Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים כאלו צריכים לשלוט במדינה שלנו. יש לנו כל כך הרבה חומר אנושי סופר איכותי ואיך הגענו למצב של ליצנים שפורקים שוטרים מנשק ? פאק איך הגענו לזה? ולמה לא מכניסים אותם לכלא קודם כל? כל הדם הזה על הידיים שלהם ? חושב שאם זה היה במדינה אחרת זה דבר ראשון שהיו עושים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

שאלתי כבר איפה פיתמר?

באמת, איפה כל המשיחיים?

המשחיים ביחד עם חבריהם מהקיבוצים התגייסו להגן עליך

• אהבתי 2
פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

אני קורא פה ולא מאמין. מי שחושב שאהוד ברק, או כל "שמאלני" אחר רוצה מוות של יהודים וגם יש לו יכולת להביא למצב כזה, צריך להתבייש.

לצערי המדינה מתה, פשוט מתה- בטח מבחינת הרכב האנשים שאמורים לחלוק אותה ביניהם בצורה משותפת, אפילו עם המחלוקות שתמיד היו. הדבר הזה נגמר - ואין לא יכולה להיות דרך משותפת עם אנשים שהראייה שלהם כל כך התרחקה מהמציאות, עד שהם מובלים לשנאה תהומית כלפי הצד השני תוך שהם אוכלים הכל.

כפי שכתבתי בשרשור זה לפני חודש או חודשיים (מי זוכר), אני במצב של ייאוש. לראות את התמונות, לשמוע את הקולות ולא להאמין שהגענו לכאן, ולחשוב שיש לי שני ילדים בני 4 ו-7, שלפחות לא יודעים מה היה כאן אתמול (ולכן לא מבינים למה ההורים שלהם מסתובבים אבלים בבית).

דרך אגב, אני Yohai71 שנולד בשמיני לאוקטובר, 1971.

• מבאס 8
פורסם

לא האזרחים, הפוליטיקאים. שאוהבים כל כך הרבה לדבר כשאנחנו רק רוצים שיסתמו ושנחייה חיים שגרתיים, ועכשיו כשבאמת יש מצב חירום הם נעלמים ונאלמים? האזרחים בפאניקה, מרגישים שנשארנו להחלם לבד, והדרג המדיני פשוט לא מתפקד. לא מעדכן, לא יוזם... כלום.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, yb כתב:

המשפט האחרון שלך ממש מגעיל ומכוער. פשוט עוול מתמשך של שנים של טינוף, אמירות בלתי נתפסות. אחד אומר שבכוונה לא הגיבו אחד אומר שרק אם זה בקיבוץ זה מזעזע כאילו לא נלחמים על שדרות אופקים ועל כל ישוב באותה צורה.

הנקודה  היא שאולי זה מה שקורה כשהדרג המקצועי הוחלש בכוונת מכוון ולא יכול להתנגד בפני גחמות מטומטמים רעי לב שמלכלכים על אחרים מהעם שלהם דברים מכוערים כמו המשפט האחרון שנכתב מעלי... לאיפה אנשים הגיעו

אני מחכה כבר לאמירה הזויה של רב קיצוני שיתפור את הדברים בעולם וכיעור

חס וחלילה

בעיני כולם ראויים להגנה של המדינה

גם הקיבוצניקים וגם המתנחלים

פשוט השתמע פה מכמה כותבים שאת המתיישבים בשומרון אפשר להפקיר לטובת תושבי קו הגבול בדרום

בריק צודק וצדק - אין מספיק חי"ר

מי שאחראי על כך חייב לתת את הדין

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם
לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

בנט שירד לשטח ואין לי מושג אם התגייס או לא יחד עם המאבטח שלו מהשבכ אבל הראה נוכחות.
אפילו גנץ שעשה את המינימום ועלה בנאום לאומה בשי

בנט התגייס.

חבר שלי נמצא איתו יחד ברגע זה, אח של אותו חבר הוא מהנעדרים של המסיבה, שלפי החדשות האחרונות נראה שאין בשורות טובות בגזרה הזו ..

• אהבתי 1
פורסם
לפני 41 דקות, TheOne23 כתב:

לשמוע את הראיון הטלטל עם אלוף במיל' בריק שניבא/התריע כל השנים על המצב הנוכחי ולא להאמין איך זילזלו בו במערכת כל השנים:

מה שהוא אומר שם החל מדקה 20:52 פשוט מדהים. זה בדיוק מה שקרה פרט לעובדה שזה היה כוח של חמאס שהוא הרבה פחות מיומן והרבה פחות גדול מרדואן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

יש שם עשרות חטופים, מה אתה רוצה שיעשו? מצד שני אין שום סיבה שישאירו תחנת דלק אחת עובדת בכל הרצועה. להפציץ את כולן.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

שינתקו את המים. החמאס עומד להשתמש בחטופים עכשיו בתור מגן אנושי במשך שנים.

אין להם סיבה לוותר עליהם. בטוח שלא על החיילים השבויים.

זה לא סיבה להמשיך לספק לתושבי עזה מים, חשמל וטיפולים רפואיים בבתי חולים בישראל. שיקבלו אותם במצרים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

השר לביטחון לאומי

מה אומרים, כמה תתנו לו בפרפורמנס ריביו? 

• מצחיק 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...