Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרסו - לצערי אין חדש תחת השמש..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להמליץ לך ללכת לחברה פרי השכרת רכב (נמצאת מול לב המפרץ) שעבדתי בה עד לא מזמן ,

קיים אצלהם קאפצו'ר ועוד כמה סוגי מכוניות חדשות ותוכל לברר אם קיים מכוניות אחרות בסניף המרכזי בחולון .

יש שם שירות מעולה ואנשים טובים תנסה לא תפסיד כלום,

עומר .

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פה הגיעה התשובה שגרמה לי להגיד לה תודה רבה ולעזוב... , אם אתה לקוחרציני ומוכן לשלם על הרכב במלואו בעת החתימה אני מוכנה להיכנס לרשימת ההזמנותולקחת רכב ללקוח אשר שילם רק מקדמה ולהעביר אליך...

אתם מבינים את זה חברים...יושב אדם בבית אשר הזמין רכב ושילם מקדמה ,אבל אם אתה מגיע לקרסו ומשלם את מלוא הסכום , קרסויתנו לך עדיפות , והמזמין המקורי של הרכב אכל אותה !!

מעבר לכך שאני חושב שזה לא תקין שהרכב לא היה מוכן לנסיעת מבחן (יכולה להיות סיבה הגיונית, אבל זה לא אמור לעניין אותך) אני לא מוצא שום פגם בלהביא את הלקוח לאולם כדי שיתרשם מהרכב למרות שאין רשמית מלאי. למה אני לא רואה בעיה? הנציגה בעצמה הסבירה לך שכן יש מלאי אבל כולו תפוס עם הזמנות, היא ניסתה לברר את מידת הרצינות שלך וכמה התשלום מיידי ובמידה ואתה רציני יקחו רכב מלקוח שהזמין ולא מימש (תנאי ההזמנה מאפשרים לעשות זאת מעל X ימים).

היית מעדיף שהיא לא היתה מגדילה ראש ומציעה לך לחפש רכב מהזמנות של לקוחות אחרים?

אני חושב שכאשר מתאמים מראש הגעה לנסיעת מבחן הרכב אמור להיות מוכן לאותה נסיעה אשר תואמה מספר ימים מראש, לחכות חצי שעה ביום ששי נראה לי כביזבוז זמן מוחלט וזילזול בלקוח.

כמו שהסכמתי איתך שזה לא תקין שהרכב לא היה מוכן לנסיעת מבחן, אני חושב שחצי שעה המתנה כדי להתרשם מהרכב זו "צפרדע" שכדאי היה לך לבלוע אם כוונותיך רציניות לגבי הרכב הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם (נערך)

אינני מסכים איתך כלל , הזמנתי נסיעת מבחן 3 ימים מראש, קשה היה לוודא שהרכב מוכן לנסיעה ?

מדוע אני צריך לבלוע צפרדעים ?

אני מבקש לשאול אותך שאלה הפוכה, אם קרסו היו רצינים בכוונה למכור לי רכב , האם 3 ימים של תיאום מראש לא אמורים להספיק להכנת רכב לתשע בבוקר של יום ששי?

האם לא היה ברור משיחת הטלפון למוקד קרסו שאני מתענין בקפצור, ואין רכב תצוגה כלל להתרשם ממנו ? ומעבר לזאת נדרש ממני להמתין חצי שעה באפס מעשה בהמתנה לרכב ?

בעיני זה לא מקובל...

לגבי מידת הרצינות שלי , ובכן אני מניח שאם לא הייתי רציני לא הייתי מגיע להשחית את זמני לריק בסוכנות קרסו בששי בבוקר, מידת הרצינות שלי אינה באה לידי ביטוי בנכונות שלי לתשלום מיידי אשר דרך אגב נוטלת ממני כל יכולת למיקוח על מחיר הרכב עקב אותה להיטות ורצינות כביכול...

