Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר במכולת ליד הבית לחבר שלו, עברתי עם הכלב לידו -

״ראית מה קרה לקיבוצים השמאלנים האלה? שונאי ישראל.. עכשיו יבינו מה זה ערבים״

אפילו חצי נימה של שמחה לאיד, לא יודע להסביר את זה. מצד אחד אני כועס שלא אמרתי כלום, מצד שני לא יודע אם הייתי מסתפק בתגובה מילולית אז פשוט הלכתי.. 

• מבאס 5
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

דווקא לדעתי בשדרות יש אחוז מאוד גבוה של מצביעי ליכוד. כי הם כנראה מאוד מרוצים מהמצב שבו הם נמצאים ושכנראה לדעתם רק הולך משתפר מאז שנתניהו עלה לשלטון לפני 14 שנים.

• מצחיק 4
פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אם היו משיגים הקלטה של ה"לא מוכן לוותר על ה64 שלי" ומפיצים בתקשורת, הבן אדם גמר את הקריירה הפוליטית שלו.

מי שימשיך לתמוך בו אחרי כזו אמירה, כנראה צריך סיוע נפשי או שיש לו מגבלה שכלית.

וואו, כזאת נאיביות....

הביביסטים(המפלגה הזאת ממזמן לא הליכוד) הם כמו שדונלד טראמפ אמר על הבוחרים שלו:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, MZN כתב:

מוכר במכולת ליד הבית לחבר שלו, עברתי עם הכלב לידו -

״ראית מה קרה לקיבוצים השמאלנים האלה? שונאי ישראל.. עכשיו יבינו מה זה ערבים״

אפילו חצי נימה של שמחה לאיד, לא יודע להסביר את זה. מצד אחד אני כועס שלא אמרתי כלום, מצד שני לא יודע אם הייתי מסתפק בתגובה מילולית אז פשוט הלכתי.. 

גם לפני זה בהפגנות של המחאה, בחנות ירקות ליד הבית שלי המוכר אמר חבל שלא בא לשם איזה מחבל מתאבד ומוריד את כולם.

יש אנשים שבמקום מח צפה להם חתיכת חרא בתוך הראש.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רוצה להגיד משהו בנושא החטופים. משפחות שלהם מתחננות לאיזו שהיא עזרה מצד הרשויות ואף אחד לא מדבר איתם.  חשבתי על משהו, משלחות החמאס מבקרות מדיי פעם במוסקבה, פעם אחרונה הייתה בחודש מרץ השנה. קטונתי מלהתעסק בפוליטיקה גבוהה אבל צריך לנצל כל סיכוי למציאת פתרון. אני מבין שהמשפחות התארגנו, אני מציע שיפנו בבקשת עזרה לשגרירות רוסיה, לפחות לשחרר את הילדים והקשישים. זה לא המקום למשחקי אגו,  ראיתי אתמול בטלוויזיה נציג שלהם מדבר, לא זוכר פרטים אבל אם למישהו יש קשר למשפחות, אולי לנסות.

פורסם

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

גם לפני זה בהפגנות של המחאה, בחנות ירקות ליד הבית שלי המוכר אמר חבל שלא בא לשם איזה מחבל מתאבד ומוריד את כולם.

יש אנשים שבמקום מח צפה להם חתיכת חרא בתוך הראש.

הם תקועים ברגשי הנחיתות שלהם שנתניהו דואג לטפח ולשאוב מזה כוח.

פורסם
לפני שעתיים, Shmulik_Miata כתב:

נו יאללה,

"אחיי אהוביי בני הישיבות היקרים, לצערנו הגדול לא נוכל להמשיך ולהפטיר כאשתקד. ביום שמחת תורה, נפל דבר בישראל, וכל מי שיש לו לב מרגיש לא יכול לעמוד מנגד. הפער בין הרוקדים ומפזזים בכל עוז בבתי המדרשות, ובין המחרפים נפשם למות במלחמה ובהצלת הכלל הוא דבר שאין הדעת סובלתו".

רב חרדי קורא לגיוס כולל של בני הישיבות החרדים - סרוגים (srugim.co.il)

אני עובר על רשימת החללים. מוכרח לציין שלא ראיתי *אחד* מבית שמש או בני ברק. אכן "אחים" שלנו..

