Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה עוד לפני שדיברנו על זה שבלית ברירה הוא בדק את הג'ולייטה בהשוואה למזדה אוטומטית שיש לה הפסדי הספק כבירים מהמנוע לגלגל, מה שאין לדו מצמדית שבעיקרון היא ידנית עם פיקוד רובוטי.

אבל עזוב, דיוויד, גם אתה טרול!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה לא שמעת על הפתגם 'אין הטרול במומו מטריל' :lol:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
וזה עוד לפני שדיברנו על זה שבלית ברירה הוא בדק את הג'ולייטה בהשוואה למזדה אוטומטית שיש לה הפסדי הספק כבירים מהמנוע לגלגל, מה שאין לדו מצמדית שבעיקרון היא ידנית עם פיקוד רובוטי.

אבל עזוב, דיוויד, גם אתה טרול!!!

הפסדי כח אדירים, מטורפים. על כמה מדובר?

בכל אופן, במבחן שהבאת לנו כאן כולן ידניות. לא יודע איך להגיד את זה כדי שזה יקלט, אבל אם גרסה חזקה יותר של ה-3 מפסידה לג'ולייטה, אז הגרסה החלשה יותר (המדוברת) תהיה איטית עוד יותר. זה בלי קשר למה שראיתי בעצמי.

מה אתה מנסה לטעון אם כך?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
0.4 שניות זה מעט? יצרני רכב רוצחים על פחות מכך.

נראה לי שזה נכון מאוד כשמדובר בין 3 שניות ל-2.6 שניות.

לעומת זאת, ההבדל בין 10 ל-9.6 או 8 ל-7.6 פחות משמעותי ליצרן [בטח שמחוץ למסלול], לדעתי.

סגור ציטוט.

הוויכוח שהתפתח כאן בחמש-שש העמודים האחרונים פשוט לא רלוונטי כרגע.

אגב גם אם המאזדה 3 הייתה מהירה יותר הייתי לוקח 170 ידנית בכל יום על פניה.

מישהו אחר יחשוב אחרת ויקנה מאזדה.

נו, אבל השרשור בכלל על פיאט 124 שתצא רק בסוף 2016.

כמה זמן עד שרז יכניס אותו לגיבוב? כי זה בהחלט בדרך לשם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בלי קשר להפרש הביצועים, ואני יודע שאני אקים עלי כמה מחברי הטובים, אני מעדיף את ה 3 2.0 על הג'ולייטה, מהטעם הפשוט - היא פשוט מכונית טובה יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האוטו בסך הכל יצא לסידרת צילומים וכבר יודעים עליו הכל ? מילא להסיק על אופן ההתנהגות של הפונטו אבארת' מהאופן בו מתנהגת מיטו, או להיפך, לא זוכר, אבל שם לפחות היה הגה, היה מושב, היו דוושות, היה מנוע, פה זה רק נייר כרומו או מסך מחשב, לא קצת פרימצ'ור ?

לא יודע כלום על האוטו מעבר לכך שהוא מיאטה בתחפושת. רק מקווה שפיאט לא יעשו איתו שטויות. ואגב, נהגתי על פונטו אבארת' ועל מיטו (כמה מיטו אפילו) במשך קילומטרים רבים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הולך לראות את הפיאט במציאות ביום ראשון בתערוכת LA, אבל בינתיים לפי התמונות והנתונים, אני מאוד מאוכזב מפיאט. ממש נראה שהם התעצלו. הסיבה היחידה כרגע שנראית לי הגיונית לקנות את ה 124 זה רק כמשומשת אחרי שחיטה רצינית במחירון, כבסיס נחמד לשיפורים.

emotion of motion

פורסם
אתה עדיין שם? כבר מזמן עברו לאובדן נשמה איטלקית.

לא נשמה ולא בטיח.

הלכה היכולת.

כמו שפיז'ו לא מצליחים לשחזר את יכולות העבר.

להפוך למותג של מאזדה, זה כבר השיא של השפל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן, זה נורא מעניין את מחלקת הכספים. עזוב, זה מעניין רק אותך.

אני חושב שמדובר על מיזם מעולה ששני הצדדים ירוויחו ממנו (גם מאזדה ו-FCA חושבים כך).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מיזם מעולה לחיסכון בעלויות,אבל עצוב לנוכח התוצאה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן, זה נורא מעניין את מחלקת הכספים. עזוב, זה מעניין רק אותך.

אני חושב שמדובר על מיזם מעולה ששני הצדדים ירוויחו ממנו (גם מאזדה ו-FCA חושבים כך).

בטח שמאזדה מבסוטה.

את מה שהיא מספקת, היא מקבלת עליו כסף.

מה שיימכר או לא, לא מעניין אותה...

פורסם

הם לא "קיבלו פלטפורמה", הם קונים מאזדה, שמאזדה מייצרת עבורם.

פורסם
מיזם מעולה לחיסכון בעלויות,אבל עצוב לנוכח התוצאה.

אומנם העיצוב יצא קצת meh, אבל גם על זה יש חילוקי דיעות ומספיק אנשים אהבו. אבל לא קצת מוקדם מידי להספיד את התוצאה?

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...