כל היכולת שלי לניהול מו"מ על מחיר הרכב והטבות נעלמות ברגע שאישהמכירות מבין שיש לן דג שמן עם מזומן ביד.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אינני מסכים איתך כלל , הזמנתי נסיעת מבחן 3 ימים מראש, קשה היה לוודא שהרכב מוכן לנסיעה ?

מדוע אני צריך לבלוע צפרדעים ?

אני מבקש לשאול אותך שאלה הפוכה, אם קרסו היו רצינים בכוונה למכור לי רכב , האם 3 ימים של תיאום מראש לא אמורים להספיק להכנת רכב לתשע בבוקר של יום ששי?

האם לא היה ברור משיחת הטלפון למוקד קרסו שאני מתענין בקפצור, ואין רכב תצוגה כלל להתרשם ממנו ? ומעבר לזאת נדרש ממני להמתין חצי שעה באפס מעשה בהמתנה לרכב ?

בעיני זה לא מקובל...

לגבי מידת הרצינות שלי , ובכן אני מניח שאם לא הייתי רציני לא הייתי מגיע להשחית את זמני לריק בסוכנות קרסו בששי בבוקר, מידת הרצינות שלי אינה באה לידי ביטוי בנכונות שלי לתשלום מיידי אשר דרך אגב נוטלת ממני כל יכולת למיקוח על מחיר הרכב עקב אותה להיטות ורצינות כביכול...

כל היכולת שלי לניהול מו"מ על מחיר הרכב והטבות נעלמות ברגע שאישהמכירות מבין שיש לן דג שמן עם מזומן ביד.

אתה באמת חושב שהם לא הצליחו להכין את רכב ההדגמה במשך שלושה ימים?

סביר להניח שנעשתה טעות ע"י מי שתיאם לך את הפגישה והם לא ידעו שמדובר בנסיעת מבחן או שחשבו שיספיקו להביא את הרכב לנסיעה עד שתקבל את כל הפרטים והצעת מחיר מנציגת המכירות או שמישהו לכלך את הרכב ממש לפניך והם החליטו שהוא לא ראוי לנסיעת מבחן וחייבים לנקות אותו לפני שעושים עוד נסיעות...זה באמת משנה?

הרשה לי לשאול אותך שאלה הפוכה- נניח וחבר טוב שלך מתייעץ איתך לגבי רכישת רכב ואחד הרכבים שהוא התעניין בהם הוא רנו קפצ'ור והוא גם מספר לך שהוא ירד מהרכב רק כי לא הסכימו להוציא אותו בספונטניות במקום לנסיעת מבחן וביקשו ממנו להגיע ביום אחר והוא לא מוכן להשקיע הגעה נוספת לאולם התצוגה לצורך כך, הוא יראה בכך זלזול בו כלקוח ובזמן שלו. האם תסכים איתו עם ויתור על הרכב רק כי הוא צריך להגיע שוב לאולם התצוגה? לא נראה לי.

לא תסכים איתו כי אתה יודע שקנית רכב זה לא עניין של מה בכך ותמליץ לו כן להשקיע את הזמן ולא לפסול על הסף.

ממך מבקשים רק חצי שעה, נכון שזו אשמתם והם משחיטים את זמנך היקר...אבל ת'כלס בגלל זה לוותר על הרכב? נשמע לי לא רציני.

יודע מה, הסוכנות החיפאית מחוקה מבחינתך? לא תשקיע לתאם מול סוכנות אחרת בהנחה שנראה לך שזה הרכב בשבילך? נראה לי שכן.

אתה לא מעניש אף אחד ובטח לא את קרסו אם אתה מוריד מסדר היום שלך רכב שמתאים לך רק בגלל מקרה כזה.

לדעתי בכל מקרה ירדתם מהרכישה של קפצ'ור ומכאן אתה עושה פיל מעכבר בעוד שאם כן היית רוצה את הרכב היית מבליג על זה.

לגבי אסטרטגית המו"מ שלך ומה שנראה לך כעמדת נחיתות בגלל חוסר במלאי...אולי זה נכון, אבל לא ממש רלבנטי לשרשור הזה לדעתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מסכים לגמרי עם קספר

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טיפ -

בקרסו יש אפשרות לתאם נסיעת מבחן ממקום העבודה/ מהבית.

