Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

נאה אך מפוספסת. היתה פה הרמה להנחתה עם הפלטפורמה, למה לאכזב עם הקליפה?

מסכים עם ההערה לגבי האמריקאיות שלה, היא נראית כמו רודסטר בוגר וגדול מאשר

מה שהיה יכול להיות פירוש צעיר ושובב ל-500 או רטרו מובחן יותר לספיידר המקורית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
למעט רמיזה קלה במבנה הפנסים הקדמיים, לא מוצא שום דימיון בין ה 124 ספיידר המקורית לזו הנוכחית.

דווקא ברודסטרים, שביצועים בקו ישר לא אמורים להיות הדבר החשוב בהן, עדיף מנוע אטמוספרי טוב שיודע לעלות יפה במעלה הסל"ד.

אין הרבה צורך במומנט, לא מדובר במכונית סאלון, וגם כך ההבדל בין מכונית ריקה לעמוסה זניח.

לגבי העיצוב - גריל, כל סביבת הפנסים ומכסה המנוע. אם להיות ממש יצירתי או לקחת משפרי תודעה, אפשר לזהות דמיון קלוש גם בפנסים האחוריים.

לגבי מומנט - יכול בקלות למצוא צידוק לרצון למנוע סקרימר שרוצה ורוצה סל"ד גבוה. לא יכול לחשוב על סנצריו שבו אני אגיד - אתה יודע מה? לא צריך מומנט. עדיף היה נחנק עכשיו ומגיע עוד 2500 סל"ד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הנה הכתבה של טופ-גיר, מה שמצאתי מעניין פה זאת ההשוואה הויזואלית הגאונית שהם עשו.

תמונה ריספנסיבית, בה אתם יכולים לגלול איפה החיתוך נעשה בין המאזדה לפיאט.

פתאום נפתחות העיניים כמה הן דומות בפרופיל- בתי הגלגל, קשתות, כסאות, קורה A וכו'.

http://www.topgear.com/car-news/first-look/meet-fiats-124-spider-italys-mx-5-based-answer-mx-5

עוד לא נסגרתי אם היא מכוערת, או משהו שאני מוכן לעכל בעבור התמורה.

אישית, אהבתי את הרינדורים של האבארת' שהיו פה בשרשור, שם הקוים היו נראים יותר חדים, זאת נראית קצת... עגלגלה.

בכל אופן, אני ממתין לראות את גרסאת האבארת'. אולי הם יתקרבו יותר לרינדורים ואם הגרסא הרגילה מקבלת 160 כ״ס, אפילו יש למה לקוות מתחת למכסה המנוע.

אולי אז אני אתחיל לחבב את הרכב, סה״כ ברינדורי אבארת' הוא נראה טוב יותר ועם שילוב של יותר כח וכיול של אבארת- יכול להיות מעניין.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

כבר התבלבלתי, מתי נזכה לראות את הפיאט באולמות המכירה?

כי אני מנסה קצת לקרוא עליה ואיך שאני כותב פיאט 124 ספיידר גוגל ישר מצרף לכותרת את השנתון 2017?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הביצועים כמובן לא מושפעים מזה שאחת אטמוספרית קלאסית ואחת רובוטית דו מצמדית...

ההספק דומה. אחת גודשת עם מומנט רב יותר אשר זמין יותר מהר - זו תמצית העניין. המאזדה, גם עם גיר דו מצמדי תשאר הרבה מאחור.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אישית, אהבתי את הרינדורים

אולי הם יתקרבו יותר לרינדורים

סה״כ ברינדורי אבארת'....

main-qimg-5d53ba181360bf30686812e73df53e2c?convert_to_webp=true

פורסם

מאוד אהבתי את הפיאט, הלוואי וזאת תהיה הפיאט החמישית שלי ברצף :lol:

מקווה שהמחיר של משומשות יצנח.

