Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכתבתי את ההודעה הזו בשרשור המיועד, אשמח לקבל המלצה לנטסטיק עבור הכרטיס סים.

אני בד"כ מזמין את רוב הדברים שלי מחו"ל, אבל עקב העובדה שהחגים מתקרבים בצעדי ענק, אני פתוח גם להצעות במידה ויש משהו בארץ במחיר נורמלי או שמישהו מוכר משהו במצב טוב.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בינתיים נראה שהבחור ירד קצת מהעניין, או לפחות אין משהו מעודכן.

יש עוד חלופות?

אגב - ראיתי שלLG G3 אין בכלל סוללת אנקר (גם לא באתר החברה).

יש המלצות לסוללה עדיפה על הסוללה המקורית?

או לחלופין מקום טוב לרכוש בו סוללה מקורית של G3? (אפשר גם בארץ אם הפרש המחירים לא פסיכי מדי).

בברכה!

יונתן.

פורסם
אני מחפש סוללות ANKER עבור:

גלקסי 4

LG G3

חיפשתי באיביי ולא מצאתי (בעבר קניתי לגלקסי, ועכשיו משום מה אין).

אם לא באיביי, אז רק חייב שיהיה אפשרות תשלום בפייפאל.

תוכלו לסייע?

בינתיים נראה שהבחור ירד קצת מהעניין, או לפחות אין משהו מעודכן.

יש עוד חלופות?

אגב - ראיתי שלLG G3 אין בכלל סוללת אנקר (גם לא באתר החברה).

יש המלצות לסוללה עדיפה על הסוללה המקורית?

או לחלופין מקום טוב לרכוש בו סוללה מקורית של G3? (אפשר גם בארץ אם הפרש המחירים לא פסיכי מדי).

3200mAh

6400mAh

9000mAh

12000mAh

כל הלינקים ישירות מאנקר עצמם, המשלוח אמנם עולה 9$ אבל הוא מגיע תוך שבוע בערך (אולי יותר בחגים ועם שביתת הדואר).

לדעתי מישהו בשרשור כאן כבר בדק אותם עם ה-G3 ואמר שעובד, בכל מקרה לא אמורה להיות סיבה שלא יעבוד עם ה-G3.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
3200mAh

6400mAh

9000mAh

12000mAh

כל הלינקים ישירות מאנקר עצמם, המשלוח אמנם עולה 9$ אבל הוא מגיע תוך שבוע בערך (אולי יותר בחגים ועם שביתת הדואר).

לדעתי מישהו בשרשור כאן כבר בדק אותם עם ה-G3 ואמר שעובד, בכל מקרה לא אמורה להיות סיבה שלא יעבוד עם ה-G3.

היי

התכוונתי לסוללה פנימית של המכשיר, לא סוללת גיבוי חיצונית וגדולה.

ראיתי באתר של אנקר רק לסמסונג וhtc.

ולינקים לסמסונג 4 מצאתי באיביי אבל מאוד יקרים יחסית

בברכה!

יונתן.

פורסם

אפרופו סוללות, מטענים וגאדג'טים.

התחדשתי לאחרונה במכשיר סלולרי Oppo Find 7a.

יש לו מטען עם טכנולוגיה בשם VOOC שעד שלא רואים את זה בפעולה לא מאמינים. זה פשוט הזוי, אבל ב30 דקות המכשיר מתמלא כמעט ל75%. (אח"כ ל100% לוקח קצת יותר זמן. הסבר בלינק הנ"ל)

כולי תקווה שלא יקח עוד זמן רב עד שטכנולוגיות נוספות יוכלו לפרוץ את מחסום הכמה שעות של שימוש (גם 12-14 זה שעות)

משהו סטייל שלושה-ארבעה ימים יכול לבוא טוב. עד אז נסתפק במפלצות עם ים של זכרון ומהירות מעבד משוגעת, אבל בערב המכשיר מת.

