Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה?! האטה, האצה, הרכב בנתיב השמ' מאותת בברור על רצונו לעבור לימני ע"מ לסיים את העקיפה. אי לכך, חלה החובה על הרכב בנתיב הימני לתת לו לעשות זאת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זו התחושה שלי מצפיה בגדרות הבטיחות ובקו המקוטע. אולי תחושה שגויה, אבל זה הושם שלי. בכל מקרה, החוק מחייב לאפשר את השלמת העקיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל בוקר אני נוסע לא.ת החדש של ראשון לציון דרך כביש 431 ואיילון, בעליה למשה דיין יש כביש עם 2 נתיבים , כאשר מצד ימין יש שול מאוד רחב, תופעה שקוראת באופן יום יומי זה הרכבים שנוסעים על השוליים כי חושבים שאם הם לוקחים ימינה (כמו כולם) הם שונים מכולם.

תמיד התפללתי שהצדק יעשה, והבוקר נעשה- ומול המצלמה.

כמה אני שמח לראות את זה! שנים קיוויתי שיתפסו חלאות כשהייתי מגיע ממזרח ראשון למערב.

נ.ב איזו מצלמה זאת? מעולה

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה קטע, גם לי פעם אחת יצא לראות מישהו שבא לעקוף מהשוליים אז בכוונה נכנסתי חצי וחסמתי אותו ואילצתי אותו לחזור לתור.

במראה זה היה רכב עם 4 צעירים ערסים/בני דודים והנהג צחק שעשיתי את זה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
כמה אני שמח לראות את זה! שנים קיוויתי שיתפסו חלאות כשהייתי מגיע ממזרח ראשון למערב.

נ.ב איזו מצלמה זאת? מעולה

SJ4000WIFI

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תרבות נהיגה ישראלית טיפוסית, לראות מישהו שמאותת ולהאיץ בשביל שלא יכנס.

כנראה שהזקן האידיוט הזה צריך ללמד אותך איך לנהוג.

עשית מעצמך צחוק פעמיים.

פורסם
אתה לא יצאת יותר טוב. במקום לתת לו להשלים את העקיפה אתה מאיץ ומשחק איתו בתחרות. היית צריך לתת לו להשלים את העקיפה ואז לצאת לעקוף אותו אתה נכנס לו לשטח המת.

חבר'ה, על איזה שטח מת אתם מדברים?

כשמכוונים מראות כמו שצריך, לא קיים שטח מת (בנתיבים הצמודים). אני עוקב אחרי מכוניות שעוקפות אותי ורואה אותם לכל אורך העקיפה. בהתחלה בשמשה האחורית, ולאחר מכן במראת הצד, עם חפיפה. תכוונו מראות כמו שצריך (ולא, התפקיד של המראות זה לא לתת אינדיקציה לגבי איך נראית דלת הרכב שלכם).

*לא תקף לאופנועים.

פורסם (נערך)

רגע, לא תקף למראות של אופנועים (ואם כך, מה לגבי משאיות...), או לא תקף להבחנה באופנועים במראות של רכב?

רוב הנהגים לא מכוונים את המראות כמוני וכמוך, ולכן יש להניח מראש שיש להם שטח מת באזור המדובר ולהימנע מלשהות בו לאורך זמן. כשמדובר בלעקוף משאית זה בכלל מורכב...

אגב, גם כיוון המראות בשיטה ה"קנדית" (עליה אתה מדבר) עדיין לא מספק שדה ראיה מושלם, בעיקר בימין ו/או כאשר חלק מהחלון האחורי מוסתר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

את זה אני הכי לא מבין - תמיד שיש מאחורי אופנוע כשאני בא לחזור לנתיב הימיני הוא יעקוף אותי מימין אחרי שכבר הפעלתי את האיתות. למה לקחת את הסיכון שהנהג לא ישים לב אליו ולא לחכות שניה שהנתיב יתפנה?

גם קרה לי שאופנוע עקף אותי מימין בזמן עיקול של פניה כשיש נתיב אחד בלי שוליים. מזל ששמתי לב אליו באמצע הפניה ודאגתי לקחת סיבוב רחב. אחרת בסיכוי לא רע הייתי דוחף אותו למדרכה בלי לשים לב בכלל. שהסרטון הזה עדיין נמצא על המצלמת רכב.

פורסם (נערך)

קודם כל, כיוון מראות לא תקף לעניין כי יש shoulder check, וכל מי שאי פעם רכב על אופנוע יותר משלוש דקות יודע כמה זה חשוב, שלא לומר הכרחי. אפשר ורצוי להשתמש בזה גם במכונית- תנסו. כמובן שהעוקף בסרטון לא השתמש בזה.

אבל Acejin, בלי קשר לנ"ל; סוף סוף נמצא צדיק אחד בסדום שמאותת וחוזר לנתיב הימני- למה אתה נלחם בו? תן לו להשלים את המהלך, גם אם הוא אידיוט שלא מסתכל. הרי הוא אותת, כך שאי אפשר להגיד שהכוונות שלו לא ברורות.

עריכה: מצפייה נוספת בסרטון, זה נראה כאילו שני הצדדים בוואצאפ\וויז\SMS\חולמים בעולם משלהם. העוקף חוזר לימין בלי לבדוק והנעקף שובר ברגע האחרון ימינה כאילו הפתיעו אותו.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם
https://www.youtube.com/watch?v=SZcsQc7oRZU&feature=youtu.be

תהנו ותירשמו לערוץ הזה.

דברים טובים (רעים מאוד) יבואו בקרוב :)

מקווה שיצליח לך עם הכסף :p

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...