Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה',

היונדאי הטובה והאמינה שלי התחילה לעשות לאחרונה קצת בעיות - בעמידה ממושכת בפקקים או סתם בחניה (מעל 5 דקות ללא תנועה), אני שם לב שמד הטמפ' מראה שחום המנוע עולה בכ 25-40 אחוזים מהחום הרגיל של הרכב. כשנותנים קצת גז בניוטרל או מתחילים לנסוע שוב - חום המנוע חוזר לרמתו התקינה.

השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה בעצם יכולה להיות הבעיה לכך? מעולם זה לא קרה קודם לכן ואני חושד שאולי חסר קצת נוזל קירור או שמן מנוע, אבל אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית.

תודה רבה ושנה טובה!

יונדאי אקסנט 1999

• ספונסר פורום
פורסם

זוהי בעיה של הולכת חום לרדיאטור, יכולה לנבוע מטרמוסטט שלא נפתח עד הסוף, רדיאטור סתום, או משאבת מיים חלשה.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

פורסם
זוהי בעיה של הולכת חום לרדיאטור, יכולה לנבוע מטרמוסטט שלא נפתח עד הסוף, רדיאטור סתום, או משאבת מיים חלשה.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

מאוד מפתיע, כי את השלושה החלפתי בשנה האחרונה... (רדיאטור ומשאבת מים בטוח החלפתי, טרמוסטט לא בטוח)

תודה רבה על התשובה. יכולות להיות עוד סיבות לבעיה הזו?

יונדאי אקסנט 1999

• תוכן חדש...