תשימו לב לדשבורד בחלק העליון, בעיקר ליד המסך, יש שמה שינוי דיי גדול לטובה, משהו בזה של המיאטה לא יושב יפה ובפיאט עשו את זה כמו שצריך.

במיאטה הפגושים מוזרים - האחורי מעוגל נורא והקדמי נמוך מדיי עם פנסים מוזרים ולא יפים, בפיאט עשו את זה הרבה יותר גברי. ומההסתובבויות במפגשים והתלהבות מ124 ספיידר המקורית בהחלט רואים דמיון בחזית והאחורה. גם הספיידר המקורית נראתה אמריקאית כזאת.

קראתי שה124 יוצאת בדיוק 50 שנה אחרי המקורית, שזה יפה בהתחשב בכך שגם ה500 יצאה ב2007 בדיוק 50 שנה אחרי המקורית שלה :)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
מכסה המנוע נראה מעולה, במיוחד בתוספת הבליטות עליו. משחקי הלד בפנים נראים טוב והפנסים קורצים לעיצוב של פעם אך לא בהגזמה. הקווים של הרכב בפרופיל יותר אלגנטיים מאלו של המיאטה. לגבי האחוריים, ובכן במאזדה עד היום לא החליטו על איזה עיצוב הם הולכים, בפיאט מצאו גם כאן פתרון אלגנטי אשר מדגיש את קו הרוחב.

פנים הרכב אכן דומה מאוד, למעט נגיעות פה ושם אשר לטעמי משפרות מעט את הפנים הפושר של המיאטה.

לגבי מנוע, מדובר על דור חדש, אז נצטרך להמתין כדי לגלות איך זה עובד בפועל. מבחינת ביצועים בישורת, אם נתבסס על השוואה של מאזדה 3 בעלת 165 כ"ס לג'ולייטה בעלת הספק דומה, אז למאזדה אין מה לחפש כאן.

בנוגע למתלים, פיאט מדברים על שיפור בנוחות יחד עם הקשחת המתלים.

נגלה בקרוב...

סורי אבל: ספוקן לייק אה טרו אלפיסט... (או פיאטיסט).

לטעמי, כל מה שאמרת - רק בדיוק הפוך.

מכסה המנוע נראה כמו חלק אפטרמרקט שהוסיף איזה ערס עם הבליטות האלה.

משחקי הלד בפנים... ערס, כבר אמרתי? (-;

פנסים - ועוד איך מוגזמים.

הקווים בפרופיל נראים בדיוק כמו אצל המיאטה.

מאחור - הפנסים הרבועים האלה מזכירים לי איזו דודג', ולא לחיוב

פנים הרכב - אילו נגיעות משפרות את הפנים הפושר של המיאטה? זה פאקינג נראה אחד לאחד. אני שם אותה באחת מהן בלי הסמל על ההגה וחותם לך שאתה לא יודע איפה אתה יושב.

מנוע - ההשוואה שלך לא נכונה. תסתכל על יחס ההספק משקל ותראה שהוא מאוד דומה.

מתלים - שיפור בנוחות יחד עם הקשחת מתלים? היא גם עושה קפה? בהתבסס על היכולות של פיאט עם 500 או פונטו אבארת, ועם שאר המכוניות הרבע ספורטיביות שלה - אין מה לצפות ליותר מדי... הלוואי ואתבדה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

לגבי העיצוב, האם הוא מוצא חן בעינייך או לא זה עניין סובייקטיבי. זה שהקווים שונים רואים בבירור. מצד שני, אם אתה טוען שהן זהות אז הפיאט אמורה למצוא חן בעינייך. תחליט.

לגבי הפנים, החומרים בפיאט משופרים ויש לא מעט שינויים קטנים בכל תא הנוסעים, גם אם הבסיס הוא זהה.

בנוגע למנועים, נו אתה לא יודע מה זה מומנט אני מבין.

בעניין המתלים, כרגע זה מה שידוע וזה מה שפורסם. לגבי קפה, כבר היה ב-500L.

