Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות: רכב משפחתי לטיולים. שני ילדים. אולי +כלב. כסא נהג עם תמיכה טובה לגב (חשוב!). זריזות סבירה. מזגן טוב. העדפה ל- 4*4 כדי לנוע בשבילים (וביניהם) ללא חשש. לא מדובר על עוקר סלעים וטוחן מעלה עקרבים. זה לא אנחנו. אבל כן קצת OFF ROAD, מעבר למה שעושה מזדה ליסינג :-) [למרות שאני מניח שאופתע מיכולות רכב ליסינג]

המגרעות שמצאתי עד כה ב- XV: אין חלון גג מקורי; אין יציאת מיזוג מאחור. לא בדקתי בפועל את מערכת ה- MM החדשה של סובארו (מקורית. מעדיף מקוריות בכל מקרה). תא מטען קטן ביחס לספורטאז' למשל (שאגב יתרונותיו מרחב ומזגן פצצה, אבל הכסא לא מספיק נוח לי וב- 1.6 - המתומחר מעולה - הוא עצל לי מידי).

תודה רבה :-)

נ.ב.

כך או כך אני מדבר על גרסת פרימיום (חלונות, משענת יד מאחור, חיישנים, וכו'); סביבת המחירים לפי אתר מוטורי, ופורסטר נחשב "גדול מידי" עבור אשתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלה רכבים גדולים מידי לטעמי ולטעם אשתי. יש ב- CX5 גם משהו פרח'י (pardon my french).

הקוגה באמת מעניין, בנתוניו. מחירו 195K, זה הרבה מעל לתקציב. וגם האחריות עליו קצרה (שנתיים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היי בר,

אני חושב שמה שטוב בקרואסאוברים הוא המענה שהם נותנים כרכב משפחתי וגם כרכב שבילי שטח.

כשאתה מדבר על שוק הג'יפונים יש כמה רכבים שיכולים להתאים לדרישות שלך.

של סובארו הוא רכב שמשלב בצורה נפלאה יכולת בטיחותית בכביש עם זריזות ודינמיות בשטחXV.

אגב, אני לא מסכים שהתא מטען שלא קטן מדיי, אם אתה נוסע לטיול עם ציוד אל תשכח שיש לך גם את הגג.

לגבי מערכות אלקטרוניקה אני יודע שסובארו עובדים עם חברה בשם "אדי מערכות" שמטפלת טיפול צמוד בכל הקשרו לנושאים הללו.

כמו כן הוא נבחר לאחרונה לג'יפון הטוב ביותר לשנת 2014.

אני מציע לך לקרוא כמה פרטים עליו:

http://www.calcalist.co.il/local/art...638019,00.html

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-f56943933f2c741006.htm

דבר איתי אם אתה צריך עוד מידע, אייל :)

פורסם

ייטי 1.8 (המצויידת ב-DSG6).

בעיני הייטי וה-XV2.0 הן המכוניות הטובות ביותר בסגמנט. להבדיל מה-XV, לייטי חבילת כח משכנעת יותר. כמו כן יש לה פתחי אורור יעילים מאחור, והיא יותר מרווחת.

בשתיהן כיף יחסית לנהוג (בייטי יותר, בגלל הגה מעט עדיף, כיול מתלים עדיף לכביש וכמובן מנוע/גיר פנטסטיים).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הגראנד ויטרה נמצאת כרגע ממש בסוף מחזור חיה, נותרו כמה עשרות בודדות מאוד של רכבים בארץ וזהו. לא יהיה יותר.

היא תוחלף על ידי הויטרה (בלי גרנד) שתגיע לקראת החגים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

עבור מי שמבקש לטפס על קצת יותר ממדרכה ולנסוע בנוחות ובחסכון יחסי ביומיום,

ה-XV הוא האופציה היחידה כרגע בקבוצת המחיר של הג'יפונים המשפחתיים.

עריכה אחרונה על ידי הרקולס
פורסם
ייטי 1.8 (המצויידת ב-DSG6).

בעיני הייטי וה-XV2.0 הן המכוניות הטובות ביותר בסגמנט. להבדיל מה-XV, לייטי חבילת כח משכנעת יותר. כמו כן יש לה פתחי אורור יעילים מאחור, והיא יותר מרווחת.

בשתיהן כיף יחסית לנהוג (בייטי יותר, בגלל הגה מעט עדיף, כיול מתלים עדיף לכביש וכמובן מנוע/גיר פנטסטיים).

אני מסכים. אם הייתי קונה ייטי לשימוש משפחתי - זו הייתה הגרסה הבכירה, שאומרים שהיא גם נוחה יותר. הגרסה הבסיסית (2X4 1.2) פשוט לא נוחה ליושבים מאחור, והXV לזכרוני היה יותר נוח.

לדעתי הכי חשוב זה לעשות נסיעת מבחן עם המשפחה, לראות באולם תצוגה שבאמת הכל נכנס ואז להתלבט.

פורסם

לא מסכים.

היטי 1.8 ליטר 4x4 הוא רכב פשוט מיותר לדעתי. אתה לא באמת צריך את הכוח של ה-1.8 ליטר ברכב כמו היטי. ה-4x4 יתחיל לעשות קולות של שבר בפעם בראשונה שתיכנס לשטח.

אז למה לשלם יותר? לך על ה-1.2 ליטר הבסיסי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פות״ש רוצה אוט׳ ויש לו אלרגיה ל-DSG7, זאת הסיבה העיקרית להמלצתי על ה-1.8.

ל-1.8 עודף משקל של יותר מ-200 ק״ג ביחס ל-1.2. אני עם הייטי 1.2 (ידנית) ומאד מרוצה (ד״א נוחות הנסיעה של הייטי טובה מאד)

פורסם

נסעתי ביטי כמה וכמה פעמים. בלתי נסבל מבחינתי לשבת בו מאחורה. מקדימה הוא נפלא! (אבל אני לא בטוח שיש מספיק מקום לכלב אם הוא פול סייז) מאחורה הגב לטעמי זקוף מדי ומרגישים כל חריץ בכביש (ואני לא משווה ל C5).

הבנתי שהייטי 4X4 הרבה יותר נוח (לא התנסיתי). תוסיפו לזה DSG6 ולא 7, והנעה כפולה כי זה מה שפות"ש ציין שהוא מעדיף - אז לטעמי זו הגרסה היותר טובה.

מסכים לגמרי שמבחינת כוח - אין צורך ב-1.8. ממליץ עליו בגלל שאר הדברים.

פורסם

תבדוק גובה ומרחק מהגג,אם זכור לי נכון אתה מהגבוהים?

סובארו קצרה יותר מהמזדה ב 10 סמ בסה"כ אבל הסובארו 150 קג פחות.

עשה נסיעה על הקוגה בנוסף,אפשרי גם שנה על הכביש בפחות,למה?כי לטעמי

הוא יותר איכותי מהמאזדה והסובארו,פשוט כי מתליו מגהצים ושקטים בנסיעה

ברמה אחת מעל.

זו דעתי,כן?

פורסם
נסעתי ביטי כמה וכמה פעמים. בלתי נסבל מבחינתי לשבת בו מאחורה. מאחורה הגב לטעמי זקוף מדי ומרגישים כל חריץ בכביש

ייתכן שלא הייתי מודע לך שזווית גב המושב בייטי ניתנת לכיוון (כמו כל הכסא היושב על מסילה). אני אמנם לא מבלה זמן רב במושב האחורי, אך לא הרגשתי בעיה במושבים והילדים שלי בכל אופן מאד אוהבים.

• תוכן חדש...