Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מפקדת האוגדה נפלה ונכבשה, אמצעי התצפית על הגבול הושמדו, לא היה מי שיחלק פקודות ויכוון את המסוקים.

חוץ מחיל הים שתפקד בצורה עצמאית, אף אחד לא ידע מה הולך שם.

כנראה שבבור השליטה בקריה גם לא פתחו ynet וקראו שיש מחבלים במסיבת הטבע וביישובים.

פורסם
לפני 7 דקות, yb כתב:

איך עברו שעות ללא תגובה

ראיתי אתמול דיווחים/תמונות של חיילים שחיכו שעות עד שתחבורה ציבורית תתחיל לפעול. לעומת זה בעיר מגוריי תחנת מוניות התנדבה להסיע מילואימניקים חינם לנקודות איסוף.

פורסם (נערך)

מסוקים לא צריכים הכוונה כשמדובר על סדר גודל כזה של פלישה רגלית.

יש כמה אופציות:

1. הצבא ידע שהועברו טילים נגד מסוקים לחמאס ולא רצה שהם יכנסו למלכודת.

2. מסוקים לרוב לא נחשבים כח תגובה ראשוני ,כי הכוננות היא נגד פלישה צבאית ולא אלפי חמושים רגליים ולכן הכוננות הייתה נמוכה. 

3. נפילת המוצבים גרמה לבלבול מה מצב הכוחות שם.

4. הידיעה שיש הרבה חטופים דרשה אישור של הדרג המדיני לתקיפה לאורך הגבול מחשש לפגיעה בחטופים והדרג המדיני לא תפקד.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

שוב פגיעות ישירות באזורים מאוכלסים, אני לא רואה הפעם הודעות על אחוזי ההצלחה של כיפת ברזל, כמו שהיה בפעמים קודמות.

פורסם
לפני 2 דקות, avngas כתב:

שוב פגיעות ישירות באזורים מאוכלסים, אני לא רואה הפעם הודעות על אחוזי ההצלחה של כיפת ברזל, כמו שהיה בפעמים קודמות.

צריך לחסוך במיירטים למקרה וארגוני טרור עם טילים מדוייקים יצטרפו…

פורסם

אנו פה גיבורי מקלדת ואף אחד אין מושג איך לנהל את זה. מה שבטוח קרה אסון אתמול ונכון לעכשיו אין אף תגובה נורמאלית שלנו. אז או שנדפקנו ואין לנו בכלל יכולת להתגונן ולתקוף ומחר הולכים לשחוט את כולנו בכל המדינה או שאני מתפלל שהולכים לזיין אותם. אין עוד אפשרות נוספת .עזבו מה קרה אתמול, תחשבו מה יהיה הלאה.הם למדו את כיפת ברזל והם למדו את השגרה שלנו וכנראה גם להם היו סוכנים כפולים ואנו פה חיים בסרט.טליבן זה פה חברים ואני פוחד פחד מוות

• אהבתי 3
  • לא הבנתי... 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 16 דקות, MZN כתב:

צריך לחסוך במיירטים למקרה וארגוני טרור עם טילים מדוייקים יצטרפו…

כן, נזכרתי שאמש אלון בן דוד אמר בערוץ 13 שאין מיירטים מוכנים על המדף. יש פס ייצור שמייצר מה שהוא יכול וזה הכל.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, 98civic כתב:

אנו פה גיבורי מקלדת ואף אחד אין מושג איך לנהל את זה. מה שבטוח קרה אסון אתמול ונכון לעכשיו אין אף תגובה נורמאלית שלנו. אז או שנדפקנו ואין לנו בכלל יכולת להתגונן ולתקוף ומחר הולכים לשחוט את כולנו בכל המדינה או שאני מתפלל שהולכים לזיין אותם. אין עוד אפשרות נוספת .עזבו מה קרה אתמול, תחשבו מה יהיה הלאה.הם למדו את כיפת ברזל והם למדו את השגרה שלנו וכנראה גם להם היו סוכנים כפולים ואנו פה חיים בסרט.טליבן זה פה חברים ואני פוחד פחד מוות

וזה רק ארגון של כמה מחבלים. תאר לעצמך שחיזבאללה והערבים מאיוש וחמאס מעזה משלבים כוחות. אתה יודע כמה נשק יש לבדואים ולערבים ישראלים? ביום פקודה -  תיהיה פה שואה. 

המחדל לא נתפס. אנחנו חיים על ענן שהכל בסדר בעוד מחבלים עם טנדרים וקלצ'ים ברחובות לוקחים שבויים נשים עם תינוקות וזקנות בקולנועית של הקיבוץ. 

זה לא נתפס בכלל.אנחנו רק בקצה של ההתחלה. אתה יושב על חבית חומר נפץ.

היה מבצע של שומר חומות . המשטרה לא ידעה איך להתמודד עם ערביי ישראל. נתנו להם שנים על גבי שנים לגנוב נשק מהצה"ל ואף אחד לא עושה כלום..

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, SurfHigh כתב:

מעניין עם שומרי השבת בממשלה בכלל היו מודעים...

בחייך ברור שהיו מודעים, מה אתה חושב שאנשים מנותקים?

כתבתי לפני כמה תגובות ואני כותב שוב - הייתה שבת בר מצווה לאחיין שלי, משפחה דתית, אחי הגדול רב, ב9 בבוקר התקשרתי לאחד הבנים הגדולים שלו, לוחם, והוא ענה לי (גם הוא ד1ס) והוא אמר לי שהם כבר מתכוננים לצאת ליחידות שלהם. ב11 הם כבר היו בדרך.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
פורסם

זורק אבן לאויר:

לדעתי גיוס המילואים הנרחב יוביל אותנו לפעולה קרקעית שמטרתה החזרת השבויים.

לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שיהיו עוד קורבנות בדרך.

מה שאני כן רואה זה פעילות סופר נרחבת של כוחות הביטחון בכל פינה אפשרית ותפיסה של מחבלים בכל איזור באשר הוא בארץ (בכוונה לא מציין מקומות).

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחרי הביזיון של אתמול ושל צוק איתן, אני מאוד חושש מכניסה קרקעית.. מקווה שלמדו לקחים..

לפני 4 דקות, איציק נ. כתב:

זורק אבן לאויר:

לדעתי גיוס המילואים הנרחב יוביל אותנו לפעולה קרקעית שמטרתה החזרת השבויים.

לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שיהיו עוד קורבנות בדרך.

מה שאני כן רואה זה פעילות סופר נרחבת של כוחות הביטחון בכל פינה אפשרית ותפיסה של מחבלים בכל איזור באשר הוא בארץ (בכוונה לא מציין מקומות).

• תוכן חדש...