אז אנחנו לא מסכימים, זה גם בסדר.

"נאמר כאלפיסט"? אבל זאת בכלל פיאט. בכל מקרה, אתה בעלים של מיאטה בעבר אז ניקח את דעתך בע"מ.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם כבר אז היא מזכירה לי את הS2000, לא את המיאטה.

צריך לעכל את העיצוב שמנסה להיות דומה ל124 המקורית.

לגבי שיפורים, מי ששאל, אותו מנוע אצלי בפונטו מוציא 180 מקוריים ואפשר להוסיף עוד בלי להתאמץ יותר מידי ולהגיע למעל 210.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוץ מהחזית, העיצוב לא מנסה אפילו להזכיר את הדגם הישן.

במיאטה יש גם סלון ב2 צבעים כמו בפיאט?

האמת שאני מעדיף את החזית של הפיאט על המיאטה.

הפרופיל באמת 1-1. היו צריכים להשתמש בקוים ישרים יותר ולא להעתיק את הקימורים של המיאטה ולשנות אותם טיפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לגבי העיצוב, האם הוא מוצא חן בעינייך או לא זה עניין סובייקטיבי. זה שהקווים שונים רואים בבירור. מצד שני, אם אתה טוען שהן זהות אז הפיאט אמורה למצוא חן בעינייך. תחליט.

לגבי הפנים, החומרים בפיאט משופרים ויש לא מעט שינויים קטנים בכל תא הנוסעים, גם אם הבסיס הוא זהה.

בנוגע למנועים, נו אתה לא יודע מה זה מומנט אני מבין.

בעניין המתלים, כרגע זה מה שידוע וזה מה שפורסם. לגבי קפה, כבר היה ב-500L.

אז אנחנו לא מסכימים, זה גם בסדר.

"נאמר כאלפיסט"? אבל זאת בכלל פיאט. בכל מקרה, אתה בעלים של מיאטה בעבר אז ניקח את דעתך בע"מ.

התכוונתי שהם זהים מבפנים, לא מבחוץ.

לא יודע איך אתה רואה חומרים משופרים בפיאט דרך התמונות. לי זה נראה אחד לאחד אבל כנראה נצטרך לגעת בשביל לדעת. איפה בדיוק השינויים הקטנים?

מנועים - לא, תסביר לי בבקשה מה זה מומנט? זה הדבר הזה שמסתובב, נכון? :-P

אם אתה חושב שזה מה שיעשה הבדל תהומי, אתה חי בסרט. כמובן - אפשר לשפר ואז ההבדל גדל, אבל סטוק - מבטיח לך שלא יהיו הבדלים משמעותיים על הכביש

אני אכן בעלים של מיאטה בעבר, ובכל מקרה בענייני עיצוב כל אחד רשאי לדעתו הוא, אבל בינינו אם זה היה יוצא עם השם "אלפא" אנשים היו מתחלחלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ההספק דומה. אחת גודשת עם מומנט רב יותר אשר זמין יותר מהר - זו תמצית העניין. המאזדה, גם עם גיר דו מצמדי תשאר הרבה מאחור.

מזדה 3 2 ליטר (165 כ"ס) בגירסתה הידנית עושה, אליבא דה קארפוליו, 0-100 ב 8.2 שניות וזה עם מנוע אטמוספרי.

הגולייטה הרלבנטית תעשה את זה בכמה? 7.8? וזה עם ייתרון 5 כ"ס, גדישה ותיבה רובוטית דו מצמדית.

הבדל של 4 עשיריות השניה זה רחוק מאוד מ"הרבה מאחור", בטח בהתיחס לנתוני הפתיחה של שני הרכבים.

פורסם

הוד בגיריותו - קארפוליו כבודו במקומו מונח, אבל אני רוצה לראות רכב משפחתי 2 ליטר אטמוספרי עושה 8.2 שניות למאה. לא לראות פרוספקט, לראות בעיניים.

8.2 my ass

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...