Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעייתי, צפי המכירות של הפיאט נמוך יותר מזה של מאזדה ולכן לדעתי לפחות המחיר יהיה זהה או גבוה יותר.

לפיכך,ההימור שלי הוא 240 לפיאט ו320 לאבארת'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

320 אלף שקל לאבארת'? לא יודע, נשמע לי הרבה יותר מידי. אבל היי, זה סמל"ת, הכל יכול להיות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ולעניין השרשור, לא משנה לי כל כך מאיפה הם לקחו את העיצוב, וגם אם הם "העתיקו" ממאזדה (גם כן העתקה, הפלטפורמה משותפת, ההעתקה מופיעה עוד בחוזה שת"פ בין היצרניות) זה עדיין לא חשוב. הרכב, לפחות בתמונות, נראה לא רע, אם כי לא התחברתי במאת האחוזים.

אין שום דבר רע בלקבל השראה, גם המיאטה בעצמה מכילה הרבה מרכיבים שדומים לרכבים אחרים כמו היגואר F-Type וכד', כל עוד היא נראית מספיק שונה מהמקור הכל טוב.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מת על האלבום הזה. רק שהוא בתאכל'ס מחווה לחבר שירד מהפסים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טיזרים, שמיזרים, עם הבבל"ת שרץ סביב הרכב וסביב הג'וליה, נראה שפיאט נטשו את עולם הרכב ופתחו משרד פרסום.

רכבים חדשים ,בינתיים, לא רואים מהם, אבל הקופירייטרים עובדים בשצף קצף.

כנראה שעל זה הומצא הביטוי אוננות מוטורית :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, מעניין אם היית מגיב אותו דבר במידה והיה מדובר באיזה remake לאופל gt הראשונה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
טיזרים, שמיזרים, עם הבבל"ת שרץ סביב הרכב וסביב הג'וליה, נראה שפיאט נטשו את עולם הרכב ופתחו משרד פרסום.

רכבים חדשים ,בינתיים, לא רואים מהם, אבל הקופירייטרים עובדים בשצף קצף.

כנראה שעל זה הומצא הביטוי אוננות מוטורית [emoji38]

בפרנקפורט ישבתי בג'וליה. כנראה שחלמתי.

לגבי טיזרים ובבל"ת שיווקי - זה חלק מהמשחק וככה זה אצל כולם. בכל אופן, בעוד כשבוע וחצי הפיאט צפויה להחשף.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

"ישבת"... ביג דיל!

אף אחד לא נהג עדיין, אז לאן אצה הדרך למסיבת העיתונאים?

סליחה, למסיבות העיתונאים המרובות!

רמת הטיזרים והבבלת השיווקי תחת מרקיונה מרקיעה שחקים לרמות שתרם נראו בתעשיית הרכב עם הסתמנות ברורה של הרבה SHOW ואין כלל GO (לא מתוך ביקורת על טיב המכוניות אלא פשוט בגלל שהמכוניות כלל לא מגיעות) מתוך הבנה ש"זה מקפיץ את המניות, אחושרמוטה!!!"

"בעוד שבוע וחצי תיחשף", עפ"י נסיון העבר איתם זה:

1. עוד שלושה חודשים מסיבת עיתונאים מיוחצנת ובה ייחשפו ברגי הטיטניום שמחזיקים את הדרייבשפט קרבון.

2. נהיגה ראשונה של העיתונות עוד 10 חודשים.

3. תחילת שיווק תוך מקסימום שנתיים-שלוש, בתנאי שלא יהיו עיכובים?

פורסם
"ישבת"... ביג דיל!

אף אחד לא נהג עדיין, אז לאן אצה הדרך למסיבת העיתונאים?

סליחה, למסיבות העיתונאים המרובות!

רמת הטיזרים והבבלת השיווקי תחת מרקיונה מרקיעה שחקים לרמות שתרם נראו בתעשיית הרכב עם הסתמנות ברורה של הרבה SHOW ואין כלל GO (לא מתוך ביקורת על טיב המכוניות אלא פשוט בגלל שהמכוניות כלל לא מגיעות) מתוך הבנה ש"זה מקפיץ את המניות, אחושרמוטה!!!"

"בעוד שבוע וחצי תיחשף", עפ"י נסיון העבר איתם זה:

1. עוד שלושה חודשים מסיבת עיתונאים מיוחצנת ובה ייחשפו ברגי הטיטניום שמחזיקים את הדרייבשפט קרבון.

2. נהיגה ראשונה של העיתונות עוד 10 חודשים.

3. תחילת שיווק תוך מקסימום שנתיים-שלוש, בתנאי שלא יהיו עיכובים?

לצערי, אתה צודק בגירה. כבר הייתה הודעה במקור מסויים שהג'וליה תתעכב, כרגיל. כצפוי. כיאה ליצרן הזה שעושה יותר מדי רעש ויותר מדי דאווינים.

ואני אומר את הדברים האלה מתוך תסכול, מאחר ואני בהחלט אוהד יותר איטלקיות מאשר גרמניות.

פורסם

כן, כנראה הגוליה מתעכבת בלפחות חצי שנה.

לגבי ה124, לפי הקווים שלה בפוסטר הזה, היא תהיה נבלה יפה מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ואני אומר את הדברים האלה מתוך תסכול, מאחר ואני בהחלט אוהד יותר איטלקיות מאשר גרמניות.

גם אני אומר את זה מתוך תיסכול (ולא מרגשות שנאה כמו שחלק יחשבו פה).

מגיע לנו רכבי איכות מאלפא רומאו!

מגיע לאלפא שיהיו שחקן משמעותי!

מגיע להם שיהיו להם מכוניות מצויינות!

אבל בינתיים הם מתמקצעים במסיבות עיתונאים שבהן מראים רכבים שאפילו הם כנראה לא יודעים מתי יתחילו שיווק ועסוקים בלהשמיץ רכבי עבר/ הווה שלהם ע"ח ה"אבל חכו תראו איזה רכב בן #ונה הולך לצאת".

חבל שזה ככה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...