Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מעניין, אתה הרי יודע (כי כל ילד בתחום יודע) שנתוני צריכת הדלק מונפצים ונתוני התאוצה מאוד מדוייקים וכמעט תמיד ניתן לשחזר את נתוני היצרן ובמידה ולא ניתן, כבר על מבחן הדרך הראשון מציינים את זה.

אבל בשם האהבה למותג (?), אתה מרשה לעצמך להטיל ספק בנתון שאין לך שום הוכחה שהוא שגוי!

תוכיח לי שהוא שגוי, נדבר.

בינתיים, אתה טועה!

אגב, לחבר שלך שצועק כל הזמן קריאות בינים מהיציע תסביר שזה שהוא "עשה פתיחות" עם מזדה אוטומטית בזמן שהוא בברובוטית דו מצמדית זה לא מדד לכלום.

אין למה שכתבתי שום קשר לאהבה למותג ולו מכיוון שהרפרנס שלי לנתוני תאוצה הוא אלפות ודווקא הקרוב ביותר שהגעתי לזמן רשמי היה בדייהטסו אפלאוז, שם הנתון הרשמי היה 10.8 וזה מה שהגעתי, כשההפרש הוא ההפרש בין המהירות על השעון לאמיתית, ואני לא זוכר כמה הוא שם ב-100 קמ"ש. בסיוויק 97 ידנית הגעתי ל-9.4, הנתון הרשמי הוא 8.7. 156 2.0 מוצהרת 8.6, בפועל עושה קצת מעל 9. GTV 916 2.0 מוצהרת 8.4, בפועל עושה גם היא קצת מעל 9. גם 156 2.5 שמוצהרת 7.3 בפועל יותר קרובה ל-8. בפעם היחידה שהפעלתי בקרת זינוק בג'ולייטה גם לא הצלחתי לשחזר את נתון היצרן ואני בטוח שלפחות כל עוד אני עם P7, אני לא אצליח להתקרב אליו.

אתה מייחס לי דברים שאין להם שום קשר לשרשור הזה ושום קשר למציאות - אולי לא יוצאים כנגד זמני תאוצה כמו צריכת דלק כי זה מעניין רק את חולי ההגה, אבל אין הרבה קשר בינם למציאות.

לגבי הוכחה - אתה מוזמן לכל קטע כביש ישר, עם כל רכב לבחירתך. מוכן לנדב הפעלה נוספת של בקרת הזינוק לכבוד החרטא.

כן, לפעמים אופטימיים במקצת, לפעמים פסימיים במקצת, אבל לרוב מדוייקים ובטח לא מונפצים כמו נתוני צריכת דלק שרומן מנסה לטעון.

מזדה 3 היא רכב מאוד נפוץ בארץ ומיובא לרוב במפרט עלוב ולכן נוטים לזלזל בו בארץ, אבל מדובר ברכב מצויין שכמעט בכל מבחן שאני ראיתי גבר על הגולייטה, בטח כשעושים את ההשוואה הנכונה ומשווים את הג'ולייטה 1.8 למזדה 2.5 (אם כבר יש לך טורבו, אז בא תבחן אותו מול אטמוספרי חזק במקצת ולא מול אטמוספרי חלש במקצת).

אז יאללה, כל עוד אין פה לאף אחד הוכחות חותכות בקשר למיאוץ הקלאסי של המזדה, נחזור לנושא השרשור, מתי ה 124 ספיידר באולמות?

אין לי מושג איך הלכת והפכת שרשור שבו המאזדה ניתנה כרפרנס למשהו, לעיקרו ותכל'ס - זיבלת אותו. סורי על המלים, אבל זה מה שעשית. ולראיה הציטוט למטה:

ברור, כי הגולייטה היא מתת האל!

אני לפחות פעמיים ביום מוצא את עצמי משתחווה אפיים לה ולגאון מרקיונה!

לא מרקיונה מהרדיו, הוא היה סתם אידיוט, אני מתכוון למרקיונה המשיח שהוריד לנו משמים את מרכבות האלים.

יאללה, מיציתי!

שוב - בשם השנאה לכל מה שקשור למותג והרצון להכניס, לקחת וייחסת לי אהבה יתרה ל-124 ספיידר, לקחת רפליקה סתמית על מאזדה והפכת אותה לעיקר השרשור. דוגרי - מאכזב.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני רק שאלה:

הרכב לא ישווק לפני 2017?

אני קורא 15 עמודים כי חשבתי שזה מגיע בקרוב.

DAMN.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדברים על החצי השני של 2016 לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפטור אותי כ"טרול" או כ"שונא המותג" זה הכי קל (ולא נכון בשני המקרים).

מי שלא רציני פה זה מי שערער על נתונים מבלי שיש לו כל הוכחה על זה.

רק למען הפרוטוקול, הנה מבחן דרכים, עזבו את הדיבורים ואת תוצאות המבחן, תראו רק את זמני מדידות ה 0-100 שלהם כפי שהם בדקו.

http://www.wheelsmag.com.au/reviews/car-comparisons/1510/small-hatch-comparison-review/

MAZDA 3 SP25

Priceas tested: $26,258 *Includes metallic paint ($200), floor mats ($168)

NCAPrating: 5 stars (Aus)

Fueleconomy: 9.9L/100km (test average)

Acceleration: 0-100km/h: 7.9sec (tested)

Plus: Slick manual; strong economy and resale; rear-end balance

Minus: Road noise; lacks front seat adjustment; poor rear seat vision

Verdict: 7.5/10

נתוני היצרן לדגם הזה: 8.2 שניות.

