Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, 98civic כתב:

למה עדיין ממשלה הזו מתפקדת? למה אנשים לא מתפטרים? לא ראיתי את גיבור בן גביר או סמוטריץ בכלל מגיבים?  אתם מבינים שאף אחד לא יילך הביתה ולא ייקח אחריות ואולי איך שהוא בנס ישתיקו את זה . אנו בתחת עמוק בתחת ואין מי שיציל אותנו. מקווה שארהב תזרים לפה כוחות כי ברור שחיזבאלה הולך לזיין לנו תתחת

אנא שתה כוס מים קרים והרגע. המצב מספיק חרבנה גם בלי היסטריה מיותרת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

צודק. למה אתה פה אבל? לך תקים מאחז בירדן. שתי גדות וזה. בהצלחה.

נסה אולי פעם להבין שלא רק לדתיים מהגבעות יש ערכים שחשובים להם.

קיבלת

אין צבא

פורסם

נאמר בראש חוצות. 
זה שהאיסוף ממשיך לספק חומר והדרג מעליו שבוי בקונספציה נמשך כבר 50 שנה !

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, avi 1234 כתב:

אז זה היה קורה באיוש...

פחות גרוע?!

רק תינוקות מהקיבוצים זה מזעזע?!

המשפט האחרון שלך ממש מגעיל ומכוער. פשוט עוול מתמשך של שנים של טינוף, אמירות בלתי נתפסות. אחד אומר שבכוונה לא הגיבו אחד אומר שרק אם זה בקיבוץ זה מזעזע כאילו לא נלחמים על שדרות אופקים ועל כל ישוב באותה צורה.

הנקודה  היא שאולי זה מה שקורה כשהדרג המקצועי הוחלש בכוונת מכוון ולא יכול להתנגד בפני גחמות מטומטמים רעי לב שמלכלכים על אחרים מהעם שלהם דברים מכוערים כמו המשפט האחרון שנכתב מעלי... לאיפה אנשים הגיעו

אני מחכה כבר לאמירה הזויה של רב קיצוני שיתפור את הדברים בעולם וכיעור

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, 98civic כתב:

למה עדיין ממשלה הזו מתפקדת? למה אנשים לא מתפטרים? לא ראיתי את גיבור בן גביר או סמוטריץ בכלל מגיבים?  אתם מבינים שאף אחד לא יילך הביתה ולא ייקח אחריות ואולי איך שהוא בנס ישתיקו את זה . אנו בתחת עמוק בתחת ואין מי שיציל אותנו. מקווה שארהב תזרים לפה כוחות כי ברור שחיזבאלה הולך לזיין לנו תתחת

מארה"ב צריך רק תחמושת. יש לנו צבא עם לוחמים מעולים ויכולות גבוהות מאוד. גם לארה"ב היה את פרל הארבור, 11 בספטמבר... מספיק עם הבכיינות הזו. כן, חטפנו מכה נוראית אבל בעת הזו אוספים את השברים ונלחמים או מסייעים במה שניתן. 

• אהבתי 4
פורסם

התחילו להגיע ולאסוף את הגופות מהישובים ומסיבת הטבע, אז כרגע המספר כבר עומד על 600. כנראה יגיע ליותר מ-1000 בקצב הזה. לא כולל חטופים. בכל אירועי האינטיפאדה השניה זאת הייתה כמות הנרצחים - בכל שנותיה. אפילו בהשוואה לתאומים זה מספר ענק (בטח ביחס לגודל האוכלוסיה בישראל לעומת ארה״ב). ורובם חבר׳ה צעירים שחגגו במסיבה. משפחות עם ילדים…

• אהבתי 5
  • מבאס 1
פורסם

אני ג׳ובניק מסריח ואני מאד מאד רוצה שיהיה לי נשק היום לפחות עם יבוא איזה זין לאזור שלי אני אוכל להגן על המשפחה שלי. אני באטרף אבל מבין שיש לנו צבא מדהים ולא פחות ולא צריך ממשלה בשביל זה כי כל המלחמה שיש עכשיו לא הממשלה מנהלת אותה אלא אנשים יוצאי דופן והחיילים שיש בשטח. לא יודע מה צריך לעשות עם  בן גביר ועם סמוטריץ אבל גירוש לעזה או מצרים היה מועיל מאד.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אם כבר אתם מחפשים את מישהו עם אינטרס, אולי תבדקו אצל הדביל הזה, שטוען שחמאס הוא נכס:

https://x.com/brown_johnbrown/status/1710604872515567893?s=20

גאון הגרנדמייזר. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 23 דקות, 98civic כתב:

אנו בתחת עמוק בתחת ואין מי שיציל אותנו. מקווה שארהב תזרים לפה כוחות כי ברור שחיזבאלה הולך לזיין לנו תתחת

למה ארה"ב צריכה להזרים כוחות ? מספיק שהרמטכ"ל יבקש גיוס נוסף של חיילים ותוך מספר ימים תוכל להציב עוד 50K חיילים עם נשק.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

לשמוע את הראיון הטלטל עם אלוף במיל' בריק שניבא/התריע כל השנים על המצב הנוכחי ולא להאמין איך זילזלו בו במערכת כל השנים:

עריכה אחרונה על ידי TheOne23
  • אהבתי 3

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...