Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק כשהסטיג נוהג בה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שפאנחיו בעצמו ינהג בה, היא עדיין לא תעשה את זה. 19-20 קג"מ במעלה הסל"ד על 1350 קילו? תגרד את ה-9 מלמעלה וגם זה עם נהג מה-nhra

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה כול כך מרגיש מעוות,לראות סמל של פיאט על כזה רכב ועוד הסלון של המיאטה..

אם הבראבו לא נמכרה פה טוב אז היא בכלל,עדיף היו מייצרים רכב שפעם הם היו מעולים בהם,סופר מיני שסוף סוף תחליף את האיוו שכבר לא רלוונטית ולא נמכרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

What are you talking about, Yulianix?

מה מעוות? יש לפיאט מסורת של דגמים שונים ומגוונים, ביניהם רכבים ספורטיבים כמו הקופה, וגם כאלו שהם תחת המיתוג של אבארט'. ואני אומנם משוחד, אבל גם ה500 שלי היא רכב שיש עליו הסכמה די גורפת (ואני לא מאלו שחושבים שמדובר ברכב הכי טוב אי פעם, ממש לא).

ההצלחה של הרכב תלויה במגוון פרמטרים, כמו מחיר, מחיר המיאטה, השקעה בשיווק, ביקורות של כתבים וביקורות של חבר'ה מכאן ואלוהים יודע מה עוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כמה דגמי פיאט ספורטיביים מהעבר, פחות או יותר כרונולוגית:

8V

דגמי אבארט של ה-500 וה-600 (השתתפו בהצלחה לא קטנה באליפויות טורינג)

850 קופה

124 ספורט קופה

124 אבארט ראלי (לקחה אליפות אירופה)

131 אבארט (אלופת עולם בראלי ליצרנים 3 פעמים, עם נהגים עלומי שם כמו וולטר רוהרל, סאנדרו מונארי ומארקו אלן למשל, רוהרל ואלן לקחו גם אליפויות עולם לנהגים)

פיאט דינו (מנוע פרארי דינו)

127 ספורט

X1/9

אונו טורבו

פיאט קופה

ממש לא חסר לפיאט מסורת של מכוניות ספורטיביות ואף מירוץ.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין בעיה עם אבראט או בטח הפיאט קופה שהיא מהממת,העיוות פה מתייחס לזה סוג של מזדה,אז עושים מסחריות דומות כמו הדוקאטו והבוקסר נו מילא,אבל בכזה רכב להעתיק? שאמור להיות יחודי,חבל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתם אומרים להעתיק כאילו פיאט לקחו מיאטה ויצאו אותה בלי רישיון. הפלטפורמה היא מיאטה, כל חלקי הגוף שונים והמנועים שונים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

נכון,אבל כשאתה רואה בתמונות את הסלון של המזדה וסמל של פיאט,אותי זה די מאכזב בטח בקטגוריה הזאת.

כאילו זה בערך ככה:

op02lh.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

כל הגוף שונה, המנוע שונה, המתלים הותאמו, והבסיס הוא הבסיס הכי טוב שיש לאוטו מהסוג הזה, מאזדה עשו עבודה טובה. אז הבפנים כמעט זהה - למי אכפת? זה בפנים יפה שממש לא הייתי מתפלא למצוא באיזה גרסא של 500.. בניגוד לעיצובי פנים גרועים ודחוסים בשטויות שיש לרוב המכוניות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אז המזדה עשו עבודה טובה,בסדר גמור,אבל פיאט אתם לא מזדה,קחו מנועים דומים,גיר, תעשו הספק שונה,מתלים עם כיול שונה,אבל תעשו רכב שונה לגמרי,זאת אמורה להיות ה-פיאט הכי מעניינת שיש להם,סוף סוף לא משהו שמתחיל ב500 ולא ניראה כמו 500 אז תעשו עד הסוף.

פורסם
התכוונתי שהם זהים מבפנים, לא מבחוץ.

לא יודע איך אתה רואה חומרים משופרים בפיאט דרך התמונות. לי זה נראה אחד לאחד אבל כנראה נצטרך לגעת בשביל לדעת. איפה בדיוק השינויים הקטנים?

מנועים - לא, תסביר לי בבקשה מה זה מומנט? זה הדבר הזה שמסתובב, נכון? :-P

אם אתה חושב שזה מה שיעשה הבדל תהומי, אתה חי בסרט. כמובן - אפשר לשפר ואז ההבדל גדל, אבל סטוק - מבטיח לך שלא יהיו הבדלים משמעותיים על הכביש

אני אכן בעלים של מיאטה בעבר, ובכל מקרה בענייני עיצוב כל אחד רשאי לדעתו הוא, אבל בינינו אם זה היה יוצא עם השם "אלפא" אנשים היו מתחלחלים.

גם מבפנים יש הבדלים שרואים כבר בתמונות. לגבי חומרים משופרים במקומות מסויימים, זה מופיע בהודעה לעיתונות.

אז אם אתה יודע מה זה מומנט - הפתעת אותי, מודה - אז מה המשמעות של יותר מומנט בסל"ד נמוך יותר?

בנוגע למתלים, על סמך מה אתה כל כך בטוח שלא יהיה כמעט הבדל? סביר שהאופי יהיה דומה, אך מה שניתן להבין מהכתוב בהודעה לעיתונות זה שהמתלים יהיו קשיחים יותר (זוויות גלגול קטנות יותר, ריסון מרכב טוב יותר) יחד עם נוחות משופרת (ספיגת מהמורות טובה יותר).

אלפא לא קשורה כאן, אז תניח לה. מה שכן, תחת אלפא העיצוב היה נראה אחרת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חוץ מהחזית, העיצוב לא מנסה אפילו להזכיר את הדגם הישן.

במיאטה יש גם סלון ב2 צבעים כמו בפיאט? כן, למשל בגרסאת ה-Launch Edition שבארה"ב וה-S-Leather שביפן קיים סלון דו-גווני

האמת שאני מעדיף את החזית של הפיאט על המיאטה.

הפרופיל באמת 1-1. היו צריכים להשתמש בקוים ישרים יותר ולא להעתיק את הקימורים של המיאטה ולשנות אותם טיפה.

תשובתי באדום

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...