Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפחד מאוד מהכניסה הקרקעית הצפויה. 

ברור שהם למדו אותנו ואת נקודות התורפה שלנו מצוין. 

מקווה שבצה"ל מבינים את זה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, רוןS כתב:

הטיטאניק

זה כבר קורה בצפון.   להקשיב עד הסוף.

ראיון עם האלוף בריק.

1. הוא מנבא את הסיטואציה שבה אנו נמצאים.(לפני חדשיים)

2. המסקנה שלו, כדי להתמודד עם מצב החרום יש לצייד את התושבים לפחות בישובי הספר בנשק.

.

מתחיל להיות מיושם בצפון.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

נו יאללה,

"אחיי אהוביי בני הישיבות היקרים, לצערנו הגדול לא נוכל להמשיך ולהפטיר כאשתקד. ביום שמחת תורה, נפל דבר בישראל, וכל מי שיש לו לב מרגיש לא יכול לעמוד מנגד. הפער בין הרוקדים ומפזזים בכל עוז בבתי המדרשות, ובין המחרפים נפשם למות במלחמה ובהצלת הכלל הוא דבר שאין הדעת סובלתו".

רב חרדי קורא לגיוס כולל של בני הישיבות החרדים - סרוגים (srugim.co.il)

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • אהבתי 2

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, קורן בן אשר כתב:

אבל @zaf כתבת בעצמך שאם קו ההגנה הראשון נפרץ ואין קו שני, הדרך של האוייב פתוחה. 

הגדר נפרצה והמוצבים הושמדו, מאותו הרגע יכלו להגיע אם רצו גם לבאר שבע וגם צפונה משם. מה היה עוצר אותם? 

אני מבין שיש בעיה עם הישובים צמודי הגדר, אבל אולי צריך לעשות מה שניתן, אז חלק מהישובים יהיו בין קווי ההגנה, מה לעשות. 

האם צה"ל מחזיק מוצבים מאויישים בכוננות (לא סתם בסיסים עורפיים) עמוק בתוך גבולות המדינה? אני חושב שלפחות בעבר הרחוק מאוד (עשרות רבות של שנים) היו כאלה. 

זאת הבעיה. 

צריך קו הגנה שני וזה היישובים בעוטף. להכשיר שם אנשים ללוחמה. לחלק נשקים , להקים מוצבים בתוך היישובים. אין ברירה. אחרת המראות של לקיחת משפחות שלמות מהקיבוץ בשבי ושריפה של תינוקות יחזרו על עצמן. כנ"ל בצפון. זה מה דהאלוף בריק צועק שנים. צה"ל לא יכול לנטרל אלפי מחבלים שנכנסים בו זמנית לגדר. זה לא אפשרי במיוחד שהם בתוך אוכולוסיה אזרחית.

המזל שלנו שזה איכשהו נפסק עם 1000 מחבלים שנכנסו. תאר לעצמך שהחמאס היה מכניס כפול מיזה או יותר גרוע - הגיאהד ברצועה היה מצטרף ואיתם ערביי ישראל -היה פה חוסר אונים ושליטה מטורפים. היית רואה ערימות של גופות ברחובות בהפתעה גמורה. 

עצם זה שאתה משאיר את החמאס עם יכולות צבאיות ויכולת שיתוק של מדינה שלימה עם המון טילים בכל סבב ומבלבל את המוח שניטרלת אותם - רק מראה כמה אתה חלש. כמה ההנהגה פה חלשה. זה פשוט מדהים.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

יש מצב שהמכה הראשונה היתה מהעורף, כנראה על ידי כוח שחדר ממנהרה. 

אני מאוד מצטער, אבל לראות צילום של חיילים(כנראה גולני בגלל שאחד היה על מדים עם תבור) מתחבאים על ארבע בשירותים(אני מדבר על לפחות 10 לוחמים) עד שבאים לחסל אותם זו פשוט הזיה…

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

אני זוכר שכשהייתי ילד במושב בצפון בשנות ה-80 לאבא שלי היה עוזי או קרבין בבית כמו לכל הגברים במושב והיתה רשימת שמירה של כיתת כוננות עם מכשירי קשר, אני זוכר שאבא שלי תמיד שלח אותי להביא את מכשיר הקשר כאשר הגיע תורו להיות בכוננות. היה גם חדר נשק עם מקלעים וכמויות מאוד מכובדות של נשק, אני זוכר איך התפעלתי מהמקלעים, לדעתי זה היה 0.5 (אבל הייתי בן 8, מה אני מבין).

וכל הזמן היו תרגולות.

זה קו הגנה שני.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 2
פורסם

בעקבות אסון מעלות ב-1974 הורם "המשמר האזרחי" שפעל בכל הארץ וביצע סיורים בערים. אני, כמער בן 16, טווחתי בקרבין M1 ואחת למספר שבועות הייתי מקבל נשק ומצטרף לאדם נוסף לסיור בשכונה (בחיפה).

