Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גיבוב על שניצל בבגט: מה נסגר עם מחירי השניצלים?!


Tamir FR
שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ואם בנושא מתכוני שניצל...

בדיוק כמו שנכתב קודם רק בהבדל אחד : להשרות את השניצלים בבלילת הביצה והסויה 24 שעות !

אתם לא תאמינו להבדל -יוצא רך להפליא.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • אחראי פורום

אפשר להשרות גם בצ'ילי מתוק.

 

על מה מבוססת הקביעה הזו?

 

עזוב מבוססת, המחשבה שיש משהו יותר גרוע מהמקדונלדס בארץ היא המטרידה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאלו שמתפלאים מהמצב במקדונלדס, אין כ"כ עבור מה. הם דוגלים בשיטה מאוד עיקבית וברורה של כל עוד לקוחות מגיעים ומשלמים, המחיר יעלה. מלבד זאת, קשה שלא להתעלם מנוכחות הפלזמות (המיותרות) והעיצוב המפוצץ והחדשני של מרבית הסניפים, כשהאוכל עצמו נשאר אותו דרעק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה מבוססת הקביעה הזו?

 

אני בטוח שגוגל יסביר לך הכל אם תנסה, אבל בגדול מאוד:

1. הבשר במקדונלדס בארה"ב הוא נחות, ולפחות עד לא מזמן היה שאריות בשר שנשטף באמוניה על מנת שיהיה "ראוי למאכל".

2. רק בארגנטינה ובישראל הבשר במקדונלדס צלוי על גחלים. מה שמייקר את ההכנה באופן יחסי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין על שניצל!

 

פעם הייתי אוכל הרבה בשניצי בירושלים, אבל הוא הדרדר ממש, עד שהגעתי למצב שהתיאאשתי והתחלתי להכין בבית.

זה כל היופי בשניצל,

כמעט כל סוג של פירורים שתשים עליו יצא טוב.

 

במקום פירורי לחם אפשר לשים פנקו, ביסלי גריל, אפרופו תפוצ'יפס וכד'.

הכי אקזוטי וטעים שיצא לי עד היום היה עם ביסלי פיצה וברביקיו מפוררים.

לא שרד יום מרוב שהיה טעים

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח שגוגל יסביר לך הכל אם תנסה, אבל בגדול מאוד:

1. הבשר במקדונלדס בארה"ב הוא נחות, ולפחות עד לא מזמן היה שאריות בשר שנשטף באמוניה על מנת שיהיה "ראוי למאכל".

2. רק בארגנטינה ובישראל הבשר במקדונלדס צלוי על גחלים. מה שמייקר את ההכנה באופן יחסי.

לא יודע אם נחות או לא נחות אבל באנגליה, הולנד ובלגיה הוא היה יותר טעים מבארץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב לחבר'ה מהשרון [נתניה], שניצל איילה בשוק. הרבה זמן לא אכלתי שם, אבל כשהייתי אוכל זה תמיד היה מצוין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח שגוגל יסביר לך הכל אם תנסה, אבל בגדול מאוד:

1. הבשר במקדונלדס בארה"ב הוא נחות, ולפחות עד לא מזמן היה שאריות בשר שנשטף באמוניה על מנת שיהיה "ראוי למאכל".

2. רק בארגנטינה ובישראל הבשר במקדונלדס צלוי על גחלים. מה שמייקר את ההכנה באופן יחסי.

 

1. למקדונלד יש חוות בקר ובתי מטבחיים משלהם, אז הם שוחטים את הפרות, זורקים אותן בשדה, מחכים שיירקב ואז שוטפים באמוניה בשביל שלא ישימו לב שהוא רקוב?

2. כאמור, מקדונלד בעלים של עדרי בקר,אם כל ההמבורגרים שנמכרים במקדונלד ארהב מקורם ב"שאריות", מה מקדונלד עושים עם יתר הבשר?

3. לצורת צליית הבשר אין שום נגיעה לאיכות.

3. אל תאמין לכל מה שרשום בגוגל.

4. שכחת כמובן לציין שהגלידה במקדונלד בארה"ב עשויה משומן חזיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלוף השניצל, רחוב החשמונאים בת"א. 26 שקל. לא טעמתי (אני מאנשי החזה עוף) אבל יש המון אנשים שקונים ומרוצים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יוצא לך לעבור בעפולה - שניצ'לנד (צ'רלי) משהו כמו 15 ש"ח לבגט הכי טעים באזור.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. למקדונלד יש חוות בקר ובתי מטבחיים משלהם, אז הם שוחטים את הפרות, זורקים אותן בשדה, מחכים שיירקב ואז שוטפים באמוניה בשביל שלא ישימו לב שהוא רקוב?