אתה לא מחכה לאף אחד ולא מתאמץ להגיע לשום מקום

פורסם
טיפ -

בקרסו יש אפשרות לתאם נסיעת מבחן ממקום העבודה/ מהבית.

אתה לא מחכה לאף אחד ולא מתאמץ להגיע לשום מקום

ככה בדיוק הוזמנה נסיעת המבחן.

פורסם (נערך)
אתה באמת חושב שהם לא הצליחו להכין את רכב ההדגמה במשך שלושה ימים?

סביר להניח שנעשתה טעות ע"י מי שתיאם לך את הפגישה והם לא ידעו שמדובר בנסיעת מבחן או שחשבו שיספיקו להביא את הרכב לנסיעה עד שתקבל את כל הפרטים והצעת מחיר מנציגת המכירות או שמישהו לכלך את הרכב ממש לפניך והם החליטו שהוא לא ראוי לנסיעת מבחן וחייבים לנקות אותו לפני שעושים עוד נסיעות...זה באמת משנה?

הרשה לי לשאול אותך שאלה הפוכה- נניח וחבר טוב שלך מתייעץ איתך לגבי רכישת רכב ואחד הרכבים שהוא התעניין בהם הוא רנו קפצ'ור והוא גם מספר לך שהוא ירד מהרכב רק כי לא הסכימו להוציא אותו בספונטניות במקום לנסיעת מבחן וביקשו ממנו להגיע ביום אחר והוא לא מוכן להשקיע הגעה נוספת לאולם התצוגה לצורך כך, הוא יראה בכך זלזול בו כלקוח ובזמן שלו. האם תסכים איתו עם ויתור על הרכב רק כי הוא צריך להגיע שוב לאולם התצוגה? לא נראה לי.

לא תסכים איתו כי אתה יודע שקנית רכב זה לא עניין של מה בכך ותמליץ לו כן להשקיע את הזמן ולא לפסול על הסף.

ממך מבקשים רק חצי שעה, נכון שזו אשמתם והם משחיטים את זמנך היקר...אבל ת'כלס בגלל זה לוותר על הרכב? נשמע לי לא רציני.

יודע מה, הסוכנות החיפאית מחוקה מבחינתך? לא תשקיע לתאם מול סוכנות אחרת בהנחה שנראה לך שזה הרכב בשבילך? נראה לי שכן.

אתה לא מעניש אף אחד ובטח לא את קרסו אם אתה מוריד מסדר היום שלך רכב שמתאים לך רק בגלל מקרה כזה.

לדעתי בכל מקרה ירדתם מהרכישה של קפצ'ור ומכאן אתה עושה פיל מעכבר בעוד שאם כן היית רוצה את הרכב היית מבליג על זה.

לגבי אסטרטגית המו"מ שלך ומה שנראה לך כעמדת נחיתות בגלל חוסר במלאי...אולי זה נכון, אבל לא ממש רלבנטי לשרשור הזה לדעתי.

אותי לא כל כך מעניין מדוע הרכב לא היה מוכן למרות תיאום של שלושהימים קודם, היה לאשת המכירות את הטלפון שלי להודיע על דחייה אבל היא בחרה לא לעשותבו שימוש.

את שיעורי הבית עשיתי לפני שהגעתי לסוכנות , מחיר הרכב היה ידוע לימראש ומה שביקשתי לעשות הוא נסיעת מבחן על מנת להתרשם מהרכב ולהחליט האם מתאים ליאו לא.

אבל כאשר אתה מגיע לסוכנות, אין רכב תצוגה, אין רכב לנסיעת מבחן ואשתהמכירות מיידעת אותי שאין כלל רכבים במלאי, בעיני זה מראה על חוסר רצינות, אולינקודת המבט שלך שונה וזו זכותך.

הסיפור על החבר אינו רלוונטי, לא ביקשתי נסיעת מבחן ספונטנית אלא היהתיאום מוקדם של שלושה ימים...

