Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 523i 2008 לאחר בדיקה לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לפחות מה שאני ראיתי שחיפשתי בזמנו רכב, והיו לי גם הצעות לרכבים שמורים מאוד,

במחירים נמוכים משמעותית מהמחירון. אולי מאז השתנה משהו, אבל אני לא חושב ככה.

אני אישית לא התחברתי לרכב, והוא "סתם" רכב גדול ומפואר, אבל לא נהניתי יותר מידי

מהנהיגה והכבדות שלו, וזה עוד בלי להתייחס לתדמית הבעייתית.

אם אתה מגיע לבנאדם ונותן לו הצעה רצינית, תראה שהמחיר נחתך די מהר.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לפחות מה שאני ראיתי שחיפשתי בזמנו רכב, והיו לי גם הצעות לרכבים שמורים מאוד,

במחירים נמוכים משמעותית מהמחירון. אולי מאז השתנה משהו, אבל אני לא חושב ככה.

אני אישית לא התחברתי לרכב, והוא "סתם" רכב גדול ומפואר, אבל לא נהניתי יותר מידי

מהנהיגה והכבדות שלו, וזה עוד בלי להתייחס לתדמית הבעייתית.

אם אתה מגיע לבנאדם ונותן לו הצעה רצינית, תראה שהמחיר נחתך די מהר.

הבנתי אותך.

תודה אקח לתשומת ליבי.

פורסם

לא יודע איך בכלל הגעת לסיטואציה שבו אתה מסכים לשלם לו על 523 מחירון.

נראה שהבחור מנוסה, אתה צעיר ומתרגש מהרכב, ולכן הוא לא התגמש יותר מדי בתקווה שתגיד אמן לכל תרחיש.

מלבד דגמי הקצה של במוו, או דגמים ישנים שקשה למצוא, אני לא יכול לחשוב על רכב אחר שלהם מהשנים האחרונות בו העסקה נסגרת במחירון לוי יצחק, אלא אם כן מדובר במציאה אמיתית עם ק"מ מופרך ומצב מכני לא פחות ממושלם.

שלך לא זה ולא זה, הק"מ המעט נמוך מהממוצע הוא לא עילה לשלם מחיר מחירון.

קח בחשבון שברכבים כאלו כל מחיר שתראה ביד 2 הוא "לפני הנחה", כשמכרתי את הרכב שלי פרסמתי אותו במחירון לוי יצחק ולבסוף הוא נמכר ב 5% פחות, עם 10k ֿ(או 20?! בלאקאאוט רציני) ועשרה חודשים על הכביש.

את הסיפור האחרון של הנ"ל תוכל להפריך בקלות אם תבקש מחבר להתקשר מחר ולבקש פרטים על הרכב, אני לא מאמין שקיים מישהו סתום מספיק כדי לקנות אותו במעל המחירון ועוד בלי בדיקה.

פורסם

לא תפסתי מהמוכר מישהו רציני כי הוא אפילו לא ידע מה המשמעות של נזילה בתיבת שמן של הגיר, הוא סתם בן אדם עקרוני ומאוד מצליח בתחום שלו שלא יתן לצעיר כמוני לחתוך אותו במחיר ולא משנה אפילו אם זה על קילו עגבניות.

עצוב שהעסקה התפוצצה בגלל הפרש של אלפיים שקל - ומדובר בבן אדם שמחזיק חברה בשווי מעל 100 מיליון דולר.

כנראה לא סתם אומרים כמה שיש יותר כסף ככה יותר קמצנים.

שטויות הכל לטובה צריך סבלנות

פורסם
לא תפסתי מהמוכר מישהו רציני כי הוא אפילו לא ידע מה המשמעות של נזילה בתיבת שמן של הגיר, הוא סתם בן אדם עקרוני ומאוד מצליח בתחום שלו שלא יתן לצעיר כמוני לחתוך אותו במחיר ולא משנה אפילו אם זה על קילו עגבניות.

עצוב שהעסקה התפוצצה בגלל הפרש של אלפיים שקל - ומדובר בבן אדם שמחזיק חברה בשווי מעל 100 מיליון דולר.

