Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בS80 t6

GaT

פוסטים מומלצים

מזל טוב! סע בדרכים ישרות. האוטו אכן נראה במצב מעולה, למרות שאני לא בחור של וולבו האוטו מרשים מאוד.

• אהבתי 1

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש! נראית מדהים ונשמע שאתה חפשן הרכב הכי משקיען כאן לאחרונה. 

יש לי שאלה לגבי ה- s60,  2010 שלא קנית. הבעלים מבקש 300% מחירון (פי 3). אני לא מכיר את השוק של וולבו, אבל גם לרכב במצב אידאלי, זה נראה הגיוני? 

אני מקבל שיש רכבים שזה הגיוני, אני נוסע באחד כזה אבל האם גם S60 ישנה?

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש !

הרבה רכב במעט כסף.

תתכונן לבעיה קשה :  יהיה לך קשה לעבור ממנה לרכב שאינו וולוו, מנסיון .  :-)

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

ממש לא רע לרכב בן 10, נראה ממש חדש. כמ זמן אתה עומד להחזיק אותו?

מסקרן מה המחיר ומה העלות הצפויה (תחזוקה שוטפת, טסט וביטוחים) לשנים הקרובות.

התכנון להחזיק לתקופה ארוכה (הפנדה אצלי עוד מעט חמש שנים, והיא החליפה פיג'ו שהייתה כ10 שנים), אבל אי אפשר לדעת.

התחזוקה השוטפת לא יקרה כל כך (לרכב יש 25 אחוז הנחה על טיפול במוסכי מאיר), ויש לא מעט מוסכים שנחשבים מומחים ואצלם המחירים עוד יותר סבירים. בנוסף, אני תמיד בעד לעשות לבד אם אפשר, אז מאמין שאת רוב הדברים השוטפים אעשה לבד (פילטרים, שמנים ונוזלים, מצתים וכו); עבודות מסובכות יותר אני ככל הנראה אתן לאחד המוסכים המומחים או המרכזי. חלפים אני אנסה להזמין מראש מה שניתן (פחות פילטרים ודברים שוטפים, אבל יותר חלפים של בלאי וכאלה שהיבואן בארץ ידפוק עליהם מחירים הזויים).

הביטוח לא נורא, קצת פחות מ6 אלף לחובה ומקיף לכל נהג מעל 30. אם אני משווה ביטוחים שבדקתי לרכבים אחרים באותו סגמנט, אז הביטוחים זולים בלא מעט (למשל, עבור ביטוח דומה לאינפיניטי q70 הציעו לי 2000 שקל יותר). מחיר הביטוח קצת יותר יקר מהמחיר של הביטוח למאזדה cx30.

אגרת רישוי אחרונה הייתה על סך 1800 בערך (הטסט רק בפברואר 26) וכנראה תפחת במעט בחידוש הבא.

מבחינת צריכת דלק, לא בדקתי עדיין אבל אני מצפה לכל מספר בין 1 ל6/5 ל 1 ל 10/11. אני לא נוסע כזה הרבה, אז זה פחות שיקול עבורי. 

מאמין שלאחר כמה חודשי אחזקה טובים אני אקבל מושג טוב יותר לגבי סך העלויות.

לפני 22 דקות, Jack457 כתב:

תתחדש! נראית מדהים ונשמע שאתה חפשן הרכב הכי משקיען כאן לאחרונה. 

יש לי שאלה לגבי ה- s60,  2010 שלא קנית. הבעלים מבקש 300% מחירון (פי 3). אני לא מכיר את השוק של וולבו, אבל גם לרכב במצב אידאלי, זה נראה הגיוני? 

אני מקבל שיש רכבים שזה הגיוני, אני נוסע באחד כזה אבל האם גם S60 ישנה?

שמע, פי 3 אני לא הייתי משלם כנראה כי זה קצת מוגזם. באופן כללי השוק של הוולוו לא להיט וכמעט תמיד הן נסחרות מתחת למחירון. אבל, רכב עם נתונים טובים ומנוע מבוקש כנראה יימכרו מעל (שוב, כתלות בהשקעה ומצב הרכב). אני אישית הצעתי לאותו אחד עם הs60 בערך 30 אחוז מעל המחירון. אני לא יודע אם כולם היו משלמים ככה, אבל אני מאוד הייתי נעול על הדגם, וכפי ששמת לב היה לי קשה לעשות פשרות לגבי מצב הרכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (present)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את המודעה כשהיא הוצעה למכירה, שמח שהגיעה לבית טוב. יש לנו במשפחה S80T5 2016 ואני חייב לציין שהדבר האחרון שחסר לרכב הזה הוא עוד כח...

האם היא 4X4 או הנעה קדמית? איזה גיר מותקן ב- T6? ומה הצבע שלה מתחת למדבקה (במודעה זה לא צוין ובאמת תהיתי איך מישהו הזמין את הרכב בצבע כזה)?

מעניין לראות את נתוני הביצועים בהשוואה ל -T5, חבל שקשה למצוא פרוספקט מסודר של הרכב הזה כיוון שהם די שווקו מתחת לרדאר למכורים למותג ונכי צה"ל (שתי קבוצות עם חפיפה לא מועטה).