וכן אני מכיר סוכנות רכב אחרות אשר מוציאות רכב בספונטניות לנסיעתמבחן.., הייתי בכמה מהם בשבועיים האחרונים , הרכב היה זמין מיידית לנסיעת מבחן ללאתיאום של שלושה ימים , הכול ככל הנראה הוא מכוונות לשירות .

קנית רכב מכילה בתוכה מרכיב אמוציונאלי לא קטן, כאשר זו רמת השירותשאתה זוכה לה הרצון לקנות את הרכב יורד פלאים , בכל אופן ככה זה אצלי.

אני לא נוטה לזלזל בזמנם של אנשים אחרים ומאוד מקפיד להגיע לפגישותבזמן ולעיתים לפני הזמן , ככה לימדו אותי לעשות עסקים ולכבד את זמנם של אחרים , מהלעשות אולי עוף מוזר ..

אתה אולי התרגלת לרמת השירות הקלוקלת בארץ, אני מה לעשות לא מוכןלהפקיד את מיטב כספי באילו אשר מראשית הדרך מזלזלים בי כלקוח .

אני מודה לך על ניתוח האופי והאישיות שלי ובמיוחד על הקביעה שלך שאניעושה פיל מעכבר , אני מניח שאתה מוכן לקבל גישה מזלזלת , בזבוז זמן ומריחותותירוצים של אנשי מכירות מה לעשות אצלי זה לא עובד.

האמת היא שדעתך בנוגע לרצינות שלי בנוגע לרכישת הרכב אינה משנה לי כהוא זה , ואינה רלוונטית כלל ובמקרה הזהעדיף אם היית שומר אותה לעצמך.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

פורסם
אותי לא כל כך מעניין מדוע הרכב לא היה מוכן למרות תיאום של שלושהימים קודם, היה לאשת המכירות את הטלפון שלי להודיע על דחייה אבל היא בחרה לא לעשותבו שימוש.

את שיעורי הבית עשיתי לפני שהגעתי לסוכנות , מחיר הרכב היה ידוע לימראש ומה שביקשתי לעשות הוא נסיעת מבחן על מנת להתרשם מהרכב ולהחליט האם מתאים ליאו לא.

אבל כאשר אתה מגיע לסוכנות, אין רכב תצוגה, אין רכב לנסיעת מבחן ואשתהמכירות מיידעת אותי שאין כלל רכבים במלאי, בעיני זה מראה על חוסר רצינות, אולינקודת המבט שלך שונה וזו זכותך.

הסיפור על החבר אינו רלוונטי, לא ביקשתי נסיעת מבחן ספונטנית אלא היהתיאום מוקדם של שלושה ימים...

וכן אני מכיר סוכנות רכב אחרות אשר מוציאות רכב בספונטניות לנסיעתמבחן.., הייתי בכמה מהם בשבועיים האחרונים , הרכב היה זמין מיידית לנסיעת מבחן ללאתיאום של שלושה ימים , הכול ככל הנראה הוא מכוונות לשירות .

קנית רכב מכילה בתוכה מרכיב אמוציונאלי לא קטן, כאשר זו רמת השירותשאתה זוכה לה הרצון לקנות את הרכב יורד פלאים , בכל אופן ככה זה אצלי.

אני לא נוטה לזלזל בזמנם של אנשים אחרים ומאוד מקפיד להגיע לפגישותבזמן ולעיתים לפני הזמן , ככה לימדו אותי לעשות עסקים ולכבד את זמנם של אחרים , מהלעשות אולי עוף מוזר ..

אתה אולי התרגלת לרמת השירות הקלוקלת בארץ, אני מה לעשות לא מוכןלהפקיד את מיטב כספי באילו אשר מראשית הדרך מזלזלים בי כלקוח .

אני מודה לך על ניתוח האופי והאישיות שלי ובמיוחד על הקביעה שלך שאניעושה פיל מעכבר , אני מניח שאתה מוכן לקבל גישה מזלזלת , בזבוז זמן ומריחותותירוצים של אנשי מכירות מה לעשות אצלי זה לא עובד.

