Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרסו - לצערי אין חדש תחת השמש..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה מקרה שקרה לי בדיוק בסניף הזה, לפני המון זמן.

ב-2001 קניתי מהם קליאו RXT. לא אשעמם אותכם בתהליך ההזמנה, הקבלה, ובתקלות. הכי הרבה הפריע לי שהייתה בריחת נוזל בלמים דרך המכסה. אחרי הרבה ניגובים ומילוי מחדש, בפעם השלישית, הם רצו לבדוק בעצמם באיזה תנאי זה נוזל. לקחו את הרכב לנסיעה פראית בחצר ועלו לרמפה גבוהה עם שיפוע חד. לאחר שהנהג חיכה ברכב, יצא ואכן הכל היה רטוב מסביב. כשהוא ירד מהרמפה{מהר}, הוא שיפשף וסדק 2 צלחות גלגלים בצד ימין. אני ראיתי את זה והוא הכחיש בכל תוקף. לאחר המקרה הסכימו למכור לי את הצלחות המקוריות "במחיר עלות". הרכב המשיך לעשות עוד בעיות{מנועי חלונות שלא תפקדו, רעידות בהגה, צמיג עם סדקים ועוד}. לאחר שכתב התביעה הגיע, הם קנו ממני את הרכב בחזרה במחיר מחירון.

לגבי המקרה שלך, תנסה לפזול לכיוון הפיגיו 2008 גם.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואתה מאמין שמה שקרה לפני 15 שנה רלוונטי להיום?

זו אותה הנהלה ואותם אנשים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יודע, ידידי. מאז לא הזמנתי רנו בכלל. מקווה שהיום המצב טוב יותר.

הרכבים שלהם{כיום} לא רעים בכלל. מקווה שגם השירות.

פורסם
משהו ממש לא ברור לי , אין רכבים במלאי , אין תצוגה , אין נסיעות מבחן אבל יש רכבים לשחרר לחברות הליסינג למכור 0 ק"מ יד שניה ?

רכב למבחן יש, הוא היה בדיוק בשטיפה.

בקשר לרכבי היד1 מליסינג

אפשרות א: נמכרו מזמן ועדיין מחכים לקונה המאושר במגרש ליסינג

אפשרות ב: היו אמורים לקבל יד יבואן כי עברה שנה ממועד יצורם והם נמכרו במקום לליסינג שגם ככה רשם אותם על שמו כיד ראשונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

דבר אחד לא הבנתי.

הם לא רצו לתת לך את נסיעת המבחן אחרי השטיפה או שפשוט לא רצית להמתין חצי שעה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעלות בקרסו לא השתנתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה ידוע. אבל הניהול כן. ומה שרלוונטי זה לגבי הסוכנות הספציפית.

בכל אופן גם בבעלות היה מעבר דורות שהשפיע דראמטית על מעורבות הבעלים בניהול השותף.

פורסם
דבר אחד לא הבנתי.

הם לא רצו לתת לך את נסיעת המבחן אחרי השטיפה או שפשוט לא רצית להמתין חצי שעה?

אני חושב שכאשר מתאמים מראש הגעה לנסיעת מבחן הרכב אמור להיות מוכן לאותה נסיעה אשר תואמה מספר ימים מראש, לחכות חצי שעה ביום ששי נראה לי כביזבוז זמן מוחלט וזילזול בלקוח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
קרובים שלי רכשו קאפצ'ור בתל אביב.

השירות היה מעולה. למעט אי עדכון שאייפון 6 וה BT ברוגז. (כעת הם כבר מעדכנים את המתעניינים)

נכחתי איתם בתהליך המכירה וגם התרשמתי לטובה.

אני חושב שמדובר בעניין נקודתי. או שאנחנו זכינו מבלי לדעת.

אכן אינני מעיד על הכלל אלא קרה ספציפי שלי.

אתמול התקשרו אלי מקרסו לבקרת שירות , היא לא שמחה לקבל את המשוב שלי...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני חושב שכאשר מתאמים מראש הגעה לנסיעת מבחן הרכב אמור להיות מוכן לאותה נסיעה אשר תואמה מספר ימים מראש, לחכות חצי שעה ביום ששי נראה לי כביזבוז זמן מוחלט וזילזול בלקוח.

לא כתבתי ביקורת. שאלתי באמת. מתגובתך אני מבין שכשהגעת לא רצית לחכות חצי שעה לנסיעת מבחן - הגיוני.

כל היחס שלהם מעיד על זלזול בלקוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה רק יותר גרוע מאז שהחברה הפכה לחברה בורסאית. בעבר, אם היית נכנס לסוכנות רנו הראשית היית מתקבל בפיהוק ובתחושת "אל תפריע לי במנוחת הצהריים". כיום ישנה תחושה של "אם אני לא מוכר לך מפטרים אותי".

פורסם

בעצם מה שאתה אומר שגם הבעלות השתנתה בניגוד לציון עובדה אחרת מקודם. השליטה לא השתנתה, זו ההגדרה הנכונה.

אבל היא כן השתנתה (הבעלות והשליטה), כי היום היורשים מחזיקים בה. כל זה רק כדי לדייק.

בכל אופן, אין לי מושג האם הנפקת החברה שינתה את הדינמיקה, או שינויים אחרים.

אישית לפני שנה וחצי שרציתי להתרשם ממגאן CUP קבלתי שירות מעולה. בראשי בתל אביב. כך שיש לי כבר 2 התרשמויות חיוביות.

אין לי שום אינטרס שידוע לי עליו לגבי החברה הזו, כך מי שחושב שבאתי להגן עליהם טועה.

אם הם נותנים שירות גרוע - שיתביישו ותצלפו בהם חופשי. אני שתפתי ברושם האישי שלי בלבד. הוא מהזמן האחרון ולא מלפני 15 שנה.

פורסם

איייי פיספסת אותה בשבוע, הייתי שם לפני שבועיים והייתה קאפצ'ור כסופה בתצוגה :lol:

רנו וולקן.. מממם.. that things a bell

הם לא עשו את אותו הטריק למישהו שרצה מגאן ספורט לפני כמה חודשים?

לא, הם לא !

שם דובר על סניף משנה של רנו, הנמצא בעיר התחתית בחיפה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...