אגב, המכשיר הזה מגניב לאללה. רק ש5.5" זה טיפל'ה יותר מדי. נראה לי 5.2 היה יותר טוב. אבל מתרגלים לכל דבר.

פורסם

תיתחדש!

אכן טכנולוגיית הטעינה שלו פשוט מדהימה ועד עכשיו אין לאף יצרן ביצועים שכאלה!.

ואהבת את איכות הספיקרים והסאונד בכללי?, חכה חכה כל יום תגלה פיצ'ר מגניב לאללה ברום ובהמשך תגלה גם את הרום הסיני המשודרג יותר :-).

תיתחדש ותהנה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש לו מטען עם טכנולוגיה בשם VOOC שעד שלא רואים את זה בפעולה לא מאמינים. זה פשוט הזוי, אבל ב30 דקות המכשיר מתמלא כמעט ל75%. (אח"כ ל100% לוקח קצת יותר זמן. הסבר בלינק הנ"ל)

לפי מה שכתוב שם, הענין הוא שבמקום סוללה אחת גדולה יש כמה קטנות מחוברות במקביל, וגם נטענות במקביל. לכן קצב הטעינה הכולל הוא גדול יותר.

רעיון יפה בהחלט.

דני

פורסם

ואהבת את איכות הספיקרים והסאונד בכללי?, חכה חכה כל יום תגלה פיצ'ר מגניב לאללה ברום ובהמשך תגלה גם את הרום הסיני המשודרג יותר :-).

תיתחדש ותהנה!

איכות הספיקרים והסאונד באמת עולם אחר מכל סמארטפון אחר שאני מכיר כולל כל הטופ אוף דה ליין העכשווי.

איזה רום סיני? אני עם ColorOS, לא עם CM11s. זה לא רום סיני? :-D

פורסם (נערך)

חחח, לרום הזה יש גירסה בינלאומית מסורסרת וגירסה סינית מפוצצת פיצ'רים :-).

http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=196&t=175596

אהבת את הג'אסצ'רים? הקשות על מסך וכו'? יש לו המון אפשרויות שהופכות את החיים לקלים יותר, עכשיו גם אתה מודע לאיכות של סמארטפון דגל של אופפו- ברוך הבא למועדון :-).

ועכשיו תבין שיש אנשים שתציע להם את המכשיר הם יגידו לך מה פיתאום -הרי יש את הנקסוס שעדיף :twisted:- כמובן עד שתיתן להם לשחק לרגע עם האופפו ואז גם להם יפול האסימון :-).

נ.ב- החדשות הטובות הנוספות הן שאופפו פירסמו שבקרוב הם ימכרו אביזרים שישתמשו בטכנולוגיית הטעינה המהירה שלהם- בעיקר סוללה חיצונית שתטעין מהר- סביב ה3.5A לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היי, קיבלתי את הסטרימר אנדרואיד MK809III.

חוץ מהרבה באגים ושטויות, אשמח לדעת דבר אחד.

המחשב שלי מחובר לראוטר בחיבור חוטי, האם ניתן לשתף או לשדר סרטים או כל דבר אחר מהמחשב שלי אל הדונגל אנדרואיד?

תודה!

Miata ND2

פורסם

ברור, תעשה תיקיה משותפת במחשב ותיגש אליה עם סייר קבצים כמו es explorer. אני עושה אותו דבר על רשת אלחוטית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תגידו - מה הסיפור של coolicool והביטוח מכס שלהם? בעלות של 20 דולר אני מכסה את עצמי מכל תשלום מכס? אולי שווה להזמין מהם OnePlusOne?

אגב - אם יש למישהו קישור טוב לFIND7A

אשמח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ברור, תעשה תיקיה משותפת במחשב ותיגש אליה עם סייר קבצים כמו es explorer. אני עושה אותו דבר על רשת אלחוטית.

ES מבקש פרטים של אייפי ודומיין ושם משתמש וססמא ואין לי מה לתת לו, גם אני לא יודע אם לבחור ב NETWORK או LAN.

Miata ND2

• תוכן חדש...