Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה באמת נאמר מתוך תסכול, אז עוד קצת סבלנות והכל יגיע. מצד שני, אף אחד, כולל אותך, לא מאמין לך :)

העניין הוא שיש דבר כזה מעט מידי ומאוחר מידי ונדמה לי לפי הצורה בה אלפא הציגו את הג'וליה החדשה, שבאפלה שוב שכחו שאת הכסף עושים מ-320d ולא מ-M3.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מודה, אני סקפטי, אבל מעדיף להשאר אופטימי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פניתי כבר לפני 20 שנה.

נקווה שלפיאט יצליח יותר מהטיפול שקיבלתי נגד התקרחות..:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רואה שעסקי הפפרצ'י בתחום הרכב לא משהו, אף פעם אין להם כסף לסמארטפון עם מצלמה נורמלית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה באמת הדבר הכי תמוה. זה גם קורה אצל הרבה יצרנים.

קונספירציה? קרינת DEW?

YES PLEASE

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי זה קשור לעובדה שבטח יש איזה איסור כניסה עם מצלמות או משהו כזה, אז כאשר מישהו מצליח להבריח מצלמה/סמארטפון פנימה, הוא מצלם בלי לבדוק שהפוקוס והתאורה במצב אופטמיאלי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דווקא בהשקת הפולבק היו להם אחלה תמונות.

הדמיון לטריטון אינו מקרי בהחלט.

אגב, מה יחס ההימורים שהוא הולך לעלות יותר מהמיצובישי המקביל?

2016-Fiat-Fullback-Double-Cab-front-quarter-at-the-2015-Dubai-Motor-Show.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני רואה שעסקי הפפרצ'י בתחום הרכב לא משהו, אף פעם אין להם כסף לסמארטפון עם מצלמה נורמלית.

איפה הימים של הנס ג'.ליהמן, שהיה ממרר ליצרני הרכב את החיים עם צילומי הריגול שלו ?..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לדעתי זה קשור לעובדה שבטח יש איזה איסור כניסה עם מצלמות או משהו כזה, אז כאשר מישהו מצליח להבריח מצלמה/סמארטפון פנימה, הוא מצלם בלי לבדוק שהפוקוס והתאורה במצב אופטמיאלי.

זה כמעט נשמע כאילו אתה מדבר מנסיון...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יש איסור בחלק מהאירועים.

מכר שמנהל אולם אאודי טס להשקה של איי4. הציגו להם גם את הקיו 1 , איי 5 החדשה בתוך חדר שנכנסים אליי לאחר בידוק גופני וגם גלאי מתכות 360 מעלות כמו בשדות תעופה בחו״ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...