Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע על האתר דיבל? (Dibble)

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, Aviv13467 כתב:

(בונדרול סופר) 

אז גם נתת לה לסחוב, אה?...

לפחות אמרת לה גם לקנות עגלה בשביל לסחוב את הדבר הזה הביתה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

אז גם נתת לה לסחוב, אה?...

לפחות אמרת לה גם לקנות עגלה בשביל לסחוב את הדבר הזה הביתה?

האמת ששלחתי אותה בשביל ה-5 ליטר ובסוף היה שם גם של אחד של 1 ליטר אז אמרתי לה להביא אותו במקום והיא מתאמנת בחדר כושר אז היא הסתדרה אל תדאג

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אני פעם אחת שלחתי את אשתי לקנות משהו שנתקעתי בלעדיו באמצע סידור של מעבר דירה (כו-לה שפכטל. הכלי שעולה גרוש ורבע ) מטמבוריה קרובה יחסית. 

לקחו לה 20 ש"ח על זה. העצבים שאני קיבלתי, אתם לא מדמיינים לכם

קיבלת שפכטל אז תגיד תודה.

אם הייתי שולח את אשתי להביא שפכטל היא היתה חוזרת עם נברשת, ברז, שטיח ומיקרוגל ועוד קוראת לי לרדת למטה ולסחוב הכל הביתה.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

קיבלת שפכטל אז תגיד תודה.

אם הייתי שולח את אשתי להביא שפכטל היא היתה חוזרת עם נברשת, ברז, שטיח ומיקרוגל ועוד קוראת לי לרדת למטה ולסחוב הכל הביתה.

שכחת גם שהייתה מבקשת ממך שתתקין את הברז ואת הנברשת, אתה הגבר בבית 

• מצחיק 2
פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

האם זה השוס? שמישהו פתח וולט לאספקה טכנית?

לא "אספקה טכנית" אלא חומרי בניין.

מיועד למי שמחפש לשלם על שירות והזמן שלו שווה כסף (לא לסופרי אפונים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Aviv13467 כתב:

שהלכתי עם הבת זוג למתחם קניות והיה הום סנטר או Ace או אפילו מקס סטוק במחלקת כלי עבודה הייתי מבלה שם לפחות שעה רק להסתכל מבלי כוונת רכישה חחחחחחח

3 מקומות שבהם גברים מסתובבים פעורי פה ומזילים ריר -
חנות סקס, חנות כלי עבודה וחנות אביזרים לרכב. ויש סדר - ככל שאתה צעיר הסדר מימין לשמאל, ככל שאתה מתבגר הסדר משמאל לימין 😜

עריכה אחרונה על ידי zaf
הגהה
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 38 דקות, garicho כתב:

מבאס שאין בישראל חנויות כמו לירוי מרלין, קסטורמה או OBI. ההום סנטר בארץ הם חיקוי חיוור…

אין בישראל תרבות DIY אז אין גם חנויות שפונות לקהל הזה. במקום זה יש טמבוריות (גדולות או קטנות) ל'בעלי מקצוע' עם שפה והתנהגות שמרתיעות את הקהל הרחב במקום למשוך אותו. כמובן שגם המחירים שם שונים לכל אחד, לכן אין סימון אחיד.

לפני 27 דקות, איציק נ. כתב:

לא "אספקה טכנית" אלא חומרי בניין.

זה כבר נשמע יותר הגיוני, אבל האם יצא לך לפתוח את האתר לאחרונה? חומרי הבניין אמנם נמצאים בראש הרשימה אך הם מהווים בערך 20% ממה שנמכר שם. זה נראה כמעט כמו KSP מרוב מגוון.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

משהו שנתקעתי בלעדיו באמצע סידור של מעבר דירה (כו-לה שפכטל. הכלי שעולה גרוש ורבע ) מטמבוריה קרובה יחסית. 

לקחו לה 20 ש"ח על זה. העצבים שאני קיבלתי, אתם לא מדמיינים לכם. 

כמעט מתבייש להודות, אבל, במצב דומה באמצע צביעת הדירה התפרק לי הפד גלגלים שמשמש לסגירת קצה קיר/תקרה (זה עם הגלגלים בצד) . זה משהו שאמור לעלות משהו עד 30 שקלים גג .

מכיוון שהמתנתי כמה שעות בין שיכבה לשכבה, יצאתי לאכול משהו ולקנות אי אלו דברים משלימים. ואז .... נכנסתי להיפר רוזנפלד בפתח תקווה ושמתי בסלסלה כמהדברים קטנים, שילמתי עם הפלאפון, הסכום היה סביר כי כל פריט עלה 15-25 שקלים, ה wd40 עלה 35 (סביר עבור המיכל הגדול) ויצאתי. חזרתי לדירה להמשיך בצביעה הוצאתי מהשקית ופתחתי את עטיפת הקרטון של הפד. ופתאום... שמתי לב למדבקת המחיר - 75 ! שקלים לפד (long Arm האמריקאי) . 

