Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה, בעקבות סופת ברד קיצונית (שקעים בכל הפח), עבר הרכב פחחות וצביעה כללית במוסך הסדר של חברת הביטוח. תוך חודשיים הצבע התחיל להתקלף בקצות הדלתות, וכל נגיעה של משהו ברכב, שפעם היתה מסתיימת מקסימום בשריטונת, היום באה לידי ביטוי בקילוף צבע מכוער. ממש רואים את הפח חשוף.

 

הראיתי היום את הרכב במוסף בו הוא נצבע, והם אמרו מיד שיש אחריות ושאכניס את הרכב לתיקוני צבע. שאלתי אם יצבעו הכל מחדש, ואמרו שלא. התחושה היא שעשו עבודה לא משהו.

 

מה לדרוש מהם?

 

תודה.

פורסם

שיעשו עבודה כמו שצריך. או שהרכב לא הוכן טוב או שהצבע חרא או שהוא לא יושם טוב. יכול להיות שכל התשובות נכונות ואולי גם כדאי להביא שמאי שיראה לפני שהם צובעים שוב.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

×
×
  • תוכן חדש...