Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבת סיפור יפה, אבל לא מציאותי.

המיאטה היא מכונית של מאזדה. מאזדה מפתחת ומייצרת.

הדבר היחיד שהוא פיאט במכונית זו יחידת ההנעה והגיר, והפח.

שני המאפיינים שציינת של המיאטה הם חלק מתכונות הרכב, ולמי שלא רוצה, יש המון שינויים ושיפורים למיאטה (במדינות מתוקנות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשהאיטלקים קוראים לרכב "רטרו", "אייקוני" ועוד שמות תואר שתפקידם לקשר את הרכב להיסטוריה של המותג, ואפילו לא משנים את העיצוב הפנימי של הרכב, לזה בדיוק אני קורא "איבוד נשמה". אם הנשמה של פיאט ומה שהבדיל אותם משאר יצרני הרכב לאורך השנים היה העיצוב האיטלקי האגדי, בנוסף לעוד דברים כמובן אך העיצוב תפס תמיד מקום מרכזי ב-DNA שלהם. כל מה שאני רואה פה זה "הנה, עשינו את המינימום שנדרש מאיתנו במסגרת ההסכם עם מאזדה כדי לבדל חיצונית את הרכב שלנו משלהם."

קיבינימאט פיאט! לא יכולתם לחפף במשהו פחות קריטי?

אתה יודע מה, אני מסכים איתך. אני פשוט לא קורא לזה איבוד נשמה, כי מבחינתי זה בדיוק כמו כל שותפות אחרת בעולם הרכב, למשל C1/107/Aygo.

מה שבאמת מפתיע זה איך המיאטה, חלומם של חובבי הרכב, הgo to car בכל שרשור "מחפש רכב מהנה לנהיגה", הרודסטר העממית האהובה ביותר מזה שנים שעל פי כל הביקורות השתפרה עוד יותר בדור הרביעי, הופכת ברפרוף קל של סמל פיאט לפחנוע חסר נשמה, משעמם וטפשי ששומר נפשו ירחק ממנו. ואללה באמת מזל שלא הוציאו אותה כאלפא, בטח היתה מתפרקת אחרי הקילומטר הראשון.

לא יכול לדבר בשם אחרים אבל מבחינתי הטרוניה היחידה כרגע כלפי ה-124 היא העיצוב. בשאר התחומים אתן לפיאט ליהנות מהספק שהם לא יהרסו כלום ביחס למיאטה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יחידת ההנעה, גיר, פח ו..אני מאמין שהמתלים גם כן שונים. לא אמרת כלום... זה ממש לא מעט. גם אם מורכב ע"י אסייאתים.

מסכים אתך בנושא המתלים וזה כמובן סיפור לא זול. אבל לעניין שיפורי מנוע - תסכים איתי שניהול מנוע ועוד כמה חמוצים בכניסה/יציאה כדי לראות 200 כ"ס ו 30 קג"מ +-, זה דבר אחד, להוסיף קיט טורבו/סופרצ'ארגר זה סיפור אחר לגמרי שברוב המקרים לא יניב תוספת כח משמעותית לעומת ה 1.4 המשודרג. שלא נדבר על מה שכנראה יגיע מ Abarth.

משוגעים תמיד יש -

...CASKA for life

פורסם

כשמדובר בסה"כ בפח קצת שונה, אין יותר מדי מה לשנות בעיצוב, וזו התוצאה.

מכונית שהיא פשוט מיותרת.

פורסם

לא יודע מה ההתרגשות ולא מבין...פיאט הבינה שנכון להיום,אן לה מספיק מזומנים

כדי לתכנן רכב חדש על בסיס פלטפורמה שיש בארסנל וגם אם יש הוא לא יהיה מוצלח

לגמרי ויקר מאוד ולא יעיל כשאפשר לקנות מרכב ותכנון בפחות כסף.

התוצאה,פיאט בלי נשמה או אך שתרצו לומר את זה (גם אם זה נכון) ,אבל מהנה ואמינה.

אני יותר חשובה לי הדרך ולא אך להגיע לשם...נוהג וטוב לי,או לא.

אז נכון שחובבי המותג ירימו גבה ולא טוב להם בנשמה אם זה,אבל היי...אם פיאט חס וכרפס

תפשוט רגל ומותג וואג ישתלט עליה...מה???