לא הצלחתי להרגע מעצמי במשך שאר היום. אובססבי שכמוני, נכנסתי בערב אותו היום לחפש ברשת את אותו המותג בחנויות שונות , ברובן הוא עלה 35-40 שקלים ובמקרה אחד אפילו יותר  🙄

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 44 דקות, zaf כתב:

3 מקומות שבהם גברים מסתובבים פעורי פה ומזילים ריר -
חנות סקס, חנות כלי עבודה וחנות אביזרים לרכב. ויש סדר - ככל שאתה צעיר הסדר מימין לשמאל, ככל שאתה מתבגר הסדר משמאל לימין 😜

אני צעיר (22 נחשב צעיר לא?) והסדר אצלי הוא הפוך, בשביל צעצועים למבוגרים יש את האינטרנט וכפי שעולה מהשרשור הנוכחי, נראה שלחומרי בניין אין תחליף מודרני 😆

• מצחיק 2
פורסם

אגב, ככל שאני בודק מחירים באתרים ובעיקר בזאפ , אני מתפלא, מי קונה במחירים שגבוהים מפי 2 את אותו המוצר, ואני לא מדבר על מוצרי יבוא (רישמי מול מקביל) ?

וגם לגבי המפרסמים עצמם, הם לט בודקים את עצמם מול השוק?  

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, zaf כתב:

אגב, ככל שאני בודק מחירים באתרים ובעיקר בזאפ , אני מתפלא, מי קונה במחירים שגבוהים מפי 2 את אותו המוצר, ואני לא מדבר על מוצרי יבוא (רישמי מול מקביל) ?

וגם לגבי המפרסמים עצמם, הם לט בודקים את עצמם מול השוק?  

ענית לעצמך, אנשים שלא בודקים בזאפ. אני אפילו לא טורח לבדוק בזאפ אלא באופן ישיר באינטרנט כי לא כולם מופיעים בזאפ.

קרה לי עם בונדרול סופר 18 ליטר, עלה לי 250 שקל אם אני לא טועה מאמרוסי בפתח תקווה, באזור מגוריי עלה אותו המוצר רצו 380 שקל. בדיחה.

תיקון: התבלבלתי, מדובר על ה16 ליטר, לדעתי ה18 ליטר זו גרסא ישנה שלא נמכרת כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בלה חצץ, מכיוון שרכשתי לא מעט לאחרונה, עלה לי כל מספר בין 50-70 שקל, ב115 הייתי פושט רגל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 27 דקות, zaf כתב:

אני מתפלא, מי קונה במחירים שגבוהים מפי 2 את אותו המוצר.

זה עניין של התאמה לקהל היעד:

• בני דור ה-Z שעוד לא למדו צרכנות נבונה קונים זבל סיני בדרופ-שיפ ומשלמים כפליים כי מישהו עשה להם סרטון פרסומת מגניב באינסטגרם. את אותם מוצרים בדיוק אפשר למצוא בעליאקספרס, ולפעמים הם אפילו מגיעים באריזה עם הלוגו שלהם.
  • בני דור ה-Y שגדלו עם טלפון ביד ולא מרגישים בנוח לסור לחנות פיזית משלמים עשרות אחוזים יותר בגלל שמישהו מוכר להם את אותם מוצרים דרך אפליקציה. אם תשאל אותם הם יגידו לך שזה עניין של 'נוחות', אבל בפועל זה בד"כ נובע מעצלנות והיעדר כישורים חברתיים.
  • בני דור ה-X נוטים להיות צרכנים נבונים יותר, אבל להם כבר יש הרבה דאגות אחרות על הראש ולכן הם מחפשים 'לסגור את הפינה' מבלי להתעמק יותר מדי בסקר שוק.

לכל אחת מהקבוצות האלה יש פרמיה שונה שהספקים יודעים להרוויח עליה. ובשוליים יש אנשים כמו איציק, שהם בעלי מקצוע עסוקים ומתקדמים מספיק טכנולוגית כדי לשלם לפעמים יותר אבל להרוויח את הכסף הזה חזרה בריבית עם הזמן או המאמץ שהם חוסכים בתהליך.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, avizaz כתב:

בלה חצץ, מכיוון שרכשתי לא מעט לאחרונה, עלה לי כל מספר בין 50-70 שקל, ב115 הייתי פושט רגל.

אם אתה סוחר בבאלות חצץ אתה צודק אבל אם אתה עושה עבודה של 50,000 שקל שיש בה 2 באלות אז קונים איפה שהכי פחות התעסקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...