Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מדובר באיריס 2014 

מילאתי קצת מים ברכב מה שאני עושה כל תקופה ובטעות כנראה שכחתי להחזיר את המכסה של המים , היה נורה צהובה של מנוע ונורה של החלקה לחצתי על הכפתור של ההחלקה והוא עדיין הופיע חשבתי תקלה במחשב נלך למחרת למוסך גם הנורה של המנוע היה צהובה ולא אדומה קיצר אחרי 100 קילומטר קצת רעשים מתחת לרכב , הרכב בקושי סוחב תכננתי לעצור בצד פתאום עשן מהמכסה מנוע ישר כיביתי את הרכב פותח מכסה ורואה שאין פקק 

מפה לשם במוסך לא ראה בעיה כלשהי אמר אם יילך הרבה מים לחזור אליו , הולך מלא מים כל נסיעה אני ממלא בערך 4 כוסות של מים (כמובן לא של ברז) כנראה שיש נזילה כלשהי אני אוכל ללכת למוסך רק יום ראשון למה לצפות יש סיכוי משהו במנוע או שפשוט צינור נסדק/נקרע קצת וזה פשוט להחליף צינור 

תודה 🙏🏻

פורסם

לאחר שמילאו מי קירור במוסך, אם לא ביצעו ניקוז אוויר כמו שצריך, הגיוני שתצטרך להוסיף מים בימים שלאחר מכן עד שכל האוויר ינוקז והמערכת תתמלא. 

אם חלף יותר משבוע ואתה אתה נדרש למלא, כנראה שישנה בעיה. 

לאחר נסיעה, כשהמנוע חם, תעצור, תפתח את מכסה המנוע ותראה אם אתה מזהה נזילה מהרדיאטור או מאחד מצינורות הקירור. תסתכל גם מתחת לרכב, כמובן שאל תבלבל עם המים שיוצאים מהמזגן. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 34 דקות, נקודה טובה כתב:

זה אמור להיות יותר אדים - לא?

4 כוסות מים בכל נסיעה, כלומר, לפחות ליטר, זו כבר כמות של נזילה שאם נפרץ צינור קירור / רדיאטור / תרמוסטט, ניתן לראות בעין מהיכן היא מגיעה כשהמנוע חם או בבדיקת לחץ דרך פקק הרדיאטור. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

נשמע כאילו גרמת לנזק למנוע, אם הרכב לא סוחב כתוצאה מחימום יתר הנזק כבר בילתי הפיך.

לא לשכוח שחיישן טמפרטורה לא נותן קריאות נכונות כאשר אינו נמצא בתוך נוזל, אז גם אם הייתה לך התראה היא כנראה לא מהווה את המצב האמיתי

תבין שהחיישן התחתם עד כדי כך שקיבלת התראת טמפ' ללא נוזל, מה שאומר שהכל היה צריך להיות מאוד חם שהחיישן הצליח להתחמם ללא הנוזל קירור ולהתריע על תקלה

הייתי מתחיל בלבדוק את המנוע, אין טעם לחפש נזילות ולהשקיע בשטויות אם יש נזק למנוע

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...