Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לחברה שלי רכב זול ואמין באזור ה10,000 שקל,

חבר קנה עכשיו פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2002 ב12,000שקל, מומלץ להסתכל לכיוון של הפוקוס?

תודה

פורסם

בתקציב הזה חשוב יותר מצב המכונית מאשר הכישורים שלה. בעיקרון גטס/206 ידנית/פיאט פונטו ספייס יענו על הדרישות.

ממליץ לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם

יונדאי גטס - רכב אמין, אחזקה זולה, פחות חסכוני בדלק. לחפש רמת גימור GLS/SLX/SLI .

פונטו ספייס - חסכוני בדלק, מרווח ונעים לנסיעה, אחזקה זולה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לדרישות של רכב זול ואמין הפוקוס עונה. הוא לא רגיש להזנחה כמו הפיאט פונטו והוא יותר חסכוני מהגטס שבשנתונים האלה לא חסכונית בכלל.

בנוסף הפוקוס תהיה בטיחותית, נוחה, מאובזרת יחסית, מרווחת ועם מנוע שמספק ביצועים טובים מהרכבים הקטנים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

כדאי לשקול גם רנו מגאן דור ראשון, מהשנים 2003-4 (5 דלתות).

אם תמצא רכב כזה שמור מאוד, עם קילומטראז' נמוך ומטופל לפי הספר, היא תהנה ממנו שנים רבות.

בסופו של דבר, כמו שנאמר על ידי קודמי - בתקציב הזה יותר חשוב מצב הרכב, מאשר איזה רכב.

המגאן היא היותר חסכוניות בין האפשרויות שהועלו, בטוחה ונוחה מאוד, ואם נשמרה היטב, מאוד אמינה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...