Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

על הדרך בסוף של הסיפור הייתי גם נכנס ברבו של כל הבדואים וערבי הצפון עם כל הפרוטקשן וכל השיט הזה. מה נסגר מהמדינה שלנו? 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אתם מפנטזים על תגובה מוחצת.

בינתיים, יומיים בתוך האירוע, עוד לא השתלטנו על כמה מחבלים עם נק"ל בבארי ובסביבה. הצבא בהלם.

בערוץ 13, אלון בן דוד אומר שהצבא מתוח עד קצה היכולת. מגבילים את התגובה בעזה כי פוחדים שחיזבאללה יצטרף ופשוט אין יכולת כרגע לנהל מלחמה בשתי חזיתות.

גם העובדה שביבי מעדיף להישאר עם הקואליציה הגרועה שלו, במקום להקים ממשלה רחבה, מרמזת שהוא לא מתכנן משהו גדול.

לפני 4 דקות, 98civic כתב:

על הדרך בסוף של הסיפור הייתי גם נכנס ברבו של כל הבדואים וערבי הצפון עם כל הפרוטקשן וכל השיט הזה. מה נסגר מהמדינה שלנו? 

לא טיפלו בהם בלי שיש מלחמה, אז למה אתה חושב שיש אפשרות לטפל בהם עכשיו?

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ממשלת גרמניה בהצהרה דרמטית: "נבחן את יחסנו מחדש באשר לשטחים הפלסטיניים". בהצרה נמסר עוד כי טבח בנשים וילדים וחטיפתם הוא מעשה שלא יעשה "תמונות הילדים שמתחבאים בארונות צבטו את ליבנו והזכירו זמנים אפלים".  

הממשלה בגרמנית הודיע גם כי  היא בוחנת מחדש  את העברת הסיוע בגובה מאות מיליוני יורו לפלשתינים. 

מועמד השמרנים  בבחירות בגרמניה: "כל מדינות אירופה צריכות לומר שלא יממנו עוד מחבלים"

• אהבתי 7
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפי דעתי הסיכוי היחיד של ביבי לשרוד זה השמדה מוחלטת של החמאס.

ככול שנפגע בהם יותר ככה הם ירוצו יותר מהר לעסקת שבויים.

אני בטוח שההנהגה של חמאס שומרת על השבויים יותר טוב מאשר על זהב.

הדבר היחיד שמעניין אותם זה איך לשרוד, והשבויים זה הסיכוי היחיד שלהם לא להיות מחוסלים.

לא מעניין אותם האזרחים, הדבר היחיד שחשוב להם זה החיים שלהם והכסף שלהם.

כול השאר חסר ערך.

• אהבתי 6
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

בערוץ 13, אלון בן דוד אומר שהצבא מתוח עד קצה היכולת. מגבילים את התגובה בעזה כי פוחדים שחיזבאללה יצטרף ופשוט אין יכולת כרגע לנהל מלחמה בשתי חזיתות

אין לי מושג אם זה נכון או לא אבל מציע לך לא לשתות בלי אבחנה את כל הלהג של הפרשנים בערוצי החדשות. זה סתם מילוי מקום בין הפסקות פרסומות ועדכונים מהשטח.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אין לי מושג אם זה נכון או לא אבל מציע לך לא לשתות בלי אבחנה את כל הלהג של הפרשנים בערוצי החדשות. זה סתם מילוי מקום בין הפסקות פרסומות ועדכונים מהשטח.

ברור.

אני לא מומחה. לא קצין. רסל חימוש בדימוס.

אבל אני קורא על יחידות שלמות שנמחקו. גדוד גולני שכבר לא קיים. מי ילחם? ועוד בזמן שמאות ישראלים שבויים.

וכל העסק מתנהל על ידי חדלי אישים, עבריינים חסרי כישורים, עם ביטחון עצמי בשמיים ואפס יכולת.

אולי אפשר להוריד את החמאס. אני לא יודע. אבל אני יודע שלא ביבי הוא זה שיעשה את זה.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אתם מפנטזים על תגובה מוחצת.

בינתיים, יומיים בתוך האירוע, עוד לא השתלטנו על כמה מחבלים עם נק"ל בבארי ובסביבה. הצבא בהלם.

בערוץ 13, אלון בן דוד אומר שהצבא מתוח עד קצה היכולת. מגבילים את התגובה בעזה כי פוחדים שחיזבאללה יצטרף ופשוט אין יכולת כרגע לנהל מלחמה בשתי חזיתות.

גם העובדה שביבי מעדיף להישאר עם הקואליציה הגרועה שלו, במקום להקים ממשלה רחבה, מרמזת שהוא לא מתכנן משהו גדול.

לא טיפלו בהם בלי שיש מלחמה, אז למה אתה חושב שיש אפשרות לטפל בהם עכשיו?

הצבא מתוח? מה מותח אותו בדיוק? כי אתה לא צריך 100000 חיילים כדי לצוד את המספר החד ספרתי של מחבלים שעוד נשאר בתוך תחומי המדינה. וגם לא מיצו את גיוס המילואים עד תום. הצהרה הזויה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

אלון בן דוד אומר שהצבא מתוח עד קצה היכולת

אלון בן דוד גם קשקש על חוסר יכולת לחדש מלאי של מיירטים של כיפת ברזל, כאחד שקצת מכיר את הנושא זה פשוט לא נכון. אבל כך זה פרשנים, הם חייבים לדבר בביטחון. 

פורסם
לפני 6 דקות, ay115 כתב:

אלו אלוהייך ישראל...

image.thumb.png.7e27d0b9ad690379ee30164b23f09deb.png

בדיוק באתי להעלות את זה.

זה בדיוק זה. קודם ביבי ואחרי זה המדינה.

אתמול שמעתי את עמית סגל מתלהב מההצעה הזו. כמה שעות אחר כך כשקיבל הנחיה שזה לא מתאים לקיסר, הפך את ה"פרשנות" שלו בהתאם. עבד של המלך.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

קולונל בדימוס בצבא האמריקאי נשאל מאיפה היכולת של חמאס לייצר טילים. הוא עונה בין השאר שהם מקבלים המון עזרה מאירן.

מצד שני,

image.thumb.png.30770e43d7ad03290b221206ce759950.png

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...