Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 57 דקות, yd b-4 כתב:

על סמך מה בדיוק אנו מאיימים על אופציה צבאית על איראן.

גחמה עם דף מסרים.
מעשית אין לך יכולת להגיע לטווח הרצוי של אתרי הגרעין האירניים אתה חייב סיוע בתוואי הגישה , קרי ארצות הברית.

אתה לא יכול לטוס מעל ירדן/עירק/סעודיה וכו׳ מבלי להתגלות ,לתדלק בדרך או בחזרה. האופציה שלך שיגור מלב ים, גם אז נדרש סיוע על מנת לקצר טווח וסיוע זר. 

בקיצור, את ההזדמנות הזו איבדנו מזמן. 

לפני 42 דקות, פינדר כתב:

לא.

תשאל את עצמך מי רוצה להפיץ שטות כזו?

ובאותו עניין, אין לי ספק שהציטוט הזה אמיתי לגמרי מחקירה של מחבל בשם מייקל ג'ורדן:

IMG_8389.jpeg

באיזה ערוץ זה היה ? ניחוש 14. 

המשפט הראשון נכון, השני פייק וכך השאר.

• לא הבנתי... 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה כמו ערוץ 12. בערוץ 14 בטח יגידו שהמחבל נצפה לפני זה בהפגנה בקפלן...

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל העולם המערבי תומך בנו ואמריקאים שולחים לפה את נושאת מטוסים שלה. תמיכה של העולם זה לא משהו שהיה לעולם ,תמיד האשימו אותנו. הלוואי שהפעם יהיה שינוי לטובה.צבא יתאפס על עצמו אבל יש קלף מאד חזק מול העולם וזה לא פחות חשוב .

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

זה נראה כמו ערוץ 12. בערוץ 14 בטח יגידו שהמחבל נצפה לפני זה בהפגנה בקפלן...

כתוב בצד ימין למעלה 13 🙄

אני הייתי ציני, מצד שני גם ערוץ 13 יכול היה ״לאכול״ פייק שהועבר אליו.

התובנה הזו, משום מה לא הופיעה בערוצים האחרים ככל שראיתי. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 30 דקות, zaf כתב:

גחמה עם דף מסרים.
מעשית אין לך יכולת להגיע לטווח הרצוי של אתרי הגרעין האירניים אתה חייב סיוע בתוואי הגישה , קרי ארצות הברית.

אתה לא יכול לטוס מעל ירדן/עירק/סעודיה וכו׳ מבלי להתגלות ,לתדלק בדרך או בחזרה. האופציה שלך שיגור מלב ים, גם אז נדרש סיוע על מנת לקצר טווח וסיוע זר. 

בקיצור, את ההזדמנות הזו איבדנו מזמן. 

באיזה ערוץ זה היה ? ניחוש 14. 

המשפט הראשון נכון, השני פייק וכך השאר.

ממש כתוב 13 בצד ימין

פורסם

וואו הראיון עם צביקה פוגל בערוץ 12 זה פשוט ביזיון. הוא אשכרה אמר שצריכים עכשיו אנשים עם גישה שונה מזו של אייזנקוט או גנץ, כי ראינו לאן זה הביא אותנו היום. ממש חזית מאוחדת למען משפחת נתניהו. אם הם חושבים שההפגנות על ההפיכה היו גדולות, לא נראה לי שהם יודעים מה יחכה להם בסוף המלחמה. לא יודע כמה קולות דוממים ישארו כאן.

• אהבתי 2

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

האם זה נכון שלמרות ההוראה לעצור את החשמל והמים לעזה יש להם עדיין אספקת מים וחשמל כי היועצת המשפטית לא מאשרת או משהו בסגנון?

פייק מוחלט של הסוכנים האיראנים שלרוב הם תומכי ההפיכה. 

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 56 דקות, 98civic כתב:

כל העולם המערבי תומך בנו ואמריקאים שולחים לפה את נושאת מטוסים שלה. תמיכה של העולם זה לא משהו שהיה לעולם ,תמיד האשימו אותנו. הלוואי שהפעם יהיה שינוי לטובה.צבא יתאפס על עצמו אבל יש קלף מאד חזק מול העולם וזה לא פחות חשוב .

הבעייה שהתמיכה הזאת יורדת בכל יום ובכל שעה שעוברת.

ככל שמחכים הזמן פועל לרעתנו, אני מניח שהדרג הצבאי והמדיני יודעים את זה,

ומקווה שיש סיבות טובות להססנות ולאי התגובה.

• מעניין 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

קמתי ביום שבת לסרט אימה, זה התחיל כמו כל סבב אבל הפעם זה משהו אחר לחלוטין, הייתי קו שני להיתקלות ביישוב, תכלס נקלעתי במקרה לסיטואציה, הייתי בכלל צריך לחזור עם רכב לאחר שהורדתי מישהו אבל נתקלנו בחוליות, ברחתי אחורה, עזרתי במה שיכולתי, הצלנו את עצמנו כי לא היה מישהו אחר, צהל לא קיים, לא היה בכלל קיים. לא הודעה מראש, כלום, אני עדיין לא יודע איך לעכל את זה. 