לגבי מה שכתב @bobi - בעשורים הראשונים של המדינה בקיבוצים ומושבים רבים היו מחסני נשק בדיוק לצורך זה, אני חושב שלפחות חלקם לא היו רשמיים, אבל חיוניים בימים של הפידאיון שהיו חודרים לארץ ורוצחים אזרחים בלי הפסק.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מדבר על שנות ה-80.

לפני 2 דקות, sperial כתב:

לגבי מה שכתב @bobi - בעשורים הראשונים של המדינה בקיבוצים ומושבים רבים היו מחסני נשק בדיוק לצורך זה, אני חושב שלפחות חלקם לא היו רשמיים, אבל חיוניים בימים של הפידאיון שהיו חודרים לארץ ורוצחים אזרחים בלי הפסק.

פורסם

מה שחשוב הוא שהדברים היו יחסית מסודרים (תחילה ברמה המקומית כהמשך לתקופת המחתרות ובהמשך ברמה הלאומית), ולא גחמות פוליטיות. כיתות הכוננות קיימות גם היום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, sperial כתב:

בעקבות אסון מעלות ב-1974 הורם "המשמר האזרחי" שפעל בכל הארץ וביצע סיורים בערים. אני, כמער בן 16, טווחתי בקרבין M1 ואחת למספר שבועות הייתי מקבל נשק ומצטרף לאדם נוסף לסיור בשכונה (בחיפה).

הם היו קו ההגנה והציונים. התיישבו במקומות שאף אחד לא רצה לגור אבל הם בחרו במקומות האלה מתוך חשיבה אסטרטגית שככה מגנים על המדינה.

עד ש......הגיעו כאלה שלא מכירים את ההיסטוריה וקראו להם פריביליגים ובוגדים על כך שנהנו מאוצרות הטבע באזור.

• אהבתי 5
פורסם

נכון, חוץ מזה שחלקם הוקמו לפני קום המדינה ולמעשה קבעו את גבולותיה.

פורסם

בכל זאת שרשור פוליטי.

רק מזכיר שאנחנו יותר מ48 שעות מתחילת האירוע.

מעל 700 הרוגים.

מעל 1200 פצועים.

מלחמה מתנהלת.

ונתניהו עסוק בחישובים פוליטיים על מספרי כיסאות בקואליציה שלו. צוות המדיה שלו עסוק בפרסום תמונות תדמית וציוצי פרסומת עצמית, עליהם הוא מקבל אלפי לייקים הודים ממומנים מכספנו.

• אהבתי 7
  • מבאס 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, Shmulik_Miata כתב:

נו יאללה,

"אחיי אהוביי בני הישיבות היקרים, לצערנו הגדול לא נוכל להמשיך ולהפטיר כאשתקד. ביום שמחת תורה, נפל דבר בישראל, וכל מי שיש לו לב מרגיש לא יכול לעמוד מנגד. הפער בין הרוקדים ומפזזים בכל עוז בבתי המדרשות, ובין המחרפים נפשם למות במלחמה ובהצלת הכלל הוא דבר שאין הדעת סובלתו".

רב חרדי קורא לגיוס כולל של בני הישיבות החרדים - סרוגים (srugim.co.il)

איזוטריה במיטבה. 

זה כמו שלפני בחירות הולכים לכפר הערבי שיש בו כמה מצביעי ליכוד, או להתנחלות שיש בה כמה מצביעי מרץ בשביל כתבת צבע של חדשות יום שישי.

כל עוד הרבנים המרכזיים מתנגדים לזה בחירוף נפש, וחיילים חרדים מקבלים גידופים בחלק מהשכונות החרדיות ללא כל תגובה של המנהיגים, זו עוד כתבת צבע.

• אהבתי 5
פורסם

לא ברור. מדברים על עשרות אלפי טונות של חומר נפץ שכבר ירדו על עזה, רואים סרטונים של בניינים מתפוצצים בפטריה ענקית באמצע העיר, אבל בפועל אין להם יחסית הרבה נפגעים והם מאוד אוהבים לנפח את מספר הנפגעים.

האם אחרי כל מה שקרה, עדיין עובדים עם נוהל כיסוי התחת המטופש של לתקוף רק בניינים ריקים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

בכל זאת שרשור פוליטי.

רק מזכיר שאנחנו יותר מ48 שעות מתחילת האירוע.

מעל 700 הרוגים.

מעל 1200 פצועים.

מלחמה מתנהלת.

ונתניהו עסוק בחישובים פוליטיים על מספרי כיסאות בקואליציה שלו. צוות המדיה שלו עסוק בפרסום תמונות תדמית וציוצי פרסומת עצמית, עליהם הוא מקבל אלפי לייקים הודים ממומנים מכספנו.

אם היו משיגים הקלטה של ה"לא מוכן לוותר על ה64 שלי" ומפיצים בתקשורת, הבן אדם גמר את הקריירה הפוליטית שלו.

מי שימשיך לתמוך בו אחרי כזו אמירה, כנראה צריך סיוע נפשי או שיש לו מגבלה שכלית.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...