Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קישור

Screenshot_20240702_235647_Chrome.thumb.jpg.ecc0d27d38d400ce5179ead4a2d3758a.jpg

ובהמשך לזה, פן אישי: אתמול חניתי במרכז קניות, כדי לאסוף את אשתי מאחת החנויות. לידי היתה עמדת טעינה שאויישה ע"י בחור צעיר עם מבט מיואש.

קמתי אליו משועשע ושאלתי אותו "נו, אני רואה שאתה נהנה מהרכב"... הוא ענה בכנות "זה לגמרי מתסכל, הכל טוב עד שאתה צריך להטעין את הרכב".

וזה רבותיי הנתון שלא ישתנה לעולם. בניגוד מוחלט לתידלוק המהיר ברכבי בנזין שמצריך המתנה של 2 דקות לטנק מלא, ברכב חשמלי זה נצח, לשבת ולבהות בקירות באמצע יום עמוס כשאין לך זמן לכלום.

עריכה אחרונה על ידי outlander
  • אהבתי 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

מה אתה רוצה לומר בזה?

נסה לבצע סקר בקרב בעלי אאוטלנדר

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • אהבתי 3
  • מצחיק 12
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא מסכים עם אמירת ה"נצח". הדור הבא כבר אמור לתת לך70-80% ב5 דקות. זה כבר גיים ציינגר.

ואני לא מהמתלהבים מחשמליות למינהן.

• אהבתי 2
פורסם

אתה מכיר הרבה אנשים שיכולים להתקין תחנת דלק בבית? ואילו זה היה המצב, אתה חושב שהרוב המכריע של הציבור היה ממשיך לפקוד את התחנות הציבוריות?

נכון להיום, רכב חשמלי יכול להיות שדרוג משמעותי למי שיכול להטעין בבית, אפילו בקצב נמוך, במיוחד במדינות שבהן נהוגים תעריפי שיא ושפל. כשאנשים שגרים בבניינים רבי קומות או צריכים לנסוע מרחקים ארוכים מדי יום נכנעים לשיווק ממוקד ורוכשים רכב שלא מתאים לסגנון החיים שלהם, מה הפלא שזה נגמר באכזבה?

• אהבתי 5
פורסם

זה אומר ששני שליש לא מתחרטים... 🏆

• אהבתי 7
  • מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני 14 שעות, outlander כתב:

ובהמשך לזה, פן אישי: אתמול חניתי במרכז קניות, כדי לאסוף את אשתי מאחת החנויות. לידי היתה עמדת טעינה שאויישה ע"י בחור צעיר עם מבט מיואש.

קמתי אליו משועשע ושאלתי אותו "נו, אני רואה שאתה נהנה מהרכב"... הוא ענה בכנות "זה לגמרי מתסכל, הכל טוב עד שאתה צריך להטעין את הרכב".

ובהמשך לזה, פן אישי: לפני תקופה נכנסתי לתחנת דלק, אחת מעמדות התדלוק אויישה ע"י צעיר עם מבט מיואש, לטענתו אין לו לשלם את הדלק וחסר לו עוד כמה ליטרים בשביל להגיע הביתה ולהשבית שם את האוטו מחוסר אמצעים לתדלוק. אז כנראה שגם שליש מרוכשי רכבי הבנזין מתחרטים.

נ.ב. 1 - לא ניגשתי אליו משועשע, אפילו שמוזר לי הסיפור שבן אדם יוצא לדרך בלי שיש לו דלק או כסף לדלק עד סוף הנסיעה, כי אני לא נוהג להשתעשע על חשבון מצוקה של הזולת.

נ.ב. 2 - אני לא חובב גדול של רכב חשמלי, אבל אם תהיה לי בחירה בין אאוטלנדר לרכב חשמלי - אבחר את החשמלי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 6
פורסם
לפני 15 שעות, outlander כתב:

קישור

Screenshot_20240702_235647_Chrome.thumb.jpg.ecc0d27d38d400ce5179ead4a2d3758a.jpg

וזה רבותיי הנתון שלא ישתנה לעולם. בניגוד מוחלט לתידלוק המהיר ברכבי בנזין שמצריך המתנה של 2 דקות לטנק מלא, ברכב חשמלי זה נצח, לשבת ולבהות בקירות באמצע יום עמוס כשאין לך זמן לכלום.

חשמלי מצויין, לא לכל אחד

• אהבתי 2
פורסם

כותרת עם מעט תוכן. 

העיקר בתמונה.

או בסיכום : ככל שהמדינה יותר גדולה וקשה להסתדר בדרך ארוכה, כך פחות מרוצים מרכב חשמלי. 

הנתון לא רלוונטי לישראל כלל וכלל

IMG_2396.jpeg

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
ציטוט

• 35% מהנשאלים השיבו כי תשתית הטעינה הציבורית אינה מספקת
  • 34% טוענים כנגד עלויות אחזקה מאכזבות
  • 32% התאכזבו מההשפעה על דפוסי השימוש בנסיעות ארוכות
  • 24% לא יכולים להטעין את הרכב בבית
  • 13% אמרו כי הם מאוכזבים מחוויית הנהיגה

משמע, ככל שתשתית טעינה תשתפר, גם שביעות הרצון תשתפר. אני מניח שגם יהיה שיפור בטכנולוגיה, והטווח יגדל.

גם "דפוסי השימוש בנסיעות ארוכות" כנראה קשור לאותה נקודה.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם
לפני 4 שעות, chezik כתב:

ובהמשך לזה, פן אישי: לפני תקופה נכנסתי לתחנת דלק, אחת מעמדות התדלוק אויישה ע"י צעיר עם מבט מיואש, לטענתו אין לו לשלם את הדלק וחסר לו עוד כמה ליטרים בשביל להגיע הביתה ולהשבית שם את האוטו מחוסר אמצעים לתדלוק. אז כנראה שגם שליש מרוכשי רכבי הבנזין מתחרטים.

נ.ב. 1 - לא ניגשתי אליו משועשע, אפילו שמוזר לי הסיפור שבן אדם יוצא לדרך בלי שיש לו דלק או כסף לדלק עד סוף הנסיעה, כי אני לא נוהג להשתעשע על חשבון מצוקה של הזולת.

נ.ב. 2 - אני לא חובב גדול של רכב חשמלי, אבל אם תהיה לי בחירה בין אאוטלנדר לרכב חשמלי - אבחר את החשמלי.

השתדרג הבחור, אני זוכר אותו לפני כמה שנים שהוא היה מסתובב בתחנה המרכזית ומספר שהוא צריך כסף לאוטובוס לירושלים ומי שהיה אומר לו "בוא ניגש לאוטובוס לירושלים ואני משלם עליך" הוא היה מגמגם משהו ובורח. היה גם שלב ביניים שהוא היה עולה על האוטובוס לבאר שבע רגע לפני היציאה לדרך ומשנורר מהנוסעים שכבר יושבים במקום את ה"כסף לאוטובוס לירושלים".

• אהבתי 2

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...