Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני בן 20 השתחררתי מהצבא ואני מעוניין לרכוש רכב בחודשים הקרובים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-60K עם חריגה עד ל70 (רצוי שלא). הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ובין עירוניות יומיומיות של עד ה-50 ק"מ ביום.

הייתי רוצה שהרכב יהי אמין ושחלקיו יהיו זולים במידת הצורך.

שיהיה זריז וכייפי לנהיגה.

חסכוני בדלק עד כמה שאפשר (אני מבין שזה בעייתי בדרך כלל עם השילוב של הזריז).

ושיהיה יפה סה"כ.

רכב שאני חושב שיתאים לי זה היונדאי וולוסטר הידנית. במידה ומישהו מסכים איתי אני אשמח לשמוע לאיזה דברים כדי לשים לב במיוחד בעת בדיקת הרכב.

רכב נוסף שחשבתי זה ווריאציה כלשהי של הסיאט לאון (לא כלכך הבנתי איזה כדאי אם בכלל) אבל אני חושש מעט מהמותג ומחוסר האמינות שלו (אולי אני טועה).

אשמח לשמוע הצעות נוספות וטיפים לגבי הרכבים שציינתי.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

הוולוסטר מאוד אמינה, מאובזרת, נראית טוב וגם די מהנה.

לשים לב? פרט לרעש מציק מידי פעם מהציריות (שצריך לחזק במוסך) אין מחלות כרוניות לרכב הזה. לבדוק שהגיר במצב טוב וכל ההילוכים נכנסים היטב |(גיר מעולה דרך אגב) והקלאץ כמובן (כמו כל בדיקה של רכב ידני).

שיהיה בהצלחה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מאוד לא מתחבר לכל המהות של הוולוסטר, אז אין לי מה לתרום בכיוון שלה.

אלפא מיטו נשמעת בול בתוך ההגדרות שלך.

סיאט לאון / איביזה, גם יתאימו. שים לב שלאון טובה כנראה תדרוש ממך את הגבול העליון של התקציב.

ברגע שאתה הולך על גיר ידני, הרבה מבעיות האמינות האפשריות מצטמצמות. אם אתה כן בוחר בכיוון של DSG, ההמלצה השכיחה היא להתכוונן אל גיר ה6 הילוכים הרטוב ופחות אל ה7 (רלוונטי לסיאט).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

המיטו יותר טובה מהוולפסטר בכל פרמטר.

אתה מוזמן לקרוא חוות דעת שלי על הרכב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577061-5-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%954-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%95-155-%D7%9B-quot-%D7%A1-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA

הדגם עם ה155 כ"ס הוא האמין מבין כולם (בעיקר בגלל שאין לו את המולטיאייר) ומוצלח במיוחד.

הוולפסטר זה יונדאי בסופו של דבר ואין לה כבר שום סקסאפיל כמו שהיה לי כשעלתה על הכביש.

אם תרצה הכוונה, שאחבר אותך לכמה מיטויים שמורו שאני אמליץ לך עליהם - יותר מאשמח לעזור. צור קשר בהודעה פרטית.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תודה לכולם חברה. אני קראתי את החוות דעת על המיטו מאוד נהינתי. עכשיו לא ציינתי שאני בחור די גבוה (1.93) ורציתי לדעת אם ברכבים הנ"ל לא תהיה בעיה עם זה. ושאלה נוספת היא אם אני הולך על הלאון הידנית איזה גרסה כדאי לחפש?

וגם ראיתי שהביטוח של המיטו מאוד יקר...

פורסם

לא אמורה להיות בעיה, בכל מקרה מזמין אותך לשבת ברכב שלי ולבדוק את עצמך. (אם תרצה- תגיע למפגש בת'א השבוע בשישי)

לאון יש לך את ה1.4 ויש לך את ה1.8.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
לא אמורה להיות בעיה, בכל מקרה מזמין אותך לשבת ברכב שלי ולבדוק את עצמך. (אם תרצה- תגיע למפגש בת'א השבוע בשישי)

לאון יש לך את ה1.4 ויש לך את ה1.8.

תודה אחי, אם אני אסגר על המיטו אני אצור איתך קשר בחודש חודשיים הקרובים...

• תוכן חדש...