Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשתתאהב תדבר שעה בטלפון. וגם שעתיים, וזה לא יספיק לך. אחרי כמה שנים כבר לא תזקק לזה, ההודעות יהיו טלגרפיות, וזה לא יעיד על החלשות הקשר. רק על ההבנה המעמיקה בלי דיבורים מיותרים.

אבל אני מהדור שבמקרה הטוב נהנה מטלפון עם DTMF (בד"כ חוגה, עם "קו משותף"), לא נייד, ולא אינטרנט. בגלל זה אני לא יכול להגיב בשרשור של הפיתוי. יותר מיד old fashiond. אבל אולי בכל זאת אמצא משהו לכתוב למיואש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חושב שאדבר אי פעם בטלפון שעה-שעתיים. סתם כי אני מעדיף פנים מול פנים.

היו לי מערכות יחסים עם בנות מגניבות שנהניתי לצאת איתן וגם הרגשנו בנוח כשיש שתיקה. מה שנקרא מערכת יחסים לכל דבר. אבל, בשלב מסוים כולן רצו יותר [ולגמרי בצדק] ואני לא. אני חושב שבסיטואציות מסוימות אם הייתי מרגיש מוכן הייתי יכול למצוא את עצמי בקלות גר עם מישהי ומתאהב, אבל לא הייתי מוכן. אני גם לא מוכן לזה היום. אני נהנה מאורח החיים שלי כמו שהם כרגע. אני לא צריך "חברה לחורף" ואני דווקא אוהב אינטראקציה עם נשים שונות ומשונות. אני נהנה באופן כללי לפגוש אנשים חדשים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מערכת יחסים אמיתית מתחילה כשהיא מרצה לך באריכות על כל מיני דברים, בד"כ תלונות למיניהן, ואתה מבין שאם תענה זה לא יגמר אז אתה מעדיף פשוט לשתוק ולקוות שזה יסתיים כמה שיותר מהר ותוכל להעביר לדיסקברי צ'אנל לראות גאס מאנקי. זו מערכת יחסים בריאה. כל היתר זה שטויות שרואים בסרטים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ניקו, כל אחד מבשיל בשלב שונה. אצל אחד בגיל 25, אצל אחר בגיל 30 ואצל שלישי בגיל 35. ויש כאלה שלא מבשילים אף פעם למערכת יחסים ארוכה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מארגן קבוצת רכישה לחיתולים, פרוזאק וכרטיסי טיסה.

לפי קצב השרשור ההוא, הבחור מחפש אולם לברית של הנכד השלישי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בלי לקחת בחשבון את נושא המרחק ממקום העבודה , באיזו דירה היית מעדיף לגור ? בחישוב כל הפרמטרים האחרים למעט המרחק

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

דירה בהוד"ש הכונה לחפש דירה חדשה, אני כרגע שוכר יחידת דיור של חדר בערך 40-50 מטר ללא גינה, יחידת מרתף, לא להיט אבל נחמד ויחסית זול, בהוד"ש יעלה יותר יקר אבל מתחלק חצי חצי, כמובן עם הוצאות מסביב. אבל המטרה היא ליחידת דיור עם גינה או קרקע מסביב של 2-3 חדרים.

אודי - צחקתי בקול

דיסקו..אתה כל כך צודק

Opel Adam S 2017

פורסם
מערכת יחסים אמיתית מתחילה כשהיא מרצה לך באריכות על כל מיני דברים, בד"כ תלונות למיניהן, ואתה מבין שאם תענה זה לא יגמר אז אתה מעדיף פשוט לשתוק ולקוות שזה יסתיים כמה שיותר מהר ותוכל להעביר לדיסקברי צ'אנל לראות גאס מאנקי. זו מערכת יחסים בריאה. כל היתר זה שטויות שרואים בסרטים.

אין חכם כבעל ניסיון :wink:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי ממליץ לך לוותר על צמוד קרקע ולחפש דירת 3 חדרים במרחק הליכה מרכבת הודש. בטוח יש כי מרימים פה מגדלים ללא הפסקה (גם חברה שלי גרה בהוד השרון קרוב לרכבת)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בתור תושב הוד השרון, שעבר לעיר בעקבות זוגתו ונוסע שעה וחצי לעבודה כל יום, יש לי רק דבר אחד להגיד לך: ברוך הבא שכן!

:twisted:

ובנימה קצת יותר רצינית: הפקקים בבוקר ביציאה מהעיר ובכביש 5 הם בלתי נסבלים - אז דו"ג או סבלנות של נזיר טיבטי הם ציוד חובה :roll:

פורסם

לא מכיר את שעות העומס במרכז הארץ, אבל התאמת שעות הנסיעה יכולה לפתור הרבה בעיות. שימו לב לשעה בה נכתב הפוסט, אני ער כבר 20 דקות.

פורסם

ליאב,

מזל טוב, הגעת לתחילת הסוף.

תעשה מסיבת פרידה טובה מחיי ה"לבד", משפטים כמו "שים את הנעליים במקום!!", "איך אני שונאת ש....", "למה הגרביים בסלון?!" יהפכו בקרוב לשרתים עבורך.

הכי חשוב- אל תתפשר על ספה שהיא פחות מחמאות נוחה", אוזניות איכותיות- אתה תצטרך כאלה, שמיעה סלקטיבית- אם אתה לא סובל מזה עכשיו יהיה זמן טוב לפתח את זה.

השם ייקום דמך, הן לוקחות את הטובים ביותר.

אה כן, אם היה לך ספק, תהנה מהמעבר להוד"ש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

הכי חשוב, הולך להיות חדר רק בשבילך? תאמין לי, זה הדבר הכי חשוב בלגור ביחד [emoji1]

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
פורסם

אתה מייאש דור שלם של צעירים חובבי מוטוריקה עם הריאליזם שלך.ן מה

וזה בכלל לא ככה.

דיסקברי צ'אנל הוא לא כזה מעניין!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברכותיי על המעבר לאזיקים.

זה מתחיל מלעבור לגור ביחד, ממשיך בפלוצים שלה ומסתיים בהחלפת חיתולים ומטרנות במקרה הטוב.

• תוכן חדש...