2. כאמור, מקדונלד בעלים של עדרי בקר,אם כל ההמבורגרים שנמכרים במקדונלד ארהב מקורם ב"שאריות", מה מקדונלד עושים עם יתר הבשר?

3. לצורת צליית הבשר אין שום נגיעה לאיכות.

3. אל תאמין לכל מה שרשום בגוגל.

4. שכחת כמובן לציין שהגלידה במקדונלד בארה"ב עשויה משומן חזיר.

 

1+2. מקדולנדס הודתה שהשתמשה ב"pink slime". לטענתה, היא כבר לא עושה זאת, אבל למרות טענתך, היא בהחלט עשתה זאת עד לא מזמן.

3. בוודאי שכן. התוצר הסופי של בשר צלוי על גחלים בהחלט איכותי יותר מאשר בשר מטוגן, והוא גם יקר יותר (שוב - תוצר סופי, שמשקלל את עלות המרכיבים + עלות ההכנה).

3. אני לא מאמין גם לתאריך ולשעה, זה בסדר.

4. האמת? לא ממש אכפת לי. לא חושב שיש בעיה בזה גם אם זה היה נכון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתחנת דלק "בכניסה" לבית אריה יש קראוון קבוע שמוכר שניצל בבאגט (ופלאפל).

מנת שניצל בבאגט עם פחית שתיה קולה עלתה לי 29 ש"ח.

אכלתי שם ביום חמישי האחרון, היה מצוין.

[CENTER] [/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אני אומנם מופתע שבב"ש המחירים יותר גבוהים מאשר בהרבה מקומות שציינו כאן (ועוד באזור שכונה ד', למי שמכיר), אבל אני אתן כמה המלצות משלי בנושא:

 

הפלאפל הירוק - ליד מרכז הנגב. מנה אומנם עולה כ-14 ש"ח (פלאפל בפיתה), אבל הוא מעמיס בכדורים, וגם נותן מדי פעם כדור לממתינים. גם הטעם לא רע בכלל.

שניצל'ה - ו' הישנה, צמוד לשער 90 של האוניברסיטה. 27 ש"ח לשניצל בבגט, כאשר יש כל מיני טעמים (אמריקאי, ספרדי וכדומה). טעים ומאוד משביע.

השווארמה במרכז גילת (לא זוכר את השם, אבל זה ליד הטורטיקני) - שווארמה שכונתית, במלוא מובן המילה. מנות גדולות, מפוצצות ומלאות בשמן. עם זאת, מאוד זול (לפי דעתי השווארמה הכי זולה בב"ש, או בין הזולות) וגם טעים (אבל אני לא כזה אנין טעם, אז...). שווארמה בלאפה עם שתייה בפחות מ-30 ש"ח (לפי דעתי אזור ה-28 ש"ח).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל מי שעושה עם פירורי לחם.

תנסו פעם אחת להכין פירורי לחם בבית.

אחות של אא שלי עושה אותה, ואז מכינה איתם שניצל או מפרום, הטעם - להיט.

 

איך? קונים חלות (הפשוטות - אלה שמוכרים בכל סופרמרקט כל יום שישי).

חותכים אותה לפרוסות (יש בסופרים אפילו מכונה לחיתוך).

קולים אותה בתנור ואז שמים בבלנדר לטחינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל-58 ש"ח עבור סועד בודד קצת קשה להגיע במקדונלדס

אני חושב שזה המחיר למגה ביג אמריקה בלי הגדלה ואולי גם המחיר לדאבל מק רויאל עם שתי הגדלות, אין מחירון למקדונלדס באתר

 

השניצל שלי עובד ככה:

בלילה: ביצים, בלסמי (אמיתי איכותי לא רוטב שקר אבל גם לא חייב מהממש יקרים, יכול להיות דליל) חרדל פלפל שחור ולימון ל-א מוסיפים מים, או עוד לימון או עוד בלסמי כדי להגיע לדלילות רצויה.

פרורים: פרורי גריסיני מהסופר, פלפל שחור, פפריקה מתוקה (אפשר גם חריפה), טיפה כמון וכורכום, ועכשיו לקטע שבוא מי שלא סומך על כשרות של הרב של טיב טעם שיפסיק פה ;-) - לגרד עם פומפיה דקה פרמזן לפרורי לחם!

 

למי שרוצה ציפוי עצבני, מעבירים ביצה - פרורים - ביצה פרורים ;-)

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...