Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא מבין בכלל מה קורה מתחת למכסה מנוע אצלי. פעם ב אני עובר עם סמרטוט אבל ממש חפיף.

חשבתי לעשות משהו קצת יותר רציני. הצעות?

תקבע תור לבחור הזה

http://www.youtube.com/watch?v=ntQizIA-kVs

שמעתי שהוא מאוד מבוקש.

50 דק' של טיפולי ניקיון רציניים לרכב

שפה מדוברת רוסית (מצטער)

זה מאוד נחמד לראות טיפולי דיטיילינג ממקומות שונים בעולם

לכל אחד יש את השיטות שלו (למי שיראה את הסרטון יבחין שהוא משתמש בהתחלה באיזה 5/6 סוגי snow poam)

ויש לפעמים שיטות שאני לא מסכים עמם אבל אפשר ללמוד הרבה דברים דווקא מאותם אנשים שעובדים בצורה חריגה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין ששם הוא ציין ששוטפים את הרכב מלמטה למעלה,מה הסיבה?

לא להאמין כמה חומר הולך לו!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דימה ראיתי בנתיים 18 דקות, בגלל שאתה הבאת את הסרטון הזה אז אתה תענה על שאלות (אני רק נראה רוסי, אני לא מדבר רוסית)

מה ההבדלים בין השמפואים ?

רק אני שמתי לב שהוא שוטף מלמטה למעלה ?

מה זאת המכונה הזאת ?

הבחור נראה מפחיד בסרבל הירוק עם הכפפות האלה (סרבל או סראפן ?)

מה זה החומר הכחול, הוא מייבש את הרכב ?

מה זה המגב הזה, זה לא שורט (אני חושב שדובר על זה פה ולא בהקשר טוב)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דימה ראיתי בנתיים 18 דקות, בגלל שאתה הבאת את הסרטון הזה אז אתה תענה על שאלות (אני רק נראה רוסי, אני לא מדבר רוסית)

מה זאת המכונה הזאת ?

אני אסכם בקצרה על מנת לא לגלוש מהנושא של השרשור.

במקומות שונים נוהגים לעבוד בצורה שונה.

אין לי שמץ לגבי רוב השאלות שלך. באמת שאני לא יודע ואני לא מבין רוסית מספיק טוב בשביל לדעת מה מתרחש שם.

החומרים מיוצרים במזרח אירופה ומשווקים למדינות שם.

בזמנו חקרתי את הסוגיה וגיליתי שבמדינות ברית המועצות יש מגוון גדול של חברות דיטיילינג שונות (ומשונות) שמוכרות את הסחורה רק באופן מקומי.

שטיפה מלמטה למעלה באמת לא הגיונית.

יש לבחור מיליון סוגי שמפו : חומר לריכוך, להסרת משקעים קשים , להסרת זפת , להסרת משקעי ברזל, שמפו שמוריד שאריות ווקס ועוד ועוד ועוד.

כמו שאמרתי יש הרבה דברים מוזרים שאנחנו לא רגילים אליהם ובמקומות אחרים הם מקובלים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
תקבע תור לבחור הזה

http://www.youtube.com/watch?v=ntQizIA-kVs

שמעתי שהוא מאוד מבוקש.

50 דק' של טיפולי ניקיון רציניים לרכב

שפה מדוברת רוסית (מצטער)

זה מאוד נחמד לראות טיפולי דיטיילינג ממקומות שונים בעולם

לכל אחד יש את השיטות שלו (למי שיראה את הסרטון יבחין שהוא משתמש בהתחלה באיזה 5/6 סוגי snow poam)

ויש לפעמים שיטות שאני לא מסכים עמם אבל אפשר ללמוד הרבה דברים דווקא מאותם אנשים שעובדים בצורה חריגה.

צפיתי בכל הסרטון, פשוט וואו, כמה סוגי חומרים יש לו, הוא בעצם מיישם ווקס בעזרת קצף, מעניין מה העמידות של העניין,

זה אותו "ווקס חם" שיש במכוני השטיפה

פורסם

מה זאת המכונה הזאת ?

החומר הכחול לפי מה שהבנתי מההקשר (לא דובר רוסית) זה וקס בשטיפה בעצם, הוא רק הדגים איך הוא דוחה מים, הוא נגע עם האצבע וכל המים ברחו חחחח

בלי שום קשר, אני חושב שהתאהבתי בחומר של היתושים, הוא פשוט מפרק אותם :)

בחור מקצועי ביותר.

פורסם
מעניין ששם הוא ציין ששוטפים את הרכב מלמטה למעלה,מה הסיבה?

לא להאמין כמה חומר הולך לו!

לפי דבריו של הקריין בשיטה הזאת מוודים שהורידו את הקצף על ידי לחץ מים ולא על ידי זרם מים שיורד מלמעלה. יש היגיון מסוים בשיטה הזאת לדעתי כי קצף שלא הוסר על ידי לחץ מים עלול להשאיר סימנים אחרי שמתייבש.

פורסם

המגב שורט. הוא גם עף שם על ג'ילדה כאילו אין מחר.

לגבי העניין של השטיפה מלמטה למעלה. לפי ההסבר שלו (מאוד הגיוני) אם מתחילים להוריד את הקצף מלמעלה אז המים סוחפים את כל הקצף למטה ולא ניתן לדעת איזה חלקים נוקו. למה? כי המהות של השיטה שלהם היא שטיפה ללא מגע יד אדם. (למקרה שלא שמתם לב) הוא באמת ניראה איזה רוצח לשעבר:lol:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני מעוניין לבצע ניקוי מנוע למיצובישי לנסר שלי שנת 2011. קראתי פה בפורום אחרי חיפוש קל על חברים בפורום שניקו ויצא להם תוצאות טובות מאד, העניין הוא שאין לי גרניק, ואת כל החומרים האלה.

האם יש מישהו שיש לו את הציוד ,החומרים והניסיון לניקוי שכזה - ומוכן בעבור תשלום כמובן לנקות לי את המנוע :roll: ? או שתפנו אותי למישהו מקצועי שעושה את זה, המצב שלו לא כזה נורא אבל בכל זאת....

תודה מראש

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

תא המנוע זה מקום שבדרך כלל מזניחים ולא מנקים אותו כמעט בכלל.

אתמול היה לי זמן לזה אז החלטתי קצת להתעסק בזה, הבנתי שלנגב את התא מנוע עם סמרטוט ומים, APC וכו' זה אבוד והתוצאות שאני לא רוצה לא מתקבלות. לכן ניסיתי למרוח את החומר Tire Gel והוא עובד נפלא, צריך לבדוק כמה זמן הוא יחזיק עד הפעם הבאה שאני יצטרך למרוח.

אופן הביצוע :

ניקיון התא מנוע בעזרת סמרטוט ומים מאבק ולכלוך שקיים,

לאחר מכן לייבש את הכל, לקחת פד לשים טיפה ולמרוח ולפני העין כל הזמן להוסיף לפד טיפה או שתים (לא יותר!!!)

לפני:

nxyqmwirmt0z.jpg

אחרי:

mijznnzglmtz.jpg

בהצלחה :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

• תוכן חדש...