Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני לא יודע האם זה קשור לפורום הזה אבל

בחודש 7 גנבו לי אופנוע ים חדש על ניגרר, כמה שעות אחרי זה, ( בזכות עצמי) הייתי אצל הגנב בבית,

מפה לשם הוא היה עצור 5 ימיים, ושוחרר, הגנב, בעל עבר עשיר על עברות רכוש. וכך גם הסובבים אותו,

כמו שזה נראה עכשיו התיק ניסגר, הרגע קיבלתי את כל תיק החקירה למרות כל הגרסאות הסותרות שלו, והמימצאים שנמצאו אצלו, כמו שרשרת האופנוע, עדי ראייה, והרכב עצמו ששימש לגניבה, רציתי לקבל המלצות על עו"ד תותח , שיעבור על התיק ויתן לי חוות דעת איך ממשיכים ופה , חבל לי על 80 אלף שקל שאיזה ז*ן היה בא לו על אופנוע והם ילכו פאש

תודה רבה

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה להשיג

הרשעה פלילית של הבחור? המשטרה החליטה שאין מספיק ראיות

תביעה אזרחית לקבלת כסף ממנו? האם יש עליו רכוש שניתן לעקל?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האמת אני לא יודע מה אני רוצה להשיג, אני יודע שאני לא רוצה להפסיד 80 אלף שקל , כי מישהו רצה אופנוע, והמשטרה לא חקרה כמו שצריך, הרי יש את מה שצריך, את הרכב שנימצא אצלו, את השרשרת שקשרה את האופנוע, את הצילמי וידאו מהמצלמות. זה פשוט לא הגיוני, אתה בא גונב, ולא עושים לך כלום, פשוט משתלם

פורסם

היה לי מקרה קצת שונה אבל עם עיקרון דומה. הקלות שבה המשטרה סוגרת תיקים מול עברייני רכוש ועבריינים "קלים" (כאלו שרק מאיימים ומטרידים), זה פשוט מפחיד :-\ העיקר לעצור אנשים על שטויות בפייסבוק.

פורסם

כמה שפחות עבודה למשטרה ככה יותר טוב להם, שמע , אני עשיתי את.כל עבודת המודיעין למשטרה , אני מצאתי את הרכב מוחבא , את השרשרות שקשרו את האופנוע, הוכחות שהרכב שלו למרות שהרכב לא רשום על שמו, פשוט התקשרתי אחרי כמה שעות מהגניבה ואמרתי להם בואו הוא יושב בבית, הבם אדם לא סגור על עצמו, מצד אחד הוא שומר שבת, מצד שני הילדות שלו אמרו שהוא נסע ב10 בלילה ביום שישי, מצד שני הוא אומר שהוא שומר שבת, אבל לוקח את הטלפון שלו בשביל לפתוח את השער חשמלי , אם הוא שומר שבת איך הוא הסכים לעלות אם השוטר לרכב ביום שבת ב10 בבוקר, אההה מה שכן מצאו אצלו בארנק 90 שקל, הוא לא היה מוכן לקחת אותם כי הוא שומר שבת

פורסם

הסיפור שלך לא מובן,

איפה האופנוע עכשיו ? במשטרה? האופנוע בבעלות עליך ? לא הבנתי איך תפסיד פה 80 אלף שח אם האופנוע שלך ויש לך בעלות עליו,

אגב גם אם תקח עורך דין אתה לא יכול לעשות שום דבר בפן הפלילי, אלא רק לתבוע אותו בתביעה אזרחית אם נעשה לך נזק.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לחבר שלי גנבו אופנוע והוא מצא אותו מוחבא במחסן וכשהתקשר למשטרה החוקר רמז לו שעדיף שיגיד תודה וייקח את האופנוע במקום שיבואו שוטרים ואז ייקח המון זמן עד שהוא יקבל את האופנוע חזרה כי במשפט זה משמש כראיה. בהחלט מקומם ועוד מתפלאים שאנשים לוקחים את החוק לידיים.

פורסם

האופנוע לא נמצא , הוא לא מוכן לגלות איפה הוא , האופנוע עוד בבעלותי, אבל זה נייר למדפסת עכשיו, לא שוווה כלום, האופנוע שווה 80 אלף, ברגע שגנבו אותו , הפסדתי 80 אלף, ( אי אפשר לבטח כלים כאלה, אלה אם כן אתה נועל אותו במחסן אחרי 2 מנעולים, שהאופנוע קשור לקיר , ומסונדל) , בגלל זה אני רוצה עו"ד שיעבור על התיק ויבדוק ה הסיכויים שלי,

היום בדיאבד אני מצטער על זה שערבתי משטרה,

• תוכן חדש...