Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור:

1.4 מולטיג'ט עם 160 כ"ס עם בערך 25 קג"מ.

חוץ מזה הן די דומות.

אני אישית לא כזה מתלהב מהעיצוב, משהו שם נורא מוזר לי, אבל אולי זאת בחירת הצבעים.

(זה לא שאני חושב שהnd היא מיאטה מאוד יפה).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין יהיה לראות את המיאטה 2.0 מול הטורבו האיטלקי, ואם חלק מהבעיות המעט מציקות המיאטה (חום ממנהרת ההינע, חוסר בתאי אחסון) וגם אם האלפא שאמורה להיות על אותה פלטפורמה תהייה עם המנוע 1.75 ושות. בקיצור, יהיה מעניין...

פורסם

לא תהיה אלפא על אותה לפטפורמה, זה כבר פורסם ואושר מספר פעמים.

תא הנוסעים בפיאט זהה לחלוטין לזה של המיאטה, מלבד הסמל על ההגה (לפי מה שרואים בתמונות).

מעניין יהיה לראות את האבארט...

!AWDSOME

פורסם

טעיתי, לא מולטיג'ט אלא מולטיאייר

נראה לי שתא הנוסעים והרבה חלקים אחרים נשארו זהים כדי שיתאימו לשוק אפטרמארקט של המיאטה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא אהבתי את העיצוב, נראה משתדל מדי בניגוד למיאטה. ההפרש במשקל לא גדול (פחות מ-50 קילו), מה שמנוטרל בקלות על ידי הטורבו. מעניין מה יהיו ההבדלים בכיול המתלים (לא נכתבה אף מילה על זה, למרות שזה חשוב לא פחות מהבדלי המנועים) ומה יהיה הבדל המחיר בפועל.

נחכה לאבארט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה עובר על פיאט בזמן האחרון (מחילה מה"פנ-בוייז" המקומיים)???

במקום לייצר רכבים הם התחילו להדביק את הסמל שלהם על תוצרת חברות אחרות?!

התוצרת האיטלקית כלכך נחותה שהם מרגישים צורך לקנות טנדרים ורכבי פאן מהיפנים ולהדביק עליהם גאווה מקומית?

יום טוב גם לך

פורסם

מסכים לגמרי עם יגאל, מילא להשתמש בפלטפורמה של רכב אחר כבסיס, אבל למה לעשות שכפול שנראה 1:1 ?

מבאס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אהם... בוקר טוב? הפרוייקט היה משותף מתחילתו, כאילו?

פשוט יצא להם עיצוב לא מוצלח. אמנם יש לו סיבה - הסתמכות על ה-124 ספיידר המקורית, אבל האמת שגם עליה אני לא מת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אין לי בעיה עם פרוייקט משותף, הרבה כאן מבקרים חדשות לבקרים את אלפא על כך שיש לה בסיס משותף עם פיאט (או להיפך, וואטאבר) ולי זה נשמע הכי הגיוני שיש. כנ"ל VW/סקודה/סיאט וכו'.

הבעיה שלי היא עם חוסר ההבדל - ה124 לא נראית כמו משהו שמבוסס על מיאטה, אלא כמו מיאטה שהחליפו לה סמל... לא ככה?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איך שיכפול רכב שמיוצר כבר שנים (עם לא עשרות שנים) זה פרוייקט משותף? על מי הם עובדים?

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...