Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אין סרטון באדום או בחום-נחושת כהה כזה? זה הצבעים שהכי מתאימים לרכב הזה.

אני כבר לא מבין מה הקטע, ככל שמסתכלים יותר על הרכב חיצונית הוא נראה פחות ופחות דומה למיאטה. יש לו נוכחות הרבה יותר עוצמתית משל המיאטה.

רק להחליף את הג'אנטים למשהו קצת יותר deep dish וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא ממש מתאמץ להציג את המכונית הקצת יותר גדולה, הקצת יותר כבדה והקצת יותר חזקה, כמשהו ממש אחר...

אבל ממש מתאמץ...

הפיסקה האחרונה שלו ממש מטומטמת, כי אם יש רכב שנולד ככה שישפרו אותו, זו המיאטה. ממתלים ועד מנועים, אין סוף למה שעושים לרכב הזה, כדי להפוך אותו ליותר ספורטיבי.

נ.ב. כאן מצוטטים נתונים אחרים:

http://www.evo.co.uk/fiat/16370/fiat-124-spider-full-details-on-new-italian-sports-car

האריכו את סרחי העודף, קצרו בסיס הגלגלים (כל זה שלילי), אבל בקושי הוסיפו משקל...

נחכה ונראה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המיאטה הרבה יותר יפה מהפיאט. אבל הרבה יותר. כך לפחות לטעמי. פיאט החטיאו בעיצוב, איבדו פרופורציות של אף ארוך מדי, חלק אחורי מגושם. גם מנוע שני ליטר אטמוספרי נראה לי עדיף בכזה רכב על ה 1.4 ליטר מוגדש.

נ.ב. כנראה אשנה את דעתי אם יציגו אבארט 1.75..

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

נדמה לי שהבידול העיצובי בין המזדה לפיאט מאוד ברור ומוגדר, הראשונה עכשווית, מודרנית ואגרסיבית, השניה קלאסית, רכת קוים ומאוד נוסטלגית. ענין של טעם. מסקרן מאוד יהיה לראות אם התפיסה הזו זולגת גם לאופי ולהתנהגות, אבל לזה כנראה צריך להמתין.

פורסם
כמה בקרוב? שנתיים?

לא.

זו מכונית יפנית.

היא תיוצר בלו"ז יפני...

השניה קלאסית, רכת קוים ומאוד נוסטלגית. ענין של טעם. מסקרן מאוד יהיה לראות אם התפיסה הזו זולגת גם לאופי ולהתנהגות, אבל לזה כנראה צריך להמתין.

אני מאוד מקווה שהגירסה של פיאט לא תתנהג כמו רודסטר קלאסית, כי רובן היו די מחורבנות, גם לזמנן...8)

פורסם
לא.

זו מכונית יפנית.

היא תיוצר בלו"ז יפני...

לו"ז יפני = פחות משנתיים?

ברשותך, מה באה להראות הטענה שמדובר במכונית יפנית?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מזראטי קווטרופורטה זו בכלל מכונית גרמנית, מסתבר.

ב.מ.וו או מרצדס מייצרים מכוניות אמריקאיות בארה"ב.

בכל אופן, האבארט תוצג בג'נבה ותשווק כמה חודשים לאחר מכן. נקווה שה-124 לא תושק בהמשכים כמו שמאזדה עשו עם המיאטה (בכל זאת, לו"ז יפני קשיח).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לו"ז יפני = פחות משנתיים?

ברשותך, מה באה להראות הטענה שמדובר במכונית יפנית?

זה שהיא פותחה ומיוצרת ביפן?

נ.ב. אם העיצוב הזה נכון, היא גם נראית יותר "טוב טעם" יפני, א-לה מהיר ועצבני, מאשר שיק איטלקי:|

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...