Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב התרחבות המשפחה, אני מחפש רכב שיוכל להכיל שני מבוגרים + 4 ילדים (3 בוסטרים וסלקל) + עגלה בכיף.

אני די סגור על אס מקס או גלאקסי סביב 2011.

הבעיה שהקפיצה למנועי ה 2000 המוגדשים מאוד יקרה יחסית, במיוחד בגלאקסי.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון ובמיוחד מהמתמידים שחוו מנסיונם את המעבר ממנוע ה 2300 למוגדש על:

1. אמינות. האם יש הבדל באמינות לטובת מי מהם? הבנתי שה 2000 מאוד אמין. האם כך גם ה 2300 (בהתחשב בנסועה שתהיה גבוהה יותר ב 2300 מן הסתם)

2. צריכת דלק. ברור לי שה 2300 צורך יותר. האם במבחן המציאות ה 2000 לא רחוק ממנו? פחות חשוב לי אם זה דגם הטיטטניום של האס מקס 2000 שהוא ממש חריג ומפלצתי (אם אמצא כזה במחיר שפוי לא אכפת לי לשלם יותר על דלק).

3. מיזוג. האם המיזוג בדגמי ה 2300 אכן בעייתי? מבקש רק מבעלי ניסיון (גם כנוסעים כמובן) לענות... אני מודע לכך שבגלאקסי ישנם פתחי מיזוג גם לשורה השלישית. זה יתרון משמעותי לימים השרביים. עברתי על השרשורים המרכזיים בפורום. רובם מדברים על מנוע ה 2000 מוגדש. חשוב לי לשמוע האם המיזוג ב 2300 נסבל וכמה המיזוג במנוע החדש שופר לעומתו, האוטו יעמוד הרבה בשמש.

תודה לעונים :)

ליאור.

פורסם

לדעתי - אין מה להשוות בין שני הדגמים. אם אתה מחפש הנאה מנהיגה לך על מנוע ה-2000 אם אתה מחפש מחיר זול לך על ה-2300.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הייתה ברשותי MAX 2300 במשך שלוש שנים וכעת קרוב ל 4 שנים MAX טיטניום.

ברור שפער הביצועים למכונית עם 50% הספק ומומנט גבוהים יותר הוא מורגש. (240 מול כ 160) כשבנוסף לכך גם הגיר הרובוטי כנראה מהיר יותר ומאבד פחות כוח.

דגמי ה 2 ליטר נהנים גם משידרוגים נוספים.

למרות זאת, אני חייב לציין שגם ה 2.3 מהנה לנהיגה ואפילו ההגה שלו עדיף על ה 2.0. לא הייתי פוסל אותו.

ב 2 המכוניות לא סבלתי משום תקלה מיוחדת. ב 2.3 השתחרר לי כבל האנדברקס וב 2.0 הייתה בעיה בנעילת דלתית הדלק.

מבחינת מיזוג - המקס אינה זכאית להצטיינות יתרה בתחום, אבל הוא עושה את העבודה לא רע בכלל. אין פתחים לשורה שלישית. רק לראשונה והשניה.

אם הרכב יעמוד הרבה בשמש, השאלה אם אתה עושה הרבה נסיעות קצרות או שלאחר עמידה אתה נוסע יותר מ 5 דקות. כי נפח תא נוסעים כזה, עם חלון קדמי ענק שמכניס קרינה גורמים לכך שהרכב לוהט לוקח כמה דקות קצרות עד שכולו ממוזג. אם אתה נוהג לבד, אז אין שום בעיה, כי הקפדה על איוורור בכניסה, סירקולציה ופתחים סגורים מאחור יתורגמו למיזוג מהיר.

כשהדגם יצא לראשונה ב2006, הוא יכל להיות מצוייד בגג שמש ללא וילון והמזגן היה חלש יותר. משם התחיל באז שלילי. ב 2008 שודרג המזגן והדגם עם גג השמש נהנה מוילון וזכוכית מסננת קרינה. כך שלגג אין יותר שום השפעה שלילית והמזגן מעט טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

תודה, עזרתם לי מאוד.

אופי הנהיגה הוא בונוס ענק, אבל לא עומד בראש סדר העדיפויות.

אני מתלבט מאוד אם למתוח את התקציב (במאמץ קשה שיבוא על חשבון דברים אחרים) כדי לרכוש את אחד הדגמים עם המנוע המתקדם.

אני מתכנן להשאיר את הרכב אצלי זמן רב ולא ממש מעניין אותי כמה הוא יהיה סחיר או שווה בעוד כמה וכמה שנים.

אגב, רוב הנסיעות אחרי עמידה בשמש תהיינה לפחות 25 דקות. בכל מקרה יהיה איזה סוג של סוכך שמש בשימוש.

עריכה אחרונה על ידי Ki-PoD
פורסם

במקרה שלך- 3 בוסטרים וסלקל, הייתי מחפש גלקסי. אמנם פחות סקסי ומחודד מהMAX, אבל יותר פראקטי עבורך.

פורסם

shayy רוב הדגמים עם מנוע Ecoboost הם עם 203 כ"ס ולא 240 כ"ס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ידוע. הגלאקסי לא הגיעה בגרסת 240. ה 203 לא סובל מתת כח.

פורסם (נערך)

אכן הגלאקסי נמצא בעדיפות ראשונה. אני מאוד מקווה להצליח לרכוש אקו בוסט. מי יתן.

תודה על ההארות :)

עריכה אחרונה על ידי Ki-PoD
  • תוכן חדש...