Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל בוקר אני נוסע לא.ת החדש של ראשון לציון דרך כביש 431 ואיילון, בעליה למשה דיין יש כביש עם 2 נתיבים , כאשר מצד ימין יש שול מאוד רחב, תופעה שקוראת באופן יום יומי זה הרכבים שנוסעים על השוליים כי חושבים שאם הם לוקחים ימינה (כמו כולם) הם שונים מכולם.

תמיד התפללתי שהצדק יעשה, והבוקר נעשה- ומול המצלמה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
כל בוקר אני נוסע לא.ת החדש של ראשון לציון דרך כביש 431 ואיילון, בעליה למשה דיין יש כביש עם 2 נתיבים , כאשר מצד ימין יש שול מאוד רחב, תופעה שקוראת באופן יום יומי זה הרכבים שנוסעים על השוליים כי חושבים שאם הם לוקחים ימינה (כמו כולם) הם שונים מכולם.

תמיד התפללתי שהצדק יעשה, והבוקר נעשה- ומול המצלמה.

בהחלט כיף לראות! מרגיש שיש קצת צדק בעולם... מצד שני, מה שממש תיסכל אותי בסרטון זה שהשוטר עצר את הנהגת הזו, ובינתיים עוד מלא רכבים חתכו מצד שמאל... זה מרגיש לי כמו לנסות לרוקן את הים עם כפית...

פורסם

ראית שהם נסעו משמאל כדי לפנות שמאלה בצומת למעלה כן? רואים שהמזדה מתעכב מאחורי הקטנוע של המשטרה ואז עובר אותו ויש מרחק של 50 +- מטר עד לרכב שלפניו.

לא ראיתי רכב שעקף משמאל וחתך פנימה

פורסם
ראית שהם נסעו משמאל כדי לפנות שמאלה בצומת למעלה כן? רואים שהמזדה מתעכב מאחורי הקטנוע של המשטרה ואז עובר אותו ויש מרחק של 50 +- מטר עד לרכב שלפניו.

לא ראיתי רכב שעקף משמאל וחתך פנימה

הוא כנראה התכוון לחבר'ה שרוצים לפנות שמאלה בהמשך הצומת, והתבלבל.

נוראי.

פורסם

עוד חלאה-

מאתמול בפניה ממשה דיין ללישנסקי (ראשון לציון כמובן)

גם גונב את כל הפניה שמאלה וגם עומד בנתיב השמאלי של מי שממשיך ישר כשיש להם ירוק!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אין גבול לטמטום. מילא העבירה הבוטה, אבל לנסות להידחף בכוח לתוך התנועה כשאתה על הכלי הכי פגיע באיזור, צריך להיות אידיוט מדופלם:

והוא עוד צופר לי בחזרה.

פורסם

כנראה שם הילוך אחורי במקום ניוטרל,

השאלה שלי אם אין לאדם מצלמה, ומישהו דופק רוורס מעט יותר חזק,וגורם לנזק,

איך הוא מוכיח שהבחור דפק רוורס, ולא הוא זה שנכנס בו?

פורסם (נערך)

גם הרכב השני היה יכל למנוע את הפגיעה, אילו לא היה נצמד אלא שומר מרחק כמוך. עדיין מקוה מאוד שיש לו מצלמת חלון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1 sperial

בתאונה כזאת של וואוי וואוי, הפגיעה היא כזאת נמוכה שאפילו לא יפעילו את הביטוח, גם לא נראה לי שהפוגע יבוא אלייך בטענות מה דפקת אותי זה אבסורד :D

השאלה היותר חשובה האם מעלה הסרטון עצר בצד והעביר לו את הוידאו דרך מייל וכו'?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...