כנראה לא סתם אומרים כמה שיש יותר כסף ככה יותר קמצנים.

שטויות הכל לטובה צריך סבלנות

בוא אני אציג לך את זה מנקודת המבט של המוכר.

אתה יכול להיפגע, אתה יכול להתלהם ואתה יכול ללמוד משהו בחיים... בחירה שלך.

לפני 4-5 שנים קניתי BMW 523 חדשה בהרבה מאוד כסף, אבל מה לעשות מנכ"ל של חברה בשווי 100 מליון שקל הרי לא יכול להסתובב בסוזוקי אלטו.

הרבה האוטו לא נסע, מהעבודה הביתה, תמיד בחניה מקורה, תמיד מטופל בזמן וגם ככה אני לא ילד שמשתולל ורוב הזמן אני בכלל בחו"ל.

עת הגיע הזמן לשדרג, פרסמתי.

הגיע איזה ילד שפעם ראשונה בחיים שקונה אוטו והתחיל לבלבל לי את המוח. בדק, שאל, התיעץ. גם ככה הרכב הפסיד 798% בחמש שנים ושווה עכשיו אפס והילד עוד רצה שאני אשלם לו על זה שאני מוכר לו את הרכב.

חברים שלו התחילו לשגע אותו, שהרכב עבר התעללות, תאונות, מכות בגיר...אלוהים יודע מאיפה זה הגיע.

במקביל מצאתי מישהו שקצת 'מבין'. ראה את הרכב, עשה סיבוב ושם את הכסף. באמת בובה של רכב מכרתי לו.

עכשיו אני בדרך להזמין סידרה 7.....

קפיש!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני 4-5 שנים קניתי BMW 523 חדשה בהרבה מאוד כסף, אבל מה לעשות מנכ"ל של חברה בשווי 100 מליון שקל הרי לא יכול להסתובב בסוזוקי אלטו.

הרבה האוטו לא נסע, מהעבודה הביתה, תמיד בחניה מקורה, תמיד מטופל בזמן וגם ככה אני לא ילד שמשתולל ורוב הזמן אני בכלל בחו"ל.

הגיע איזה ילד שפעם ראשונה בחיים שקונה אוטו והתחיל לבלבל לי את המוח. בדק, שאל, התיעץ. גם ככה הרכב הפסיד 798% בחמש שנים ושווה עכשיו אפס והילד עוד רצה שאני אשלם לו על זה שאני מוכר לו את הרכב.

חברים שלו התחילו לשגע אותו, שהרכב עבר התעללות, תאונות, מכות בגיר...אלוהים יודע מאיפה זה הגיע.

במקביל מצאתי מישהו שקצת 'מבין'. ראה את הרכב, עשה סיבוב ושם את הכסף. באמת בובה של רכב מכרתי לו.

קפיש!

5 חדשה*

פורסם

תרשה לי להצמיד זאת קצת יותר למציאות.

לפני 4-5 שנים קניתי BMW 523 חדשה בהרבה מאוד כסף, אבל מה לעשות מנכ"ל של חברה בשווי 100 מליון שקל הרי לא יכול להסתובב בסוזוקי אלטו. בנוסף עם מה שקורה היום בכלכלה ובשוק, אולי עדיף לי להחליף לאיזו משפחתית פרמיום++ במקום להשתדרג שוב בעלות של אי אלו עשרות אלפי שקלים בחודש.

הרבה האוטו לא נסע, מהעבודה הביתה, תמיד בחניה מקורה, תמיד מטופל בזמן וגם ככה אני לא ילד שמשתולל ורוב הזמן אני בכלל בחו"ל. בחיי, תאמינו לי! נכון במספר פעמים שהייתי בחו"ל השארתי את האוטו ואת כרטיס האשראי לילדה אבל אני סומך עלייה. נכון שלפעמים היא נתנה סיבוב לחבר שלה שנתן סיבוב לחבר שלו כשחזרו משתייה ב 5 בבוקר אבל היא ילדה טובה!