רק לטויוטה מותר לקנות מסובארו מתכון לרכב משעשע.

פיאט התבוננו במהלך טויוטה סובארו המוצלח והפורה,בינגו.

פורסם

כשמדובר בסה"כ בפח קצת שונה, אין יותר מדי מה לשנות בעיצוב, וזו התוצאה.

מכונית שהיא פשוט מיותרת.

יחידת ההנעה, גיר, פח ו..אני מאמין שהמתלים גם כן שונים. לא אמרת כלום... זה ממש לא מעט. גם אם מורכב ע"י אסייאתים.

מסכים אתך בנושא המתלים וזה כמובן סיפור לא זול. אבל לעניין שיפורי מנוע - תסכים איתי שניהול מנוע ועוד כמה חמוצים בכניסה/יציאה כדי לראות 200 כ"ס ו 30 קג"מ +-, זה דבר אחד, להוסיף קיט טורבו/סופרצ'ארגר זה סיפור אחר לגמרי שברוב המקרים לא יניב תוספת כח משמעותית לעומת ה 1.4 המשודרג. שלא נדבר על מה שכנראה יגיע מ Abarth.

משוגעים תמיד יש -

מתלים משנים במאיטות רבים, גם בארץ. לא ביג דיל, ויש קיטים יעודיים ומאוד מוצלחים.

מנוע - אם היו מציעים מנוע עם הרבה יותר ביצועים וגירסה הרבה יותר קרבית, זה היה משהו. אבל לא.

הרכב זה אותו הרכב + שיווק + תוספת במחיר.

פורסם
לא יודע מה ההתרגשות ולא מבין...פיאט הבינה שנכון להיום,אן לה מספיק מזומנים

כדי לתכנן רכב חדש על בסיס פלטפורמה שיש בארסנל וגם אם יש הוא לא יהיה מוצלח

לגמרי ויקר מאוד ולא יעיל כשאפשר לקנות מרכב ותכנון בפחות כסף.

התוצאה,פיאט בלי נשמה או אך שתרצו לומר את זה (גם אם זה נכון) ,אבל מהנה ואמינה.

אני יותר חשובה לי הדרך ולא אך להגיע לשם...נוהג וטוב לי,או לא.

אז נכון שחובבי המותג ירימו גבה ולא טוב להם בנשמה אם זה,אבל היי...אם פיאט חס וכרפס

תפשוט רגל ומותג וואג ישתלט עליה...מה???

רק לטויוטה מותר לקנות מסובארו מתכון לרכב משעשע.

פיאט התבוננו במהלך טויוטה סובארו המוצלח והפורה,בינגו.

נגעת בנקודה מעניינת -

במקרה של ה"פיאטה" הזו לפחות יחידת הכוח שונתה,

במקרה של הטויובארו הרכב כמעט זהה - ולא ראיתי שני שרשורים מקבילים בקארס עם מיטב הקטל/הערצה

אז אפשר לומר הרבה על הנשמה שאבדה להם שם בדרך, אבל נראה שה"נשמה האיטלקית" (או וואטאבר) חיה ובועטת בפורום, והקוטביות בתגובות לרכב היא בגדר ההוכחה. מעניין לחזור בכמה אמוציות שליליות/חיוביות הקונצרנים האלו מעלים, בסיטואציות שעוברות בשתיקה לאחרים...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
נגעת בנקודה מעניינת -

במקרה של ה"פיאטה" הזו לפחות יחידת הכוח שונתה,

במקרה של הטויובארו הרכב כמעט זהה - ולא ראיתי שני שרשורים מקבילים בקארס עם מיטב הקטל/הערצה

כי זה רכב שפותח במשותף ע"י שני יצרנים, והוא זהה ונמכר באותו מחיר, בלי שאחד מהם מחרטט על ההיסטוריה של המותג והשייכות של הרכב שלו אליו.

זה ההבדל.

מה שמעצבן במכונית המדבקה הזו זה החירטוט שמתלווה אליה.