הצלחנו בגלל כיתת כוננות ואנשים חמושים, תושייה, וואצפ ואקדחים.

כדורים שורקים מעליי, משהו שלא יכולתי לדמיין אחרי רבע מאז שהתעוררתי. חלום בלהות. חיים יום ביומו ומנצחים אותו.

לפחות שעה הם היו והסתובבו חופשי ועשו מה שבא להם.

הסיפורים של האנשים שאני שומע, אלו שחיים, בכאילו, חיים.. הזוי ומעצבן..

כמות החברים של המשפחה שכבר לא איתנו, הזויה לחלוטין.

עכשיו הכל טוב, המשפחה הגרעינית בסדר אבל נותרו עןד כמה שלא הצליחו לצאת ותקועים עדיין באחד היישובים.ק

אם אתם עדיין בבית ולא גוייסתם, תכינו את הבית ללחימה. תצברו ציוד, שתייה ואוכל.

אם אתם יכולים לקנות גם נשק קר אז תקנו.

הורדתי קצת את הקצה עם אלכוהול, ככה שטיפה יותר קל לכתוב.

כשכתבתי ש"הם מסתובבים לפחות שעה" הכוונה היתה במרחב עוטף עזה ולא ביישוב, אחרת לא הייתי פה..

"משהו שלא יכולתי לדמיין אחרי רבע שעה"

אחרי שדיברתי עם כמה אנשים שהיו לוחמים, אז בעצם הייתי בהיתקלות עצמה גם אם הייתי ליד פראמדיק. שזה הזוי לחשוב..

מחשבה שנייה, הזיה שבכלל הוצאתי בבלוג שלי פה בפורום בפרסום אוטומטי ב15 פוסט. הזוי.

שאר המשפחה שנותרה בעוטף עלתה על אוטובוס לכיוון יישוב מסוים, יותר בטוח.

רק המוות של האנשים בעוטף תלוש לי מדי.

הכי שורט לטעמי ביום הזה, הרצח של מועמדת לראשות המועצה תמר קדם. לא אהבתי את הגישה שלה ולצערי גם הגבתי לה לא יפה בפוסט אחד שלה.. 

קשוח מדי, יותר מדי מפוזר עם המשפחה, חלק עדיין בעוטף, נראה מה יהיה מחר/היום.

מקווה לטוב ונוכל להתקדם הלאה למקום יותר בטוח, נראה מה יהיה..

לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

אבל @zaf כתבת בעצמך שאם קו ההגנה הראשון נפרץ ואין קו שני, הדרך של האוייב פתוחה. 

הגדר נפרצה והמוצבים הושמדו, מאותו הרגע יכלו להגיע אם רצו גם לבאר שבע וגם צפונה משם. מה היה עוצר אותם? 

אני מבין שיש בעיה עם הישובים צמודי הגדר, אבל אולי צריך לעשות מה שניתן, אז חלק מהישובים יהיו בין קווי ההגנה, מה לעשות. 

האם צה"ל מחזיק מוצבים מאויישים בכוננות (לא סתם בסיסים עורפיים) עמוק בתוך גבולות המדינה? אני חושב שלפחות בעבר הרחוק מאוד (עשרות רבות של שנים) היו כאלה. 

תאורטית הם הגיעו לכל מקום שכתבת. שום דבר לא עצר אותם

הקו השני שלך זה כיתות כוננות וזהו

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, yb כתב:

ההשערות שלי:

-צהל מתבסס בצורה רבה על כוחות המילואים, לאחר שהם מגויסים יש הרבה יותר סד"ק, בוא נזכור שאתמול היה שבת וחג על כל המשמעויות (תקשורת, הגעה וכו'...) ורבים נפשו בחו"ל (היה דיבור כזה בשבוע שעבר שהמדינה ריקה כי כולם טסו בחג ), עכשיו אנחנו מתחילים לצאת מההלם ולפעול עם הכוחות המלאים.

-יש לנו גיבוי כוחות אמריקניים שמקרבים אותם אלינו למקרה הצורך ובעיקר לאותת לאירנים לגבי חיזבאללה.

דרך אגב, משהו אחר שעלה לי בראש, לגבי חוסר התכלול של כל מה שקורה-  הוקמה רשות חרום לאומית (רח"ל) בדיוק למקרים שכאלה עם ארוע רב נפגעים ומתן מענה למשפחות וכו'...  אשר למיטב זכרוני מוסמסו ממנה הסמכויות שהממשלה לא רצתה לוותר עליהן (איכשהו קומבן שהיא יכולה לפעול רק אחרי החלטות ממשלה ארוכות ומסורבלות),  כך נותר בתור גוף די ללא שיניים וללא הפתרון הנדרש לשמו הוא הוקם והיה מאוד יכול לעזור.  

אם אני לא טועה רחל הוקמה כי זה מחייב אותנו מבחינת אמנות שאנחנו חתומים עליהם, כמו כל שטות אחרת בארץ...

