Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
  • תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הגיע לי המטען שהמליץ עליו דני לפני אלוהים יודע כמה עמודים, עובד מצוין ומוציא כמו שצריך עד 1A בכל פורט.

זהה ויזואלית למטען המקורי של סמסונג (אבל לא רשום סמסונג מן הסתם) רק עם שתי יציאות USB בצד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
טוב לצערי הPB של ה5600MAH שלי הוא זבל, מה שבטוח הוא שהוא לא תקין, כל כמה דקות עושה הפסקה בטעינות ומטעין סופר לאט :-)

נימאס לי.... שלב הבא אני אחבר מעגל טעינה איכותי לסוללת ליפו ענקית של טיסנים- אין לי כוח יותר,

סוללה שניה שמגיעה מקולקלת....

:-(.

כולה רציתי סוללת גיבוי קטנה שיטעין טעינה מלאה את ה1500MAH של הפלא שלי... מה כבר ביקשתי :-).

מה שמצחיק הוא שיש לי פה סוללה ב4$ שמעגל הטעינה שלה נותן בראש ומטעין פי 2 יותר מהר מהמטען המקורי שלי, אז אני לא מבין מה דפוק במעגל הטעינה הזה שניראה הרבה יותר איכותי ומורכב.

מהניסיון שלי עם הסינים - צריך מאד להזהר כשקונים מהם כל מה שקשור לסוללות. כל הסוללות הנטענות שהזמנתי היו זבל מוחלט. קצת חקירה העלתה שמה שרובם עושים זה לקנות בגרושים סוללות שאנשים כבר זרקו מזמן, עוטפים אותם יפה בפלסטיק שהם ייראו כמו חדשות ומוכרים אותם. תנסו לקלף את הפלסטיק מהסוללה - רוב הסיכויים שמתחת מתחבאת סוללה מסוג אחר מאיזו פירמה שמישהו זרק.

תקראו טוב את זה :

סוללות מזוייפות

וגם את זה

והנה תמונות - מה מתחבא בסוללה מזוייפת ?

ופתיחה של סוללה כזו

.

ועוד מישהו שבדק לעומק את הסוללות

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
מהניסיון שלי עם הסינים - צריך מאד להזהר כשקונים מהם כל מה שקשור לסוללות.

נכון מאד. גם לגבי NIMH ןגם לגבי LION.

אני קונה סוללות 18650 מבנגגוד, עולה בערך 18-20 ש"ח לסוללה של סניו או סוני. ללא שום השוואה לסיניות הזולות.

דני

פורסם
איך המטען הנייד הזה?

http://www.ebay.com/itm/VINSIC-20000...1086e#shpCntId

אני יודע שהוא גדול, זה בכוונה כדי לשים אותו בתיק (סטודנט), הוא אמור לשבת טוב.

השאלה איך האיכות והאם זה באמת 20A?

בסדרי גודל כאלה הייתי מציע לבדוק אם בלפטופ שלך יש שקע USB עם יציאת מתח קבועה (גם כשהמחשב כבוי),

אני עובד ככה כל הזמן - והטעינה של הטלפון יחסית לא מזיזה לסוללה של הלפטופ (ASUS N550).

בברכה!

יונתן.

פורסם
איך המטען הנייד הזה?

http://www.ebay.com/itm/VINSIC-20000...1086e#shpCntId

אני יודע שהוא גדול, זה בכוונה כדי לשים אותו בתיק (סטודנט), הוא אמור לשבת טוב.

השאלה איך האיכות והאם זה באמת 20A?

תבדוק את המוצרים של ANKER, שם באמת מקבלים מה שהם מבטיחים.

הם מוכרים ביאביי ואמזון.

פורסם
מהניסיון שלי עם הסינים - צריך מאד להזהר כשקונים מהם כל מה שקשור לסוללות. כל הסוללות הנטענות שהזמנתי היו זבל מוחלט. קצת חקירה העלתה שמה שרובם עושים זה לקנות בגרושים סוללות שאנשים כבר זרקו מזמן, עוטפים אותם יפה בפלסטיק שהם ייראו כמו חדשות ומוכרים אותם. תנסו לקלף את הפלסטיק מהסוללה - רוב הסיכויים שמתחת מתחבאת סוללה מסוג אחר מאיזו פירמה שמישהו זרק.

תקראו טוב את זה :

סוללות מזוייפות

וגם את זה

והנה תמונות - מה מתחבא בסוללה מזוייפת ?

ופתיחה של סוללה כזו

.

ועוד מישהו שבדק לעומק את הסוללות

הזיוף הכי מוגזם שראיתי:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
הסכנה היא בעיקר בסוללות ליתיום יקרות (מותג) כי לא משתלם להשקיע בזיוף מפואר לסוללות NIMH זולות.

אתה צודק וטועה. נכון שלא משתלם להשקיע בזיוף אז מזייפים בלי להשקיע - כשאתפנה טיפה אפרק אחת מסוללות ה NIMH החדשות שקניתי ונראה מה נמצא בפנים.

• תוכן חדש...