פורסם

FALOU אני מאמין שפיאט משאירה מקום לאבארט שכנראה תצא אם שלל דגמים

מעניינים משלה,בדרך כלל היא (אבארט) מוציאה כמה דגמים ונותנת להם את השיק

שלה וחיזוקים שונים.

אני חושב שהמהלך יצא חכם מאוד,גם אם לא משתלם לנו כקונים

כהרגלה של אבארט.

פורסם

למי איכפת משיטות השיווק של מרקיונה והעובדים שלו?!

מצידי שיספרו שקרלו אבארט' קם מהקבר ובנה את הרכב הזה. אני אישית, לפחות, אקנה, אם בכלל, את גרסת הפיזדה (נשמע יותר מבטיח ברוסית) הזולה יותר, בהנחה ששני הרכבים יתנו את מה שאני מחפש: רכב הנעה אחורית שהוא entry level ולא מאיים על נהג חובבן כמוני.

אגב, אני לא יודע איך אתה קובע שהפיאט תהייה יקרה מהמיאטה, אם כי הכל יכול להיות. אבל כן, המיאטה, מבחינת המחיר בישראל לפחות, היא כבר לא מכונית עממית. זה בהחלט מעצבן, אבל משום במקרה היפני נראה שזה פחות מפריע למגיבים כאן, מאשר במקרה של החירטוט האיטלקי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אבל כן, המיאטה, מבחינת המחיר בישראל לפחות, היא כבר לא מכונית עממית. זה בהחלט מעצבן, אבל משום במקרה היפני נראה שזה פחות מפריע למגיבים כאן, מאשר במקרה של החירטוט האיטלקי.

יש שרשור שלם שדן התמחור המופרז של ה ND ותאמין לי, החברים לא חסכו ביקורת עליו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
כי זה רכב שפותח במשותף ע"י שני יצרנים, והוא זהה ונמכר באותו מחיר, בלי שאחד מהם מחרטט על ההיסטוריה של המותג והשייכות של הרכב שלו אליו.

זה ההבדל.

מה שמעצבן במכונית המדבקה הזו זה החירטוט שמתלווה אליה.

בולשיט. השם של הטויוטה הוא חפירה על בסיס ה-AE86, וחומר פרסומי גם כן חפר על זה, למרות שהקשר, כמובן, לא קיים. בפועל, טויוטה עשו אפילו פחות ממה שעשו פיאט (אפס שוני מכאני), רק משום מה זה לא גרם כאן לקיתונות שופכין ביחס אליהם.

הנה בבל"ת שיווקי, מצוטט מויקיפדיה:

To enhance its identity, the vehicle is also characterized by symbolic references and various motifs associated with the number 86 and Toyota heritage:[2][26]

the engine bore and stroke is 86mm x 86mmthe diameter of the exhaust tip is also 86mmthe side badge mentioned above symbolizes the horizontal layout of the boxer engine and its crank motif is the number 86 stylized to resemble a drifting car from abovea subtle "T" motif (for Toyota and representing the brand's vintage logo) is present in the T-mesh pattern of the front grille, door-switch base, instrument panel, meters, triangular rear-centre foglamp and spare-wheel cover.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן, אבל זה פרוייקט משותף, לא מוצר מדבקה עם עיצוב חרטא-רטרו (רק מבחוץ).

הציניות השיווקית של פיאט עוברת את גבול הטעם הטוב, כי אין ברכב הזה כלום מעבר לזה.

אנחנו חיים בעולם שיווקי שמנסה לזיין לנו את השכל ולמכור לנו בולשיט.

לא צריך לפסק את האינטיליגנציה ולהכניס את הבולשיט הזה פנימה.

פורסם

מה משותף בפרוייקט הזה יותר מאשר בפיאט/אלפא? ביפניות הגיר של טויוטה ומערכת ההזרקה של טויוטה. כל היתר של סובארו, כולל הייצור. השוני הוא רק בראש שלך. הבולשיט השיווקי בטויוטה אפילו יותר מאולץ מאשר ב-124.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל האיטלקים תמיד הכניסו אמוציות,גם כשלא צריך ובדרך כלל מוגזמות...

זה איטליה לטוב ולרע. נכון במקרה הזה הציניות השיווקית עבדה שעות נוספות.

אבל דיי ברור היה שזה יקרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...