Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, avi 1234 כתב:

אני לא מאשים את האזרחים

האשמה על תועמלנים דוחים ששכנעו אזרחים טובים לסרב להגן על בני עמם בגלל רפורמה דלוחה.

ולהפנות את כל האש לממשלה

בלי לדרוש מהרמטכל ראש אמן וראש השבכ

שיתפטרו מחר בבוקר

זאת צביעות בזויה

אתה למעשה טוען שאותם אנרכיסטים שמאלנים שסרבו להתייצב לאימונים הם עמוד השדרה של צה"ל והרוב שבפועל מתנדב ומשרת בו. ואם הם לא מתייצבים לאימונים, אז הצבא אבוד ולא מתפקד, כי אין מספיק ביביסטים ימנים שהולכים לצבא במקומם?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, avi 1234 כתב:

אני לא מאשים את האזרחים

האשמה על תועמלנים דוחים ששכנעו אזרחים טובים לסרב להגן על בני עמם בגלל רפורמה דלוחה.

ולהפנות את כל האש לממשלה

בלי לדרוש מהרמטכל ראש אמן וראש השבכ

שיתפטרו מחר בבוקר

זאת צביעות בזויה

מי סירב להגן? אתה מכיר מישהו כזה?

מישהו שקראו לו עכשיו להילחם והוא אומר לא רוצה, אני לא משרת דיקטטורה?!

חבר צריך להוציא את הראש מהסיסמאות של סגול השיער וחבורת הפיראטים שלו ולהסתכל במה שקורה בחוץ.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, Pika007 כתב:

ביבי אף פעם לא אשם, ידוע שהוא אחראי רק להצלחות.

רק שרה אחראית להצלחות כי היא אחראית לביבי ולהצלחתו הכבירה ביותר, יאיר

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

לפילוג בעם אחראים מובילי דעה אנשי תקשורת ואלופים לשעבר

שפמפמו לאזרחים טובים שהמדינה מפסיקה להתקיים בצורה דמוקרטית

וגיבו סרבנות 

את הדעה הזאת גיבשתי בעצמי ובמהירות מיד אחרי ששמעתי את הנאומים של יריב לוין ורוטמן בינואר הבנתי מיד שאנחנו בארוע אחר, לצערם כנראה שלעוד הרבה כמוני נפל אסימון מהר מאוד  (ולהבהרה: למרות שלא בחרתי בממשלה הזאת , אז לאחר שנבחרה אחותי לה בכנות בהצלחה ולא היה לי משהו גורף נגד ביבי, כל זאת עד שהתחיל הטרלול הבלתי נפסק וכל הדברים הבלתי יאמנו שקרו מאז).

אני מחכה כבר 20 שנה לראות את ביבי פעם אחת בביקור בעוטף.  לא חשוב כמה הם ספגו לאורך השנים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
Just now, yb כתב:

אני מחכה כבר 20 שנה לראות את ביבי פעם אחת בביקור בעוטף.  לא חשוב כמה הם ספגו לאורך השנים.

ב-2014 הוא לבא לשדרות, לספר לילדים שאומנם ירו עליהם, אבל הם "עברו חוויה".

אין כמ ביבי.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

בנגביר כנ"ל מודר באופן מוחלט מכל השפעה אמיתית על גופי הביטחון. ושזה קרה צהלתם לאידו. היום אתם דורשים ממנו תשובות

אבל זאת בדיוק הבעיה , ממשלה שמדירה את השרים שלה , שמרב שהם קיצוניים , אי אפשר לשתף אותם בקבלת ההחלטות כמו שחייב להיות, זה נשמע סביר?

ככה כל ההתנהלות וכל המבנה העקום שרק ישמר את כוחו של הקיסר, דוגמא אחת נוספת מתוך רבות רבות: שר החוץ אלי כהן לאחר שנה של הממשלה יחליף עם ישראל כץ לשנתיים ובשנה הרביעית יתחלפו חזרה שוב, מה זה קרקס?  זה ממשלה שאחראית על המדינה שלנו! איך אמור לצאת מהתנהלות כזאת משהו מועיל וסביר? 

• אהבתי 5
  • מעניין 1

פורסם

ממש בא לי לקוות שאולי ביבי יראה קצת כבוד עצמי הפעם שיזכרו אותו לטובה וידפוק שם לכולם כדור בראש. מטוסים ומסוקים כל היום באויר . לא זכור לי כמות כזו של כלי טייס בשמיים אף פעם.

• רעיון טוב! 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 19 דקות, yb כתב:

אני מחכה כבר 20 שנה לראות את ביבי פעם אחת בביקור בעוטף

חבל לך על הזמן אין שרימפס וסיגרים בעוטף ואין שמפניה וגלידה לבוסית

• אהבתי 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע, אבל נראה כאילו עושים שם לא מעט נזק וכרגע אוסרים על התקשורת לפרסם לציבור.

מישהו שגר באשדוד אמר לי שהוא כל היום שומע בומים שמרעידים את הבית, ולא בגלל יירוטים.

• מעניין 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כרגע כל השיגורים זה רק בעוטף עזה ויחסית מעט. אז או שהם מתחילים לאבד שליטה או שהם מחכים למשהו.

• תוכן חדש...