Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי קורסה 95 לבנה, גיר רגיל.

היום כשניסיתי לנהוג, הכנסתי להילוך ראשון, ניסיתי להתחיל לנסוע אבל הרגיש כאילו הכנסתי להילוך גבוהה מדי (סחיבה כבידה), חשבתי שאולי זאת טעות שלי, נסיתי להכניס עוד פעם להילוך ראשון אך ללא הצלחה, זה נשאר כך.

כאשר נסיתי להכניס לריווירס כדי לסדר קצת בחזרה את החניה, לפתע הרכב התחיל לנסוע כאילו מדובר בהילוך ראשון, עם אותה סחיבה "טבעית" של הילוך ראשון.

ועד עכשיו לא הצלחתי לנסוע בריווירס.

כמו כן, אין קולות מוזרים שנשמעים מהגיר, ואני לא בטוח ב-100%, אבל יתכן שהידית עצמה רופפת וחופשית מאיך שהיא בדרך כלל אך אני באמת לא בטוח בזה.

מה דעתכם יכול להיות?

:mm_yeah:

פורסם

יכול להיות שההילוך לא השתלב עד הסוף בגלל הידית ויכול להיות שיש בעיה פנימית בתיבת ההילוכים.

נסה לשלב הילוכים אחרים - שני או שלישי וראה אם יש תגובה כלשהי.

• תוכן חדש...