Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה טוב בעיקר שאין לך יותר מדי מה לנקות שם כי הכל זה חיפויים.

עזבו אתכם מחומרים יקרים ופלצניים. הדבר הכי טוב על פלסטיקים של מנוע זה שמן. שמן נשק\שמן WD40 סטנדרטי עם סמרטוט.

פעם בחודש מרים מכסה מנוע עובר עם סמרטוט (יבש!) ומתיז שמן על הפלסטיקים והצינורות - התוצאה נשמרת להרבה זמן.

11406499_10207100482095838_785624940402686677_o.jpg

זה מהניקיונות הראשונים שלי, היום זה נראה הרבה הרבה יותר טוב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
תא המנוע זה מקום שבדרך כלל מזניחים ולא מנקים אותו כמעט בכלל.

אתמול היה לי זמן לזה אז החלטתי קצת להתעסק בזה, הבנתי שלנגב את התא מנוע עם סמרטוט ומים, APC וכו' זה אבוד והתוצאות שאני לא רוצה לא מתקבלות. לכן ניסיתי למרוח את החומר Tire Gel והוא עובד נפלא, צריך לבדוק כמה זמן הוא יחזיק עד הפעם הבאה שאני יצטרך למרוח.

אופן הביצוע :

ניקיון התא מנוע בעזרת סמרטוט ומים מאבק ולכלוך שקיים,

לאחר מכן לייבש את הכל, לקחת פד לשים טיפה ולמרוח ולפני העין כל הזמן להוסיף לפד טיפה או שתים (לא יותר!!!)

לפני:

nxyqmwirmt0z.jpg

אחרי:

mijznnzglmtz.jpg

בהצלחה :)

רק אני לא מצליח לראות את התמונות?

פורסם

בעבר הייתי מנקה עם ספריי סיליקון, אבל בדומה לשמן, הוא מושך אליו לכלוך בקלות יתרה בעקבות הטקסטורה הדביקית שלו. הייתי מיישם חומר אחר שידוע ביכולתו לדחות לכלוך, grime או כל זבל אחר.

באזורים בעיתיים כדאי להשתמש בדיגריזר, מפרק את הלכלוך השומני בקלות יתרה בהשוואה לapc

M-TECH E46

פורסם

כנראה שבאמת רק אני לא הצלחתי לראות.

בכ"א ממחשב אחר הצלחתי.

עבודה יפה..

אלי הפאור קלין של אופטימום זה נראה לי הAPC הכי טוב שיש. הוא מנקה לי כתמי שמן מהמנוע, כמעט בלי להתאמץ, וזה כשהו מדול 1:3. מרסס מחכה כדקה, ומנגב, יש כתמי יוצאי דופן, שצריך לחזור על הפעולה, ולשפשף קצת. בקיצור חומר מומלץ.

פורסם

מה עם ה BARE BONES של כימיקל גייז, מתאים לעבודה? קניתי גלון והדבר הזה נחמד ביותר במיוחד בבתי הגלגלים, שם הכל לבן ומכוער.

ולגבי ה APC של אופטימום - פאוור קלין לא מוצא ויגיע משלוח רק בדצמבר ינואר לפי הרקולס..

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ שרשור כזה ישן.

אין שום בעיה לשטוף את המנוע עם זורמים! אבל רק בתנאי שאין אילטורי חשמל! עשיתי את זה לכל הרכבים שהיו ברשותי בשנה האחרונה (4 רכבים)

מרים מכסה מנוע מרטיב הכל עם גרניק בכל פינה של המנוע. מרביץ סבון כלים (כי זה מה יש לי בנתיים), דלי עם מים ומברשות, מגיע איפה שמגיע.

אחרי זה לוקח את הגרניק ומנקה בכל פינה, לא שוטף ומלמעלה אלה ממש מנקה מקרוב.

על החיבורי חשמל מרחיק קצת את הפיה מהחיבור.

לאלטרנטור אין בעיה עם מים מדי פעם, אל תשכחו שג'יפים נכנסים למעברי מים עמוקים שמכסים את האלטרנטור והוא לא הולך להם כזה מהר, אז פעם בחודש גרניק לא הזיק לאף אלטרנטור.

בתוך הפלאגים של האלקטרוניקה יש טבעות אטימה (לפעמים טבעת בודדת ולפעמים כפולה)

בסוף כל העסק שהכל מתייבש, עובר עם מטלית פייבר על חלקי פלסטיק, עם ספריי סיליקון (כי אין לי משהו אחר כרגע)

לא תמיד הכל יורד. מה שלא יורד באותו היום, יורד חודש אחרי זה.

חשוב לא לעשות את זה על מנוע חם! שינויי חד בטמפרטורה יוביל לעיוון חלקי אלומיניום ובמקרה של חלקי יציקה יגרום לסדקים ושברים.

ויש מקומות שאני לוקח סמרטוט שם מדלל ומוריד זפת או שכבת בוצה של שמן ואבק מכובת שלא יורדת בשום אמצעי אחר.

אם יש למישהו הצעות לדיגריזר אגרסיבי שיוריד לי בוצה שומנית שקשה להוריד וכימעט ואין גישה. אני אשמח, חשוב לציין שיש 2 קויילים ליד המקום הזה ויש בפנים אטמים שחייבים להישאר אטומים, כי מנוע בוקסר והראשים יושבים למטה קרוב לכביש.

engine.jpg

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אני גם מחכה ליום שהביצים שלי יבשילו ואשטוף את המנוע עם שפריצר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני גם מחכה ליום שהביצים שלי יבשילו ואשטוף את המנוע עם שפריצר.

אתה צריך להבין דבר אחד פשוט, המנוע שלך במידה ולא שברו שום דבר ולא הרסו שום דבר, הוא אטום למים, הוא יכול לעבוד מתחת למים, הרי בחורף איך אתה נוסע בגשם ואיך אתה עובר בשלוליות? ניראה לך שהכל שם יבש? ממש לא.

ראה לדוגמה ג'יפים, הרי המנוע שלהם הוא לא מיוחד בשום דבר, רק המרכב שונה, זה אותו מנוע בעירה פנימית, למנועים עם מפלג יש קצת בעיות אבל פותרים את הבעיה בעזרת כפפת גומי וכמה אזיקונים, וגם נוסעים מתחת למים.

בדיזלים ישנים עם משאבות מכאניות העניין יותר פשוט קצת. אין פלאגים ואין מזרקים, אין חשמל במשאבה.

אם תיקח כל חיבור שיש לך בתא המנוע ותוציא אותו אתה תמצא את הדברים הבאים.

החלקים הצהובים זה אטמים שעשויים מסיליקון ( לא תמיד הם צהובים לפעמים גם אדומים ושחורים פגשתי ממש מעט)

בחלק מהחיבורים יש קצה אדום כמו שאתה רואה, זה גם אטם מגומי ששכחתי את השם שלו.

plugs.jpg

כשפעם ראשונה חשבתי על לשטוף את המנוע ברכב הראשון שלי, לא חשבתי הרבה הוצאתי צינור ושפכתי מים ומברשות וסבון. וזהו.

אחרי זה הרכב הניע כאילו כלום לא קרה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...