האמת היא שדעתך בנוגע לרצינות שלי בנוגע לרכישת הרכב אינה משנה לי כהוא זה , ואינה רלוונטית כלל ובמקרה הזהעדיף אם היית שומר אותה לעצמך.

משום מה אתה מתעקש להתנגח בקרסו כאילו שנראה לך שאתה מעניש מישהו כך, אני סה"כ מציע לך זוית ראיה שונה שאומרת שאתה מעניש בעיקר את עצמך בגישה הזאת כלפי נותן שירות למוצר שיכול להתאים לך. אני חושב שאם אתה עדיין היית חושב שהקפצ'ור בשבילך (ואשתך לא היית פוסלת אותו) הגישה שלך היתה שונה. אם היה כשל נקודתי (אולי זה לא נקודתי, לא אני ולא אתה יודעים) זה עדיין לא אומר שאתה צריך לפסול מוצר מסויים ואני לא חושב שכשל נקודתי יכול להעיד על השירות העתידי.

אתה צודק ב-100% שברכישת רכב יש מרכיב אמוציונלי לא מבוטל, לכן לא ברורה לי ההתעקשות שלך על חצי שעה לפה ולשם. זה נראה שהאמוציות שלך נותבו במקרה הזה לעלבון עמוק מדי על חצי שעה איחור. זה נראה שעל מזבח הפרנציפ את מקריב ומוותר על המטרה שאליה אתה מכוון והיא מציאה ורכישת רכב שיתאים לכם.

אתה לא עוף מוזר, גם אני שונא אי דיוק בזמנים וכך אני נוהג בחיי האישיים וגם בלקוחותיי. אבל החיים הם הרבה יותר משחור ולבן ועל חצי שעה לא "שוברים את הכלים".

רוצה עדיין לנקוט בגישה הזאת? זכותך.

בפורום זכות הגולשים האחרים להגיד לך את דעתם על גישתך.

לא מתאים לך? אל תעלה פוסטים לדיון ואח"כ תבקש לא לדון ולשמוע דעות...פה זה לא במת הנאומים שלך.

פורסם

זו בהחלט לא במת הנאומים שלי , אך אתה כנראה מנצל את הבמה הזו לניתוחי אופי מרחיקי לכת והטפות מוסר.

פורסם
זו בהחלט לא במת הנאומים שלי , אך אתה כנראה מנצל את הבמה הזו לניתוחי אופי מרחיקי לכת והטפות מוסר.

לא מנתח אופי ולא מנתח מוח, רק שם מראה איך הגישה וקבלת ההחלטות שלך לגבי רכישת רכב נראית לי (ואולי גם לאחרים) בתור צופה מהצד. יכול להיות שאני טועה.

פורסם

מקריאת הדיון ביניכם, ותיאור המקרה אני מסכים עם שניכם.

בניתוח קר של המקרה - להמתין חצי שעה כשבאים לקנות רכב זה באמת לא נורא, אבל... חצי השעה כאן הצטרפה לדברים נוספים - הוא אמר שהוא רוצה דגם מסוים, ואף אחד לא ידע אותו שהרכב לא נמצא בתצוגה ולא במלאי, אישית , אני לא בטוח שרכב ההדגמה היה בשטיפה, מאד יכול להיות שהם פתאום נזכרו שיש לקוח שתאם נסיעת מבחן והם רצו להביא רכב הדגמה מסניף אחר.

הייתי מצפה ממי שרוצה למכור לי מוצר, שלא התאמץ להכניס אותי אליו אלא הגעתי אליו מיוזמתי, לא לזלזל בי ולגרום לכך שאברח ממנו.

(מעבר לכך שמאד לא התרשמתי מהקפצ'ור - אבל זה ענין אישי, יש לי מגאן 2 ופלואנס בבית)

פורסם

אני פרנקופיל מושבע עם הרבה תוצרת צרפת ברזומה, אין לי שום בעיה עם רנו , יש לי בעיה עם תת שירות מתואם מראש.

• תוכן חדש...