Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 523i 2008 לאחר בדיקה לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בבדיקה של הרכב שאני מעוניין לקנות, BMW 523I 2008, הרכב עשה 56 אלף ק"מ.

הבודק אמר שהמנוע והגיר במצב בסדר, רק ישנם כמה בעיות:

המנוע רועד בעמידה, הוא טוען שזה תושבת של המנוע או ניקוי פיח והמנוע עצמו בסדר.

כשאני הייתי ברכב והמנוע רעד ראיתי את הטורים טיפה מתנודדים ברעידות(עולים ויורדים).

נזילה מהתיבת הילוכים, אמר שזאת נזילה קטנה ושווה לסדר אותה בהקדם האפשרי.

דיסקיות של ברקסים שחוקות.

יש אפשרות להעריך עלויות של התיקונים? זה נושא רציני העניין של המנוע? אולי כדאי להתרחק מהרכב וזהו?(הוא במצב טוב אבל אי אפשר לדעת מה עבר עליו)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכדי לקבל הצעת מחיר באופן מסודר צריך להגיע עם הרכב למוסך.

כמו כן, רכב זה לא בדיוק "בין הזולים" לאחזקה וצריך לקחת את זה בחשבון גם עכשיו לתיקון הנוכחי, וגם בעתיד.

איך אומרים?

IF YOU HAVE TO ASK HOW MUCH, YOU CAN'T AFFORD IT

בהצלחה

פורסם

רכב פרמיום גרמני שנת 2008 סידרת ה"מנהלים" עם רק 56 אלף קילומטר, וכבר נזילות ורעידות וטורים לא יציבים?

הייתי אומר שהרכב נטחן ברמות קשות, ולא הייתי ממשיך את מסע הקניות עם הרכב הזה, יש מבחר גדול מאוד בשוק, תמצא דגם יותר שמור.

בהצלחה.

פורסם

לא הייתי ממהר כל כך לשפוט את הרכב.

"תקלות" מעין אלה המתוארות על ידי מכוני בדיקה, הן פעמים רבות רק כסת"ח.

מומלץ לאבחן במוסך, לא כדאי להפסיד כזו "מציאה" על הנייר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
רכב פרמיום גרמני שנת 2008 סידרת ה"מנהלים" עם רק 56 אלף קילומטר, וכבר נזילות ורעידות וטורים לא יציבים?

הייתי אומר שהרכב נטחן ברמות קשות, ולא הייתי ממשיך את מסע הקניות עם הרכב הזה, יש מבחר גדול מאוד בשוק, תמצא דגם יותר שמור.

בהצלחה.

לפעמים עדיף לא לכתוב כלום, מאשר לכתוב שטויות.

פורסם

ק״מ ממש נמוך ביחס לשנתון. קשה לי להאמין שיש בעיה במנוע לרכב שנסע מעט ונחשב כאמין.

לדעתי זה משהו פשוט שווה לך לבדוק במוסך מורשה.

וכמו שאמרו לך פה , מציאה ממש טובה לרכב מנהלים עם 56000 ק״מ.

בהצלחה

פורסם

שורה תחתונה רק מוסך מרכזי יעשה לי הערכת מצב?

אבל מספיק שלבת שלו נדלקה מנורת שמן מנוע והיא לה הבינה מה זה בכלל והמשיכה לנסוע ויש נזק תמידי למנוע שיכול להיות הגורם לרעידות נכון?

או שיש נזילה בתיבת הילוכים וצפוי נזק עתידי

לכן יש כאן סוג של סיכון לא?

פורסם

לך למוסך מרכזי שיבדוק, יריץ בדיקות מחשב, שאחד הבוחנים יסע על הרכב קצת וירגיש אם הכל בסדר.

כל רכב משומש שקניתי, היה עם פחות מ50 אלף ק"מ, ולכולם הייתה נזילה או "הזעה" כזו או אחרת שהיו חייבות "טיפול דחוף", כמובן שלא תיקנתי כלום והרכבים נסעו כמו חדשים.