ונא לא להעיר "אבל זה הדגם 2.5", אני לא מביא את זה כדי להוכיח שמזדה זה טיל בליסטי אלא שבמקרה של מזדה, נתוני התאוצה לא רק מדוייקים, אלא אולי אפילו פסימים במקצת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז לפי המבחן הזה, גם ה-3 2.5 ליטר אינה מצליחה לעבור את הג'ולייטה. גרסת ה-2 ליטר תהיה יותר איטית מן הסתם.

בדומה לזה, סביר להניח שגם ההשוואה בין ה-124 לבין המיאטה תניב תוצאות דומות. I rest my case.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לפטור אותי כ"טרול" או כ"שונא המותג" זה הכי קל (ולא נכון בשני המקרים).

נכון בשרשור הזה. פשוט תקרא אותו מהתחלה, או שתתן למישהו בלתי מעורב לקרוא.

מאידך, תודה על ההטרלה. צירפת כאן מבחן דרכים שבו הג'ולייטה מקבלת מחמאות להיותה מכונת נהיגה שגם אני לא נתתי לה (מקום שני רק משיקולי ירידת ערך), ולהלן יצוטטו בכל שרשור אפשרי אגב הבאת דבר בשם אומרו, שהרי בגירה אישר :wink: + 7.5 שניות ל-100, כשזמן היצרן הוא 7.8 לידנית. תודה 8)

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מתי ה 124 ספיידר באולמות?

זה באמת מעניין אותך?

בכל מקרה, מדברים על מחציתה השניה של 2016. זה אומר שיש לך איזה 8 חודשים לפחות להמשיך ולהביא כל דיון \ שרשור שיפתח כאן בנושא לויכוח חסר טעם עם רומן וcs, על זה שאתה ממש רוצה לאהוב תוצרת איטליה, ואתה לא אשם בכך שפשוט לא מאפשרים לך. יש למה לחכות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בן אדם רוצה לעבוד... אבל במקצוע שלו!

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איזה טרול בראשכם?

קורה ספורטיבו הכניס את המזדה 3 לדיון!

הוא קבע את הקביעה הבאה ועל זה התחיל כל ה"בלגאן"

לגבי מנוע, מדובר על דור חדש, אז נצטרך להמתין כדי לגלות איך זה עובד בפועל. מבחינת ביצועים בישורת, אם נתבסס על השוואה של מאזדה 3 בעלת 165 כ"ס לג'ולייטה בעלת הספק דומה, אז למאזדה אין מה לחפש כאן.

אז אני הוכחתי שחור על גבי לבן שהוא מדבר שטויות והפער בין הרכבים (בין אם בנתוני אמת ובין אם בנתוני יצרן עומד על 4 עשיריות השניה והתגובה שלכם "טרול...טרול..." היא כ"כ תגובת "חונטת אלפא" ששוב, אני מנתק קשר.

אי אפשר להתדיין איתכם, כל דבר שהוא לא בהקשר חיובי נראה לכם כאילו תוקפים את בסיס קיומכם.

תהנו מהמשך הפנטזיות על הרכבים שאולי אחרי 700 אלף מסיבות עיתונים וחצי מליון "הדלפות" לתקשורת, נזכה לראות אותם באולמות התצוגה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל אתה הוכחת בדיוק את מה שטענתי (וההיפך ממה שאתה טענת). אז נראה שמי מנותק מהמציאות וחי בלה-לה-לנד כאן הוא כבוד המשתמש bagira.

נ.ב. תפסיק "לנתק קשר" בכל שרשור, כל פעם מחדש. כלומר, אתה לא חייב לאיים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בגירה, פיאט או אלפא הן לא בסיס קיומי. אני גם "קצת" פחות רגיש לירידות עליהן, ואפילו עלול לקנות מיאטה אם תגיע גרסה שלא תעלה 230 אלף.

יכול להיות שהוא טועה לגבי נתוני ההאצה - האמת, אישית גם לא ממש איכפת לי. אבל מה זה משנה?

לפני זה הביקורת הייתה על שיטות השיווק של הקונצרן.

מחר זה יהיה מקום בבגאז' של הפיאט, והאם הקונצרן מייצר רכבים שאפשר לעשות איתם coast to coast באמריקה.

אפשר גם סתם לדחוף בכל ויכוח תזכורות "תמימות" על התמחורים של סמלת ושיטות השיווק שלהם, כמו שאחרים עושים כאן.

נושאים לויכוח תמיד אפשר למצוא.

זה לא קשור לחונטה. זה קשור בעיקר לאמוציות שליליות שהקונצרן והיבואן שלו בארץ מעוררים אצל חלק כזה או אחר מחברי הפורום. לא יודע ממה זה נובע, אבל זה גם לא ממש משנה, כנראה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פעם ידעו בפיאט לייצר רכבי נישה מעניינים ומיוחדים (פיאט קופה, ברקטה ועוד).

זה שפיאט כבר לא מסוגלת לייצר רכב כזה, זה פשוט עצוב.

פעם צירוף המילים "רכב איטלקי" הביא איתו קונטציות שנתנו הרגשה מיוחדת.

היום לא נשאר מזה כלום (עד שסופסוף נראה את האלפא החדשה, ולא פרסומים עליה...).

וזה עצוב.

כולם רוצים לייצר רכבים גרמנים, ואת המיוחדים מייצרים ביפן, רחמנא ליצלן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון, ובגלל זה פיאט הגיעה לאן שהגיעה, אלפא הגיעה לאן שהגיעה, שלא לדבר על לנצ'יה.

לא רק שכולם לייצר רכבים גרמנים, כולם רוצים לייצר גולף, לחלק מצליח יותר ולחלק פחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...