לפני שעה, GaT כתב:

וואו הראיון עם צביקה פוגל בערוץ 12 זה פשוט ביזיון. הוא אשכרה אמר שצריכים עכשיו אנשים עם גישה שונה מזו של אייזנקוט או גנץ, כי ראינו לאן זה הביא אותנו היום. ממש חזית מאוחדת למען משפחת נתניהו. אם הם חושבים שההפגנות על ההפיכה היו גדולות, לא נראה לי שהם יודעים מה יחכה להם בסוף המלחמה. לא יודע כמה קולות דוממים ישארו כאן.

אם ישארו בכלל...

לא יודע אם לפתוח שרשור מיוחד בשביל זה או פה, אבל תנו לי איזה בדיחה שחורה טובה על המצב 

עוד משהו קטן, עכשיו מדובר על 700 נרצחים אבל זה כבר הגיע ל4 ספרות ועבר כבר את הספרה הראשונה...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

אם ישארו בכלל...

לא יודע אם לפתוח שרשור מיוחד בשביל זה או פה, אבל תנו לי איזה בדיחה שחורה טובה על המצב

דבר ראשון אני כל כך שמח שיצאת מהתופת ומזעזע לשמוע מה שעבר עליך. איזה מציאות הזויה...

בעקבות השם של הנרצחת שפרסמת כאן, נכנסתי לדף שלה וקלטתי שהיא תושבת ניר עוז,  וקלטתי שהוא אחד מהמישובים שעבר עליהם הפוגרום הזה,  לא קלטתי את זה עד עכשיו...

יצא לי להכיר בשנה האחרונה מספר אנשים בקיבוץ הזה במסגרת עבודתי,  באמת אנשים ממש טובים ונחמדים שנכנסו לי ללב  ואני ממש מפחד עכשיו לחשוב מה קרה להם, בינהם מישהי שאיבדה את ביתה החיילת  ברשלנות של צה"ל רק לפני שנה...

עצוב עצוב

• אהבתי 3

פורסם

יש יישובים שלא מדברים עליהם בחדשות )כנראה בגלל איפול צבאי(, זה לא אומר שלא כיסחו אותם והמספרים יהיו יותר גבוהים.

• מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

@קורן בן אשר הבעיה היא איפה תשים את הקו השני, כשיישןבים "צמודי גדר" הם אכן.... צמודי גדר. עכשיו תחשוב על הגדה, שבה ההתנחלויות משובצות בין יישובים ערביים.

מרחב תמרון מסויים קיים ברמת הגולן ובבקעת הירדן. מול הרצועה, ןגם לבנון, יש יישובים המרוחקים  מהגדר מאות מטרים ספורים, לא מרחב המאפשר תמרון או קו הגנה נוסף.

שדות של קונצרטינות ושדות מוקשים לפני גדר מהצד השני. לא פטנט חדש, נורמה לפני 45/50 שנה. אפשר לעבור, אבל לוקח זמן. בגזרה חמה כל אחד שמתקרב לגדר - מטרה. גם לא חדש. 76/77 גזרת הר דוב. הייתה נחשבת חמה, אבל ביחס לעזה של היום קוטב צפוני. ב-3 חודשי קוו ירו פעם אחד על משאית הספקה. כל כלי בעמדה עם כדור בקנה ונצרה פתוחה. כל דמות מצד השני של הגדר - מטרה לגיטימית בלי שאלות.

לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

שואל במלא הרצינות.

מהפרשנות ששמעתי היום (והאמת גם כאן חברים כתבו באותו סגנוןן) אם צה"ל מתוח עד הקצה-לא מצליח לנהל התקפה במקביל לטיהור וחסימת הגבול- וחושש מפתיחת זירה נוספת בצפון.

על סמך מה בדיוק אנו מאיימים על אופציה צבאית על איראן. הם יכתשו אותנו כמו ג'וקים.

שטויות, אבל יש מלא זמן מסך וחייבים למלות אותו. רוב מהלוחמים כרגע הם חלק מצבא סדיר. מילואימניקים בעיקר מתארגנים ומדובר רק בגיוס חלקי. הסדירים צריכים לספוג את המכה הראשונה, מנצחים במלחמה מילואימניקים. לא מכיר את המספרים המעודכנים, אבל לפני מספר שנים מסה"כ 400 אלף 300 מילואים.

לפני שעה, GaT כתב:

וואו הראיון עם צביקה פוגל בערוץ 12 זה פשוט ביזיון. הוא אשכרה אמר שצריכים עכשיו אנשים עם גישה שונה מזו של אייזנקוט או גנץ, כי ראינו לאן זה הביא אותנו היום.

רק אזכיר ש"דוקטרינת הדאחייה" הגה גדי איזנקוט.

פורסם
לפני כשעה, רוןS כתב:

הטיטאניק

זה כבר קורה בצפון.   להקשיב עד הסוף.

כבר שנים רבות שהמדינה לא מנוהלת. איך אפשר לנהל מדינה כש 95% מהזמן שלך נשרף על פוליטיקה ואיך להשאר בשלטון? למה לקבל החלטות קשות שעלולת להיראות לא פופלריות?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...