הגיע איזה ילד שפעם ראשונה בחיים שקונה אוטו והתחיל לבלבל לי את המוח. בדק, שאל, התיעץ. גם ככה הרכב הפסיד 798% בחמש שנים ושווה עכשיו אפס והילד עוד רצה שאני אשלם לו על זה שאני מוכר לו את הרכב. אין לו בושה לילד, הוא לא רואה שזה ב.מ.וו.? אוטו פצצה, אמין להפליא (בחמש שנים שלי איתו לא פתחתי מכסה מנוע מעולם, אני סומך על המוסך שלוקח את האוטו לטיפול, מחזיר נקי וגם מחליף כל פעם את המים של השפריצר בלי לבקש ממנו!)

חברים שלו התחילו לשגע אותו, שהרכב עבר התעללות, תאונות, מכות בגיר...אלוהים יודע מאיפה זה הגיע. אז יש נזילה קטנה מלמטה, אז מה? אלוהים יודע מאיפה זה הגיע אבל זה כנראה פגם יצור, אין מצב שהבת שלי או החבר שלה או החבר של החבר שלה טסו מעל במפרים או עשו פתיחות כשחזרו משתייה. בכל מקרה זה סתם קישקוש, אני ממשיך לנסוע ככה ולא הרגשתי שינוי.

במקביל מצאתי מישהו שקצת 'מבין'. ראה את הרכב, עשה סיבוב ושם את הכסף. באמת בובה של רכב מכרתי לו. מאוד התרשם הבן אדם מהאוטו הנקי, לא תאונות, לא עבר אוברול, פשוט אוטו בונבוניירה. אמרתי לו שאולי צריך להוסיף קצת שמן אבל הוא לא דאג, הבן דוד של גיסו מכיר מישהו שתיקן פעם ב.מ.וו. והוא יוכל לעשות לו את זה בחצר בכלום כסף.

קפיש! נאדה

פורסם
תרשה לי להצמיד זאת קצת יותר למציאות.

אתה יודע מה? זה אפילו לא זה, הצעתי לבן אדם מחיר מחירון מלא! לא ניסיתי להוריד לו שקל ועוד היו פאקים קוסמטים.

אז בטח ממש מעניין אותי שהאוטו עשה ק"מ נמוך בשביל שאני ישלם לו בכללי מחיר מחירון ויוציא עוד 10k מהכיס בשביל להביא את הרכב למצב נורמלי(לא תגיד להשקיע על ג'אנטים ולרפד את כל האוטו מחדש,פשוט למצב נורמלי)

אז יש את הצד של המוכר ויש את הצד של הקונה, צריך להגיע לאיפשהו באמצע ובגבול ההיגיון

פורסם

כתבתי זאת עם שמץ של צינייות, בכל מקרה לא משנה מה המוכר חושב על הרכב שלו (מדליק/מדהים/פיצוצי או כל מה שיהיה) עדיין הוא זקוק לרוכש. התמזל מזלו של המוכר שלך שהצליח למכור רכב פרמיום כמעט חדש שכבר סובל (כנראה) מתקלת תה"ל למישהו שלא לקח אותו אפילו לבדיקה (קשה לי להאמין).

בדרך כלל מאוד קשה למכור רכבים כאלה, ביד 2 ישנם רכבי פאר דומים הנמצאים שם לא מעט זמן.

פורסם
כתבתי זאת עם שמץ של צינייות, בכל מקרה לא משנה מה המוכר חושב על הרכב שלו (מדליק/מדהים/פיצוצי או כל מה שיהיה) עדיין הוא זקוק לרוכש. התמזל מזלו של המוכר שלך שהצליח למכור רכב פרמיום כמעט חדש שכבר סובל (כנראה) מתקלת תה"ל למישהו שלא לקח אותו אפילו לבדיקה (קשה לי להאמין).

בדרך כלל מאוד קשה למכור רכבים כאלה, ביד 2 ישנם רכבי פאר דומים הנמצאים שם לא מעט זמן.

הוא לא מכר אותו, הוא עדיין מוצע למכירה וירד במחיר. מאמין לקבל טלפון שבוע הבא

• תוכן חדש...