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא 4×4 עם גיר אוטומטי 6 הילוכים של aisin. יכול להיות שב2016 בt5 הגיר הוא כבר 8 הילוכים של aisin, אבל לא סגור לגבי זה.

הצבע מתחת למדבקה הוא אפור מטאלי כהה. צבע יפה גם כן, אבל קצת משעמם. אני מקווה מאוד שהסרת המדבקה תעבור בצורה חלקה וללא קילופים מבאסים.

מצרף עלון מידע לא מהארץ, עם השוואה לt5, משנת 2015. אני חושב שזה די חופף למה שהגיע לארץ, לפחות ברמת מכלולי ההנעה 

Volvo_US S80_2015-3.pdf

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (present)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

T6: מנוע 6 צילינדר 2953 סמ"ק. גיר 6 הילוכים 4X4. הספק 304 כ"ס ב5600 סל"ד. מומנט 440 ניוטוןמטר ב2100 סל"ד. מהירות מירבית 250 קמ"ש. 0-100 ב6.4 שניות. משקל עצמי 1830 ק"ג. מידת צמיגים 225/50R17W. צריכת דלק 9.9 ליטר ל100 ק"מ.

T5: מנוע 4 צילינדר 1999 סמ"ק. גיר 8 הילוכים הנעה קדמית. הספק 245 כ"ס ב5500 סל"ד. מומנט 350 ניוטוןמטר ב1500 סל"ד. מהירות מירבית 240 קמ"ש. 0-100 ב6.5 שניות. משקל עצמי 1730 ק"ג. מידת צמיגים 225/55R16W. צריכת דלק 6.2 ליטר ל100 ק"מ.

נסיעה טובה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, GaT כתב:

יכול להיות שב2016 בt5 הגיר הוא כבר 8 הילוכים של aisin, אבל לא סגור לגבי זה.

אכן 8 הילוכים. אגב, להבדיל מה- S60 ה- S80 לא עברה בשלב זה של חייה להגה חשמלי והמשיכה ליהנות מתגבור הידראולי וטוב שכך.

לפני שעתיים, amosbmw כתב:

T6: מנוע 6 צילינדר 2953 סמ"ק. גיר 6 הילוכים 4X4. הספק 304 כ"ס ב5600 סל"ד. מומנט 440 ניוטוןמטר ב2100 סל"ד. מהירות מירבית 250 קמ"ש. 0-100 ב6.4 שניות. משקל עצמי 1830 ק"ג. מידת צמיגים 225/50R17W. צריכת דלק 9.9 ליטר ל100 ק"מ.

T5: מנוע 4 צילינדר 1999 סמ"ק. גיר 8 הילוכים הנעה קדמית. הספק 245 כ"ס ב5500 סל"ד. מומנט 350 ניוטוןמטר ב1500 סל"ד. מהירות מירבית 240 קמ"ש. 0-100 ב6.5 שניות. משקל עצמי 1730 ק"ג. מידת צמיגים 225/55R16W. צריכת דלק 6.2 ליטר ל100 ק"מ.

ה- T5 הגיעה (לפחות לארץ) עם חישוקי 17. מדהים כמה הפער בתאוצה למאה קטן בין שני הדגמים, אם כי ההפרש במומנט כנראה מעיד על שוני משמעותי יותר (וכך גם ההפרש בצריכת הדלק 🤣).

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, שי כתב:

מדהים כמה הפער בתאוצה למאה קטן בין שני הדגמים

באמת הם לא נמכרו כך אחד ליד השני.

אני משתמש בספרות גרמנית. ב2014 הנתונים של הT5 שונים:

גיר 6 הילוכים, הספק 240 כ"ס, מומנט 320 ב1800 סל"ד. תאוצה 0-100 7.7 שניות. צריכת דלק 8.1 ליטר ל100 ק"מ. את נתון מידת הצמיגים לקחתי בעצם ממודל 2014.

יחד עם הנתונים האלה הגיוני למכור את הT6 כדגם בכיר יותר.

בקטלוג של 2016 מופיעים הנתונים מההודעה הקודמת - אבל מידת הצמיגים לא מצויינת. ייתכן ושונתה ל17. יחד עם זאת הT6 נמחקה מהשוק הגרמני ומופיעה כדגם לשוק הסיני בלבד ב2016.

כאשר נתוני הביצועים כל כך דומים, ברור למה הופסק שיווק ה6 צילינדר בשוק האירופאי שחרד לצריכת דלק.

מה שהם לא מבינים של6 צילינדר, ובמיוחד טורי, יש ערך מוסף מבחינת צורת העבודה המאוזנת והמושלמת שלו.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנתונים של 240 כוחות סוס ושישה הילוכים נראים שייכים לגרסא עם מנוע פורד, 2014 הייתה אמנם שנת המעבר למנועי וולבו אבל יתכן שנמכרו בה עדיין שתי הגרסאות

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מוזר הפער בביצועים. יחס כוח משקל והעובדה שמדובר בהנעה על 4 מול קדמית היה אמור ליצור פער גדול משמעותית.

על פניו ניתן ליחס זאת לגיר ולתהיה האם ההנעה המרובעת מפחיתה מהכוח האפקטיבי בגלגל.

או שפשוט, הנתונים לא נכונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...