Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחדשתי בסיאט איביזה לפני כחודש, ויש לי מספר שאלות לגבי תוספות שהייתי רוצה להוסיף:

1: אני מעוניין להוסיף משענת יד (עם מקום לדיסקים וכוס) האם כל משענת שאקנה תתאים? (הם אוניברסליות?)

2: מה המחיר המומלץ למשענת יד כזאת?

3: חיישני רוורס - ראיתי שמוכרים באייס ב130 שח והתקנה בעלות 150, האם אוכל להזמין באיביי (ראיתי ב40-50 שח) ולהתקין באייס\מוסך כלשהו (הבנתי שהתקנה לא נכונה תוכל לפגוע המערכות החשמל של האוטו)

4: תופסן יד פנימי, הרכב הגיע ללא התופסנים האלה בשום מקום והייתי רוצה להוסיף אותם לכל ארבעת הצדדים באוטו האם זה אפשרי? (הידית אחיזה הזאת בצד מעל הנוסע)?

בתודה!!

פורסם

לגבי החישני רוורס, לקנות באייס אפשר כמובן יחד עם זאת, מהניסיון שלי עדיף התקנה במקום המתמחה לזה.

לפני כמה חודשים(הייתה לי אז קורולה בלי ספר רכב אז לא ידעתי איך מחליפים שם) עשיתי התקנה של נורות בסהכ, התקינו לי בצורה גרועה ביותר וזה עוד התקנת נורות בסה"כ.

• ספונסר פורום
פורסם

1. אני מניח שכן, זה הרעיון של משענת אוניברסלית, לא? תלך לחנות חלפים ותבדוק פיזית אם זה נכנס או לא. בכל מקרה יש כזאת ידית מקורית של סיאט שמתאימה בטוח והיא גם נראית טוב יותר.

3. אתה יכול להזמין באי-ביי אבל לא כל חשמלאי רכב ירצה להתעסק עם התקנה של מוצר שלא הוא מכר. הסיבה פשוטה: נניח שהוא התקין וזה לא עובד. הבעיה היא בהתקנה או במוצר? מי משלם על העבודה של פירוק החלק? מי נותן אחריות במקרה של תקלה בעוד שבוע?

4. כן, זה אפשרי.

פורסם

תודה רבה על התשובות :))

תוכל בבקשה להרחיב לגבי התופסנים הפנימיים, כמה זה אמור לעלות בערך ואיפה ניתן לעשות?

• תוכן חדש...