Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי איך אני יכול להרשם לסיור בקו הייצור הרגיל של מרצדס? או שאין דבר כזה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותו קו יצור ללא קשר אם זה מרצדס רגילה או AMG.

http://www.daimler.com/dccom/0-5-1037141-1-1657558-1-0-0-0-0-0-108-7145-0-0-0-0-0-0-0.html

המייל שלהם להרשמה: [email protected]

שים לב שזה נמצא מחוץ לשטוטגרד כמעט (אין אופציה להגיע לשם בתחבורה ציבורית), במקום שונה לחלוטין מהמוזיאון והחנות. תגיע הרבה לפני הסיור ותזכה לראות המון ממתקים.

BassHead:vamp:

פורסם

אדי אנחנו נשכור רכב, אין בעיה של הגעה לשום מקום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

עשיתי מה שנאמר פה על המפה של גוגל, ממה שראיתי יוצא שרוב האתרים שלנו מרוכזים בין מינכן לפרנקפורט (הרבה באיזור פרנקפורט כמו הרינג והמוזיאונים מסביב), אני שוקל גם גיחה לאינסברוק למוזיאון רדבול שיש בו מטוסים ורכבים.

הבעיה שוולפסבורג והמבורג נמצאות מרוחקות מאוד משאר המסלול ויש לנו בסך הכול שבוע וחצי ואנחנו לא ממש רוצים לוותר על המוזיאון של VW ועל המפעל של איירבאס, יש עוד אטרקציות מעניינות באיזורים הללו?

פורסם (נערך)

אני כרגע בגרמניה, הזמנתי מהארץ גולף או דומה ידנית עם GPS (קוד CXMR), דרך איסתא (הספק שלהם זה אופרן ובגרמניה זה Europcar), בדוכן ה-R (יכול להיות דיזל או בנזין) התברר כבנזין, אבל הציעו לי בתוספת 5 יורו ליום את הגולף GTD.

אני זוכר את המוזיאון של VW בתור ממש מעניין וכלל את הדגמים של רוב המותגים בקונצרן, אבל אני הייתי שם לפני מעל לעשור ככה שאולי דברים השתנו.

מוזיאון פורשה ומרצדס בתכנון לשבוע הקרוב אצלי, ככה שיהיו רשמים מאוחר יותר השבוע

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עכשיו נזכרתי, שים לב ששני המוזיאונים בשטוטגרט (פורשה ומרצדס) סגורים רק בימי שני בניגוד לשאר גרמניה שבדרך כלל סגורה בראשון.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה ידוע שחלק מהמקומות סגורים, לכן אני אעשה רשימה מסודרת עם שעות פעילות של כל אתר.

פורסם

יש מסעדה מומלצת?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מתחילים לאט לאט לסגור עניינים.

כנראה נטוס במאי. זאת תקופה טובה? מדובר על 10-11 ימים. כנראה שנתחיל בFRA ונסיים בMUC, אלא אם כן יש למישהו הצעה אחרת.

כמו שאמרתי - רוב האתרים נמצאים בטווח של 150-200 ק"מ מפרנקפורט, חלק באיזור שטוטגרט וחלק באיזור מינכן. יש שני אתרים באיזור יותר בעייתי - המבורג (מפעל איירבאס) וכמובן וולפסבורג (מוזיאון VW).

השאיפה זה לקחת רכב CPMR או SDMR.

שוב שואל - איפה אפשר להשיג רכב טוב במחיר סביר? בSIXT העולמית הרכב מגיע ל840 יורו ל11 ימים. בישראלית הגעתי למחיר דומה עבור A4/BMW 3ER/C CLASS.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

מישהו?

פורסם

מבחינת מז"א, צריך להיות יחסית טוב. כמובן שיכולות להיות הפתעות לכל כיוון.

שים לב שיש כמה חגים במהלך מאי.

לגבי רכב, זכור לי שציינו כאן מספר פעמים את אופרן כמקור זול להזמין מהארץ.

בנוסף, תבדקו תאריכי שהות וצורך מתמיד ברכב. לדעתי השכרה למשך 10-12 ימים עולה כמו שבועיים. כמו כן, השכרה לסופ"ש (שישי עד שני) יוצאת זולה יחסית בדר"כ.

ככה שאם אפשר אולי לפצל לשבוע וסופ"ש, זה עשוי לצאת זול יותר.

פורסם

חשבתי על ה8 עד 18 למאי, יש שלושה חגים.

אבדוק לגביי ההשכרה, למרות שלא מתלהב מהרעיון הזה של להחזיר רכב, לקחת רכב אחר וכו'. זה גם סוג של טרטור וזה מאלץ אותך לסטות מהמסלול.

פורסם (נערך)

8-18 יש חג אחד, ב-16. יום האם זה לא חג, וב-15 זה גם ככה יום ראשון וזה במחוז שלא קרוב לטיול שלך.

בדוק גם בסוכנויות אחרות כאלו שמאחדות כמה חברות השכרה.

לעיתים הדילים שם טובים יותר מאשר ישירות באתר החברות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

• תוכן חדש...