אני זוכר היטב איך מכונת הטינופת של הביביסטים הפיצה שישראל הראשונה הולכת ל-8200 וישראל ה-2 הולכת ליחידות השדה. עכשיו רואים איפה נמצאת ישראל הראשונה ומי לא נמצא באף רשימה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 4
  • מבאס 1

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בכלל. הם כלכך סתומים שהם לא מבינים שהטענה שכל ה"שמאלנים האנרכיסטים" השתמטו משירות מילואים ולכן צה"ל לא מתפקד, דווקא מחזקת את זה שהשמאל הוא זה שנושא ברוב הנטל, כי הם למעשה אומרים שמרגע שהחיילים השמאלנים לא מגיעים למילואים, אין מספיק חיילים בצבא והוא לא מתפקד,  כלומר שאין מספיק ימנים שהולכים ומתנדבים למילואים.

פורסם

מישהו יודע להסביר למה הגבול עדיין פרוץ וחודרים מחבלים לישראל ומתקילים את החיילים שלנו בקרבות בסגנון "המערב הפרוע"?

ההתנהלות של צה"ל עדיין לא ברורה לי, יש לנו מסוקים/מלטים/מטוסים/אמצעי תצפית/טנקים/נגמשים... למה חתיכת גבול קטנה כמו עזה עדיין פרוצה לכניסת מחבלים???

אני מכיר את השטח ודיי בטוח שאני יכול לסגור הרמטית שליש מהגבול עם נמ"ר וקטלנית אחת על גבעה.

פורסם

למי ששאל איפה היו התצפיתניות.

https://x.com/ha_makom/status/1711244943065248030?s=20

Just now, Gavrik כתב:

מישהו יודע להסביר למה הגבול עדיין פרוץ וחודרים מחבלים לישראל ומתקילים את החיילים שלנו בקרבות בסגנון "המערב הפרוע"?

ההתנהלות של צה"ל עדיין לא ברורה לי, יש לנו מסוקים/מלטים/מטוסים/אמצעי תצפית/טנקים/נגמשים... למה חתיכת גבול קטנה כמו עזה עדיין פרוצה לכניסת מחבלים???

אני מכיר את השטח ודיי בטוח שאני יכול לסגור הרמטית שליש מהגבול עם נמ"ר וקטלנית אחת על גבעה.

ממה שהבנתי הגבול פרוץ פיזית אבל נשלט אווירית וכל מי שמנסה לעבור פנימה או החוצה מחוסל.

הלחימה שיש כרגע היא להערכתי עם מחבלים שנותרו מהפריצה בשבת וכעת הם מתחבאים בשטח ולא יכולים לחזור לעזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Gavrik כתב:

חושדים שיש מנהרות שמגיעות ליישובים ושממשיכות להזרים לשם מחבלים.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 14 דקות, avngas כתב:

אני רוצה להגיד משהו בנושא החטופים. משפחות שלהם מתחננות לאיזו שהיא עזרה מצד הרשויות ואף אחד לא מדבר איתם.  חשבתי על משהו, משלחות החמאס מבקרות מדיי פעם במוסקבה, פעם אחרונה הייתה בחודש מרץ השנה. קטונתי מלהתעסק בפוליטיקה גבוהה אבל צריך לנצל כל סיכוי למציאת פתרון. אני מבין שהמשפחות התארגנו, אני מציע שיפנו בבקשת עזרה לשגרירות רוסיה, לפחות לשחרר את הילדים והקשישים. זה לא המקום למשחקי אגו,  ראיתי אתמול בטלוויזיה נציג שלהם מדבר, לא זוכר פרטים אבל אם למישהו יש קשר למשפחות, אולי לנסות.

בימים אלו, מבחינת הרוסים ישראל היא זרוע של ארה"ב, כלומר ציר הרשע. אל תצפה לשום עזרה מהרוסים.

מי שקורא רוסית רואה מיד את כמות הרעל שזורמת ברשתות החברתיות מצד רוסיה נגד ישראל..

• אהבתי 3

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 2 דקות, Gavrik כתב:

נכון שהגדר פרוצה, אבל אתמול אחד הכתבים אמר שהשטח נמצא תחת שליטה אווירית וכל מחבל שמתקרב לגדר מכיוון עזה או מתקרב לגדר כדי לחזור לעזה, מחוסל. לפי מה שהוא אמר, בשטח יש מלא גופות המחבלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש סרטונים של פיצוץ מחבלים מהאויר כל הזמן.

מה שמתמקדים בו עכשיו זה לטהר את מי שעדיין פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...