Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מפיאט 500L דגמי - LIVING / TREKKING

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[פנדוב כתב :

צילומי תאי הנוסעים הם של לנציה אפסילון ולנציה פלאביה, כנראה יכול להיות גם 2000.

כמובן שצדקת בקשר לתא הנוסעים של האפסילון. לגבי הלנצ'יה הישנה היית קרוב - מדובר בלנצ'יה פולביה (FULVIA BERLINA).

נתקלתי בה בכפר קטן בקלבריה נהוגה ע"י זקן איטלקי מעט זעוף , שלאחר תשאול באיטלקית רצוצה וסימני ידיים סיפר כי הוא יד ראשונה מודל 64', "אורגינלי לחלוטין ללא כל שיפוץ ושיקום." הרכב שמור להפליא - לא ברור לי כיצד פסחה עליו מכת החלודה ושיני הזמן.

FULVIA1.jpg

FULVIA3.jpg

FULVIA4.jpg

FULVIA5.jpg

FULVIA2.jpg

פורסם
הבעיה שלי היא בזה שהשם "500" אמור להיות משודך למכונית קטנה, יעילה ובעלת קסם רב - דבר שקצת קשה לי לומר על הקרנפים שצילם פותח השרשור...

אינני חולק על התובנה שהעלית. גודל הוא עניין יחסי כך שבהתאם בוודאי שלא תהיה לך הסתייגות מהממוטה הבאה "תוצרת" פיאט שהרי היא מגיעה מארץ בה ה - 500L נחשבת בגודלה ממש לא קרנפית. היא גם לא מבוססת על רכב מיני כלשהו...

נראה כי ה FREEMONT משרתת היטב את המשפחה הקלברזית שצילמתי.

FREEMONT1.jpg

FREEMONT2.jpg

FREEMONT3.jpg

פורסם

הפרימונט היא דוד'ג כלשהי.

ספר קצת על המסלול ושיאיו. רק מעטים מתמקדים בדרום.

באשר ללנצ'יה הישנה, אכן טעיתי לצערי. ישנו דמיון צורני בין ה2000, הפלאביה והפולביה ארבע דלתות. כדי להוסיף מעט לבילבול, הפולביה אינה דגם אלא משפחת דגמים וכך לגבי שמות נוספים.

פורסם

amiger - אילו אינן שמועות. בשוק האמריקאי זוהי התצורה השגרתית ל 500L שכבר נמכרת כך. (אם נדייק יש למנוע בכיול האמריקאי 160 כ"ס והוא מותאם לבנזין 87/91 ). יש בחירה בין TCT 6 לידנית 6 הילוכים.

http://www.edmunds.com/fiat/500l/2014/?style=200474604&sub=wagon#pricing-trim-diff

[פנדוב - לשאלתך על דרום איטליה - בשתי מילים - חוייה מפתיעה ומיוחדת מהרבה בחינות. מאוד ממליץ. אם תרצה אפרט בה"פ.

פורסם

120 היא בטח לא תעלה, גם המודיפיקציה הרומנית לרנו קליאו עם 7 מקומות שמכרו כאן לפני כמה שנים היתה עולה יותר מ120 בשקלים של היום.

אני מניח שהיא תתמצב סביב המיניוואנים הקטנים כמו המאזדה 5.

אם הבנתי נכון אז יש בה את אותה יחידת הנעה שיש בג'ולייטה של זוגתי ועם נפח מחייה נרחב הרבה יותר, על פניו נשמע מעניין.

• תוכן חדש...