Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספריאל חזרתי השבוע מברלין, אני לא רוצה לטייל בה שוב למעט כמה אתרים ספציפיים שלא הספקתי להגיע אליהם, אין לי כוונה לשהות בברלין יותר מיומיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דור, אני חושב שאפשר לסכם את הבעיה שעמה אתה מתמודד בשתי מילים: סדרי עדיפות.

רק אתה יודע מה מעניין אותך, מה תקציבך, מה הזמן שעומד לרשותך ומי החבר שנוסע אתך. בתוך המסגרת הזו עליך לשבץ את האתרים והפעילויות שמענינים אתכם.

עכשיו - חזרת מברלין לפני כמה ימים. נותר אתרים רבים שלא ביקרת בהם, ומבחינתך יש שניים-שלושה שאליהם אתה רוצה להגיע. השאלה היא: האם הנסיעה של כמה מאות ק"מ לברלין, כולל הזמן, הדלק והמלון שקרוב לודאי יהיה יותר יקר ממלון בעיר קטנה, מוצדקים כדי לבקר באתרים אלה ולוותר על אתרים אחרים. מתוך מספר שנים שבהן אני קורא את ההודעות שלך ברי לי שאתה יודע לתכנן טיול. שב על הספר ועל המרשתת ובחר.

יש רק שני דברים שאני רוצה להניח כאן:

1. המבורג זה לא רק אירבאס. חלפו למעלה מ-50 שנה מאז שביקרתי בעיר, כך שאתה יכול להבין שאני לא מכיר אותה. אבל שכנתי לחדר הכושר ביקרה שם בחנוכה עם בנה המבוגר ממך בפחות מעשור, והיא מתקשה להרגע מההנאה ששאבה מהעיר (ומדובר באשה שלא מבחינה בין A318 ל-A380, כך שמדובר במה שהעיר עצמה מציעה). אולי כדאי להקדיש להמבורג יותר מכמה שעות (כמובן, על חשבון מקום אחר, אבל לחסוך זמני קישור).

2. את הערים הגדולות, שבהן עדיף להיות בלי רכב, תכנן בתחילת ובסוף הטיול כדי לחסוך דמי שכירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפרנקפורט ובמינכן אנחנו לא נשתקע, המטרה ללון שם כנראה ולנסוע ליעדים סמוכים, 150-200 ק"מ לכיוון.

בהמבורג אפשר לבדוק מה יש לעשות, יש גם הרבה ערים מסביב.

בברלין רכב יהיה סיוט, אבל מצד שני מדובר ביעדים בודדים כך שאולי אחליף את הרכב בסמארט ליומיים האלו.

אני עדיין לא יודע מאיפה לחזור או מאיפה להתחיל, חבר הציע לבדוק טיסות של LH ללייפציג, אבל אני לא רואה איך זה עוזר לי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

טיסות ללייפציג? יש כאלה מת"א?

האמת היא שזה מעלה נקודה מעניינת: לעתים טיסות קונקשן עולות פחות מכל אחד מהקטעים בנפרד. לפני שנתיים טסתי לליסבון דרך פריז במחיר קטן משמעותית ממחיר הקטע לפריז. לכן יתכן שטיסת קונקשן תוזיל את העלות. אבל טיסה ליעד משמעותי, לא ללייפציג שאם אינה בתוכנית שלכם תוסיף רק הארכת הדרך - גם בטיסה וגם ברכב. לפני 4 חודשים הבנים שלי טסו למילאנו דרך רומא ב-270 דולר לאדם, כאשר טיסה ישירה היתה עולה כפליים (אבל איני זוכר כמה עלתה הטיסה לרומא באותו מטוס).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי אפשרות לטוס עם סוויס עד שוויץ ומשם להמשיך בטיסות פנים אירופאיות שלהם להמבורג ולפרנקפורט.

זה יוצא גם די זול, משהו באיזור ה300$.

וכמובן שסוויס שולחים לפה לרוב מטוסים מצוינים כמו A330 או A340.

פורסם

נשמע מצויין, אולי עד שתסע זה יהיה 77W דנדש. וגם שירות טוב ומיילים של LH.

כמה תעלה טיסה ישירה, וכמה זמן יוסיף הקונקשן? ולזכות ZRH, אפשר לעשות שם קונקשן בפחות משעה כולל ביקורת הדרכונים של אירופה, או, לפחות כך היה לפני כמה שנים, ואני מניח שהם לא הדרדרו.

פורסם

טיסה ישירה לאיזור מינכן או FRA אפשר לסגור בסביבות ה400$, לעיתים קצת יותר ולעיתים קצת פחות מזה.

אין לי בעיה לשלם עוד 100-150$ על טיסה ישירה.

בחזור הקונקשיין מוסיף ממש מעט, משהו כמו שעה וחצי, בהלוך יותר, משהו כמו 4-5 שעות.

• תוכן חדש...