Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 523i 2008 לאחר בדיקה לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם מסקרנות - הרכב שבדקת הוא הרכב השחור מאיזור ר"ג שמופיע באתר יד 2 (עם 56,000 ק"מ) ?

כן, הוא גם החליט שהוא לא מוכר לי כי הוא מצא מישהו שמשלם יותר בלי לעשות בדיקה... בהצלחה למי שיקבל את הצינור

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק, אין טעם להילחם בדברים. הכל לטובה

קצת סבלנות ואני ימצא את מה שאני מחפש

בכל מקרה הבנתי שדלק מוטורס מוכרים גם רכבים יד שנייה שהוחזרו בטרייד אין, מומלץ/לא מומלץ?

פורסם

הטרייד אין שלהם דיי עייף, אבל שווה לנסות. בכל מקרה לבדוק את הרכב במכון חיצוני.

תתייחס אליהם כמו כל מגרש. לדעתי בדרך כלל תמצא דברים עדיפים בשוק הפרטי,

אבל לפעמים יש במגרשים הגדולים דילים לא רעים. אני בזמנו קניתי X5 מאוטודיל,

שהיה אחד הרכבים השמורים שקניתי, ובמחיר טוב מאוד.

פורסם

תאמין לי ,אני מבין אותך, אבל כמו שכתבתי לך, הסבלנות תשתלם לך, ובסוף שתהיה לך אחת כזו

שמורה ויפה, אתה תהנה מזה. גם אני בזמנו ראיתי ים של רכבים, כבר הכרתי את כל הרכבים בשוק,

את כל הסוחרים, הטריקים שלהם, ומה לא, אבל בסוף מצאתי מה שרציתי.

פורסם

זו שאלה קצת כללית, זה כמו שתכתוב, איך פורד נמכרות היום?

זה תלוי בדגם, שנה וכד'. יש דגמים שנמכרים יחסית קרוב למחירון,

או רכבים ישנים יותר, בהם המחירון הוא המלצה בלבד, ואין כמעט עסקאות

נסגרות אפילו קרוב אליו, אלא הרבה יותר גבוה.

ויש דגמים שנמכרים הרבה מתחת.

פורסם

אני חש שכנראה קצת קדחת לו במוח, הפורום קצת הלחיץ אותך ואתה מתנהג באופן טבעי כחשדן בגלל הגיל והעובדה שזה רכב ראשון שלך. לא חושב שמדובר בצינור. רכב עם בלאי טבעי. היית מיישר אותו ב2k שקלים באחד המוסכים שהמליצו לך, אבל אתה התעקשת שהוא יתקן. לדעתי מי שהפסיד פה זה אתה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני חש שכנראה קצת קדחת לו במוח, הפורום קצת הלחיץ אותך ואתה מתנהג באופן טבעי כחשדן בגלל הגיל והעובדה שזה רכב ראשון שלך. לא חושב שמדובר בצינור. רכב עם בלאי טבעי. היית מיישר אותו ב2k שקלים באחד המוסכים שהמליצו לך, אבל אתה התעקשת שהוא יתקן. לדעתי מי שהפסיד פה זה אתה.

על מה אתה מדבר? התיקון הכללי היה על סך 8k ועוד טיפול בזמן הקרוב שזה עוד 1.5-3k תלוי מה ימצאו, והמחיר שהייתי מוכן לשלם לו זה מחיר מחירון.

ממש לא חיפשתי לקדוח לו במוח אבל אין שום סיבה שאני ישלם גם מחירון וגם את כל הבלאי והתיקונים מסביב

פורסם
על מה אתה מדבר? התיקון הכללי היה על סך 8k ועוד טיפול בזמן הקרוב שזה עוד 1.5-3k תלוי מה ימצאו, והמחיר שהייתי מוכן לשלם לו זה מחיר מחירון.

ממש לא חיפשתי לקדוח לו במוח אבל אין שום סיבה שאני ישלם גם מחירון וגם את כל הבלאי והתיקונים מסביב

תיקון במוסך מומחה ב.מ.וו ולא מורשה יבואן היה חוסך אלפים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
סדרה 7 2005-2006

נמכרת הרבה מתחת למחירון. הדגם הזה ממש לא מבוקש, וסובל מתדמית בעייתית.

חובבי הגה לא בדיוק קונים אותו, כי הוא יותר ספינה מהירה מאשר סירת מירוץ, ואם כבר

קונים את הדגמים החזקים יותר של סדרה 5.

לגבי פותח השרשור, לדעתי מחיר מחירון על רכב כזה הוא מחיר גבוה, ולכן המוכר היה צריך

לספוג את העלות. דגם 523 לא כזה מבוקש, ונכון שהוא יד ראשונה עם ק"מ נמוך, אבל יש

מה לתקן בו, ויש לא מעט רכבים כאלה מיד ראשונה או שניה שיהיו לא פחות שמורים.

נכון שתיקון במוסך לא מורשה היה מוזיל את העניין, אבל עדיין היה עולה סביב החמישיה.

• תוכן חדש...