כל מקרה לגופו, ולא הייתי מזלזל אלא בודק הכל, אבל זו לא עילה לפסילת הרכב.

פורסם
אבל מספיק שלבת שלו נדלקה מנורת שמן מנוע והיא לה הבינה מה זה בכלל והמשיכה לנסוע ויש נזק תמידי למנוע שיכול להיות הגורם לרעידות נכון?
אם מדובר בנורת לחץ שמן ולא בנורת מפלס שמן, זה השלב שבו כבר הייתי מוותר על הרכב.
פורסם
הייתי היום בבדיקה של הרכב שאני מעוניין לקנות, BMW 523I 2008, הרכב עשה 56 אלף ק"מ.

הבודק אמר שהמנוע והגיר במצב בסדר, רק ישנם כמה בעיות:

המנוע רועד בעמידה, הוא טוען שזה תושבת של המנוע או ניקוי פיח והמנוע עצמו בסדר.

כשאני הייתי ברכב והמנוע רעד ראיתי את הטורים טיפה מתנודדים ברעידות(עולים ויורדים).

נזילה מהתיבת הילוכים, אמר שזאת נזילה קטנה ושווה לסדר אותה בהקדם האפשרי.

דיסקיות של ברקסים שחוקות.

יש אפשרות להעריך עלויות של התיקונים? זה נושא רציני העניין של המנוע? אולי כדאי להתרחק מהרכב וזהו?(הוא במצב טוב אבל אי אפשר לדעת מה עבר עליו)

מה שקיבלת מהבדיקה זה שאין נזק מכאני (זרועות , משולשים , בולמים וכו) , אגב איך יצאה בדיקה ההספק \ עומס ?

עכשיו קח את הרכב למוסך (לפי ההמלצה) לבדיקה קצת יותר מדוקדקת בנושא מנוע וגיר .

בכדי קצת להסיר דאגה מי נהג ברכב (ואולי לפסול מאמצים ) בקש מהבעלים את הפוליסת ביטוח וראה מה התנאים לנהגים (גיל וותק רישיון) .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

הבנתי שהבת שלו נסעה כמה פעמים לבסיס עם הרכב ב4 חודשים האחרונים.

ובקשר לנורה סתם זרקתי כאן השערה, לא שזה מבוסס על משהו

אבל כנראה הפיתרון הכי טוב לקחת את הרכב למכון המרכזי שיבדקו את ההיסטוריה שלו במחשב וכאן נידע אם הרכב כדאי או לא

פורסם

את מה שכתבתי, זה לפי מה שפותח השרשור אמר, הוא הרגיש את הרעידות, וגם ראה את הנזילה, וגם הטורים עלו וירדו, ולא לפי טופס הבדיקה, אם הטורים משחקים ויש רעידות אז סביר להניח שזה לא תושבות מנוע, ואם יש גם נזילה, אז בחיבור כל הממצאים, המצב של הרכב יהיה כמו מצב של אבאו מליסינג, וזה לא כל כך אופייני לרכב מהסגמנט הזה, עם קילומטרג' נמוך.

כמו שכתבתי, לפי דעתי התייחסו עליו באכזריות, הייתי מוותר עליו, למה להכניס ראש בריא למיטה חולה, יש חלופות יותר טובות בשוק.

פורסם

הרכב כרגע בבדיקה של המוסך המורשה, לפני שהכנסתי אותו לבדיקה עמדתי עם האוטו ובאמת הטורים בתנודות

בנוסף שהמזגן דולק זה רק יותר גרוע ואז המנוע יותר רועד(יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות?), בכל מקרה כרגע עושים בדיקה מקיפה לרכב ונותנים הערכת מצב והצעת מחיר לתיקון של הכל.

יעדכן בהמשך

פורסם

עוד שעה תקבל תשובה מוסמכת... תתאפק.

אם הטורים לא יציבים זה לא תושבת מנוע.

יכול להיות צינור ואקום קרוע או משוחרר ועד מנוע צעדים או חישן של אלפי שקלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...