Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מפיאט 500L דגמי - LIVING / TREKKING

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מקלבריה בדרום איטליה והזדמן לי לראות ולהתרשם מדגמי פיאט 500L החדשים.

בנוסף לדגם ה 500L המוכר , המצוי כבר בכבישי איטליה די הרבה (התמונה הראשונה הלבנה) יצא לי להתרשם - אמנם סטאטית בלבד - משני דגמים נוספים :

1. ה - LIVING 5+2 : גרסה מוארכת של הרגילה , שאורכה במקום 4.15 מ' גדל ל - 4.37 מ'. מכילה בנוסף ל 5 מקומות שורה שלישית של שני מושבים מתקפלים , על חשבון רוב שטח תא המטען. ראו בתמונות המצורפות הדגם הכחול כהה.

2. ה - TREKKING - גם גרסה מוארכת של הרגילה , אבל רק עם 5 מושבים וכמובן תא מטען גדול. דגם זה מקבל מראה שטח אופייני, אבל כמובן ללא הנעה כפולה ומצוייד בדיפרנציאל מתוגבר המקנה לו יכולת זינוק על משטח חלקלק. תמונות בהמשך.

רושם כללי : הרכב נראה מטעה - נראה ממש גדול מימדים למרות מימד אורך קצר מכל רכב משפחתי ממוצע.

איכות החומרים וגימורם ברמה גבוהה מאוד ומרשימה. שני הדגמים נראים מאוד מהודרים , בעיקר ה TREKKING.

הסגנון והעיצוב - עניין של טעם - בכל מקרה מקוריים ולא שגרתיים.

מאוד הופתעתי - בעצם לא אם נזכרים במולטיפלה - מהמרווח המצוין למבוגרים בחמש המושבים, ואפילו בשני הנוספים , שאינם רק לזאטוטים.

500L-W1.jpg

500L-B1.jpg

500L-B2.jpg

500L-B3.jpg

500L-B4.jpg

500L-B5.jpg

פורסם

וכמובטח תמונות של דגם ה TREKKING ה"יוקרתי".

דרך אגב - בנוסף למגוון המנועים הקודם - שחלקם די אנמי נוספה אופציה מעניינת , בעיקר לשוק האמריקאי , של גרסת 1.4 טורבו

עם 164 כ"ס ובחירה בין גיר 6 ידני או 6 אוטומטי - רובוטי דו - מצמדי.

500L-P1.jpg

500L-P2.jpg

500L-P3.jpg

500L-P4.jpg

500L-P5.jpg

500L-P6.jpg

500L-P7.jpg

500L-P9.jpg

פורסם

מאחור מרווח? כי זה ניראה לא בהרבה יותר טוב מהפנדה החדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מאחור מרווח? כי זה ניראה לא בהרבה יותר טוב מהפנדה החדשה.

לפי התמונות נראה שהמושבים הקדמיים משוכים יחסית לאחור, ועדיין נראה שיש מקום מספק לרגליים מאחור.

לדעתי נראית מקסים , בייחוד ה Trekking.

מגאן 265

פורסם

לא אוהב את השייגעץ הזה, בעיניי זה סוג של חילול הקוידעש.

אין לי בעיה עם זה שפיאט רוצה להרחיב את קו המוצרים שלה - הבעיה שלי היא בזה שהשם "500" אמור להיות משודך למכונית קטנה, יעילה ובעלת קסם רב - דבר שקצת קשה לי לומר על הקרנפים שצילם פותח השרשור...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ה 500 המקורית היתה מכונית מעניינת - ואת זה אני אומר למרות שאני לא חובב של פיאט ואין סיכוי שהייתי קונה אחת לעצמי. את האלו שפורסמו פה, צריך מבחינתי לזרוק לפח הזבל של מעצבי מכוניות.

פורסם

דווקא בעיני היא יפה,אולי האפשר היה לתת לשם שם אחר מולטפליה אולי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא אוהב את השייגעץ הזה, בעיניי זה סוג של חילול הקוידעש.

אין לי בעיה עם זה שפיאט רוצה להרחיב את קו המוצרים שלה - הבעיה שלי היא בזה שהשם "500" אמור להיות משודך למכונית קטנה, יעילה ובעלת קסם רב - דבר שקצת קשה לי לומר על הקרנפים שצילם פותח השרשור...

לא ממש נכון.

לפיאט יש היסטוריה מפוארת של מכוניות מרובות מושבים על בסיס הקטנות שלהם.

באופן מסורתי הן גם מכוערות להפליא (לפחות לטעמי)

6191511381_353a21060e_o.jpg

312668_10150348372607701_1106662693_n.jpg

fiat-600-multipla_draw_55-60.jpg

Fiat_500_Giardinetta_2.jpg

פורסם

צילומי תאי הנוסעים הם של לנציה אפסילון ולנציה פלאביה, כנראה יכול להיות גם 2000.

הפיאטים שאמיגר העלה אינן יפהפיות אך ודאי לא מכוערות. פרקטי מאוד שאינו מגונדר- אינו יכול להיות מכוער, לא המולטיפלה ולא הגרדיניירה. את האמצעית איני מזהה, אך עם השמשות שלה היא נראית כדגם שנועד לבדוק גבולות סיבולת בלי מזגן.

כמובן, יופי קלאסי יש לחפש באיטלקיות אחרות. כיום דווקא אאודי איי חמש די קרובה לכך עם קווים זורמים, אך הם חייבים לקלקל עם חרטום אאודי אופייני שהוא אולי מרשים, אך לא יפה.

פורסם

המולטיפלה המקורית היתה מכונית מקסימה, שניצלה את חללה הפנימי בצורה יוצאת מן הכלל.

מאחר ולפיאט אין הרבה מה למכור חוץ מה 500, הם מנצלים את הצלחתה ומותחים את הקונספט כמה שניתן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האמצעית נקראת 500 פנורמיקה והיא עוצבה על ידי זגאטו.

מענינת, מניח שלא היו הרבה עותקים.

אגב, בהמשך לשיחה שלנו, מאזרטי היו בד"כ מעוצבות פנים וחוץ הרבה יותר מפרארי בשנות השישים. כך גם לנצ'יות משנות החמישים והשישים- אלו עם שתי הדלתות.

בנוגע למה שאמר על המולטיפלה חן, אכן. זו גם הסיבה מדוע יש לה הרבה חן גם אם אינה יפה קלאסית, כמובן.

• תוכן חדש...