Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומנדר - תודה, לא ידעתי שזה קיים.

אדי - איך קובעים? דרך האתר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפנה אליהם דרך האתר

אני בזמנו עשיתי סיור במפעל מרצדס (שים לב שהמפעל והמוזיאון שלהם נמצאים ב 2 מקומות שונים לגמרי)

בנוסף לנסות כבר לקבוע סיור במפעל של פורשה+ביקור בסוכנות הראשית שלהם+במוזיאון

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

כן, דרך האתר. שים לב שיכולה להיווצר בעיה מכיוון שהסיורים בשפה האנגלית בדרך כלל יותר מלאים אל תוותר ותלך על הסיור בגרמנית כי באמת חבל לוותר על החוויה הזאת (אני מאוד נהנתי). הרשימה לסיור במפעל של פורשה מאוד ארוכה לכן אם אתה סגור על הטיול תנסה לקבוע כבר עכשיו.

BassHead:vamp:

פורסם

דין - ביקור בסוכנות ובמוזיאון לא דורש רישום, אבל לסיור כן? איפה נרשמים?

אדי - ברגע שנסגור כרטיסי טיסה נסגור גם את הדברים האלה, חצי שנה זה לא מספיק?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כמה דברים:

ראשית בנוגע לחניה במינכן, אכן מדובר בעיר על כל המשתמע מזה, אבל כמעט ליד כל תחנת רכבת תחתית (U) יש מגרשי חניה של P+R, חניה עולה שם יורו ליום. אפשר פשוט להשאיר את האוטו ולהתנייד בתוך העיר עם הרכבת, לא סיפור.

מוזיאונים פורשה+BMW: בשניהם יש אפשרות לשכור רכב ע"ב שעתי, סתם משהו שיכול להיות נחמד. חפש BMW on demand ב-BMW Welt. אם בשאר הטיול אתה מתנייד עם רכב "עממי" זה יכול להיות נחמד לגוון.

פורסם

אני אחפש את הBMW,

בפורשה אני לא יכול לשכור, שנה שעברה היינו שם ואפשר מגיל 27 ומעלה.

פורסם

למרצדס כנראה יספיק. עם פורשה דיברתי והם אמרו שיש רשימת המתנה של מספר חודשים. אם אתה מסיים את המסלול במינכן חבל על השכירות של האוטו והחניות. יש תחנת מטרו ממש בצמוד לחנות ולמוזיאון ויש מטרו ממרכז העיר לנמל תעופה. אם אתה חזק בקטע המוטורי תנסה לברר לפני במוזיאון של פורשה מרצדס ובמוו אם יש תערוכות או הצגות נוספות. כשהייתי בפורשה בדיוק חשפו מספר קונספטים מהמרתפים שלא הוצגו מעולם ובמוזיאון של במוו הוצגה תערוכה ענקית של רולס רויס שלא נמצאת שם בדרך כלל.

פורסם

אוקיי, איך יוצרים עם פורשה קשר לרישום לסדנה?

פורסם
אני אחפש את הBMW,

בפורשה אני לא יכול לשכור, שנה שעברה היינו שם ואפשר מגיל 27 ומעלה.

גם בב.מ.וו. יש מגבלת גיל, בעיקר לדגמים החזקים. לא זוכר מהי, תבדוק באתר.

גם אצלם סיורים במפעל נסגרים מוקדם, כדאי להקדים ולהזמין.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אוקיי AMG חזרו אליי וירד מהפרק - הם רוצים VIN של הרכב שלי (וזה יכול להיות רק AMG), מה אני אתן להם, VIN של פיאט 500? :lol:

פורסם

שלח. מכסימום תקבל תשובה שלילית. או שתשלח VIN של רכב אחר במשפחה שיעשה רושם יותר רציני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי, הוא מבקש VIN של AMG.

פורסם (נערך)

טוב, יצטרכו לוותר על לקוח פוטנציאלי :roll:

או שתקבל עזרה מאיזה חבר פורום בעל AMG.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין לי, הוא מבקש VIN של AMG.

ברכות על הAMG שלך.

caa5c4c382e0e1204e2710e026a8a457.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אין מה להתאכזב על ה-AMG כי גם ככה הם מורכבות על אותו קו במפעל של מרצדס (זכיתי גם לראות שם הרצה חזקה של CLS 63 AMG סטיישן חדשה על הדיינו).

בנוגע לסיור במפעל של פורשה:

http://www.porsche.com/museum/en/gruppenundsonderfuehrungen/

המייל שלהם הוא: [email protected]

• תוכן חדש...