבים בכל בוקר.

פורסם

אלי הלוואי שזה היה לפני הפקקים.

אם לפני שנתיים 7 היה לפני הפקקים, היום זה 6 באזור הזה. ואם אתה יוצא ב- 6:15-6:25 אתה הולך להתייבש בפקק.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

האמת שמאצלה בבית של ההורים אני יוצא ברבע ל 7 ומגיע ב 7:20 / 7:30 בערך, שזה אחלה, ויש מעט פקקים ביציאה אבל לא קריטי.

מהדירה שנמצא מי יודע איפה באיזור הוד"ש, מקווה שבאיזור של ההורים שלה (גם יותר נוח), אני פשוט אתחיל לצאת ב 6 וחצי.

אם אני יוצא היום ב 6 וחצי אני מגיע ב 6:45 לעבודה, יחי ההבדל :p (+ 4 ק"מ ליום נסיעה שיהפכו ל 60)

Opel Adam S 2017

פורסם

הוא לא יודע כמה הילדים רחוקים. זה לא תלוי בו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי קח רכבת לעבודה אם אתה יכול.

לעשות את הנסיעות האלה כל בוקר זה סיוט.

הוד השרון היא עיר פקוקה בטירוף, אם לא תתקע בבוקר תתקע בערב בתוך העיר.

וגם 60 ק"מ ביום זה לא מעט רק בשביל להגיע לעבודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

את לוקחת את זה רחוק יותר ממה שהתכוונתי.

זה מזכיר לי את המקרה המצער שאיש אחד עמד באמצע הרחוב והתחיל לצעוק 'למה נשים לוקחות כל דבר באופן אישי?'.

אז אישה אחת ניגשה אליו ואמרה לו 'דווקא לא נכון. אני לא לוקחת דברים באופן אישי!'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אלי הלוואי שזה היה לפני הפקקים.

אם לפני שנתיים 7 היה לפני הפקקים, היום זה 6 באזור הזה. ואם אתה יוצא ב- 6:15-6:25 אתה הולך להתייבש בפקק.

מזלי שאני לא נוסע בבוקר, כבר אין לי מושג מתי הפקקים, הפתעת אותי.

פורסם
את לוקחת את זה רחוק יותר ממה שהתכוונתי.

זה מזכיר לי את המקרה המצער שאיש אחד עמד באמצע הרחוב והתחיל לצעוק 'למה נשים לוקחות כל דבר באופן אישי?'.

אז אישה אחת ניגשה אליו ואמרה לו 'דווקא לא נכון. אני לא לוקחת דברים באופן אישי!'

התגובה שלך די צפוייה, אחרת איך אפשר לעשות צחוק מהסיטואציה.

דעתי שזה כן תלוי בו והשאלה שלי עדיין רלוונטית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הוד השרון הדרדרה ממש ב8~ שנים האחרונות (משך הכהונה של ראש העיר הנוכחי חי אדיב). אז אם אתם באמת מתכוונים לעבור לגור פה, דבר ראשון - לא להצביע לו בבחירות הקרובות.

לא יודע איך זה נראה כלפי חוץ, כנראה מערכת היח"צ המשומנת עושה עבודה טובה, אבל התושבים הוותיקים יודעים את האמת.

• תוכן חדש...